Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

musallat_51

musallat_51

Üye
ARKADAŞLAR ACİL YARDIM N97 flash atıcam birde dil kodunu atabilirmisiniz

omercavus

Üye
ben telefona flash attm rusca yuklemek icin ve telefon kapandi acilmiyor.. nasil duzeltebilirim

jeki01

jeki01

Üye
E-72-1 RM-530 telefonun versiyon 54 cikmis. bilginize.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
E-72-1 RM-530 telefonun versiyon 54 cikmis. bilginize.

evet çıktı ve ben yükledim artık E72 lerde dil problemi kalmadı.1. sayfayada ekleyeceğim...

----------Eklendi @ 22:16:12 ---------- Yazıldı @ 22:15:01 ----------

ben telefona flash attm rusca yuklemek icin ve telefon kapandi acilmiyor.. nasil duzeltebilirim

telefona dead flash atın diğer konularımda var ...

farukozgursoy

Üye
ustalar yardım edin. telefon e71-rm407 ilk sayfadaki linki indiriyorum. israil yeni zelanda ve brezilya kodları var gözata tıklayınca. türkçe yok ne yapmam lazım... bunlardan birinide yükleyince hata alıyorum zaten

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84210027 (-2078212057)

Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F124 - Flash: It was not possible to prepare target device for flashing. Rootkeyhash from bootcode or flash images may be incorrect.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
ustalar yardım edin. telefon e71-rm407 ilk sayfadaki linki indiriyorum. israil yeni zelanda ve brezilya kodları var gözata tıklayınca. türkçe yok ne yapmam lazım... bunlardan birinide yükleyince hata alıyorum zaten

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84210027 (-2078212057)

Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F124 - Flash: It was not possible to prepare target device for flashing. Rootkeyhash from bootcode or flash images may be incorrect.

E71 RM-346 500.21.009 v10 EURO

link budur...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
dostum link budur demişsin ama link koymamışsın. artı benim tel rm346 değil 407 sıkıntı olur mu

1.sayfada var oyüzden yazmadım.

ayrıyetende RM 407 degil türkçe dil kodu secerek RM -346 yükleyeceksinizki türkçe olsun

nur79

Üye
merhaba nokia e 72 de türkçe dil desteği yok ingilizce su an. nasil türkçeleştirebilirim ?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

yılmazsincar

Üye
teşekur edrım de ben neden ındıremıorum

----------Eklendi @ 14:40:35 ---------- Yazıldı @ 14:39:24 ----------

tşk

tugay42

Üye
Harikasın kardeş eLlerine saqLık :)

doktoooor

Üye
slmlar. ben n95imi güncellerken net kasildi ve internet geldıgınde tekrar güncelledım. ama tel bozuldu :/ ekran kayıyo sureklı. phoenix ile denemeye calışıorum şimdi. navifirmdeki dosyaları denildiği şekilde RM-XXX e kaydettim. sonra phoenixi actım file- manage connect - usb - delete yaptım. sonra file-open product diyip n95 rm159 u sectım. buraya kadar her seyı yaptım harfıen. benım sormak ıstedıgım şu : flashın - firmwire update tıklıorum. 3 noktalı kutucuga tıklıorum. ve sayfa bomboş gozukuo. ve ok e tıklayınca şu uyarıyı verior : ''neither dp1.0 nor dp2.0 was found for the product or the product cannot be identified'' ve ben elim kolum baglı kalıorum öyle. yardım edersenız sewınırm.

lpdx

Üye
eywallah kardeşim benim :)))

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
slmlar. ben n95imi güncellerken net kasildi ve internet geldıgınde tekrar güncelledım. ama tel bozuldu :/ ekran kayıyo sureklı. phoenix ile denemeye calışıorum şimdi. navifirmdeki dosyaları denildiği şekilde RM-XXX e kaydettim. sonra phoenixi actım file- manage connect - usb - delete yaptım. sonra file-open product diyip n95 rm159 u sectım. buraya kadar her seyı yaptım harfıen. benım sormak ıstedıgım şu : flashın - firmwire update tıklıorum. 3 noktalı kutucuga tıklıorum. ve sayfa bomboş gozukuo. ve ok e tıklayınca şu uyarıyı verior : ''neither dp1.0 nor dp2.0 was found for the product or the product cannot be identified'' ve ben elim kolum baglı kalıorum öyle. yardım edersenız sewınırm.

telefona ait RM-159 yazılımını program göremiyor yazılımı doğru yere yüklediğinizden emin olun...

----------Eklendi @ 16:48:28 ---------- Yazıldı @ 16:48:01 ----------

eywallah kardeşim benim :)))

sağolun...

nafizsoyhan

Üye
eline sağlık

Üst Alt