Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

draksound

Üye
ben tele güncelleme yapmıştım ozmnda yeni yaptığım için bilmiyodum değişik dil yüklemişim şuan telefon çöktü açılmıyor ne yaptıysam yükleyemedim nasıl yapabilirim

lozan123

lozan123

Üye
Ellerine Sağlık. Güzel Paylaşım

orkunas

Üye
emegine saglık

reskin

reskin

Üye
Merhaba kardeş,

Nokia x3-02 product Turkey bulamadım bana bu konuda yardımcı olursan memnun olurum.

yushi

yushi

Üye
yha arkadslar yardım istiyorum sorunumu paylastım sabahtan beri bu sitenin içindeyım bir çözüm yolu oneren olmadı bu neee yhaaaa

--------------- Ekleme ---------------

yha yonetici falan yokmu bu sitede ?????? :@

draksound

Üye
--------------- Ekleme ---------------

hard format atın...[/QUOTE]

onuda denedim hard format olmuo bnm telde herhalde 5130xpreesmusic

turanj

Üye
teşekkürler eline sağlık..

reskin

reskin

Üye
Merhaba kardeş,

Nokia x3-02 product Turkey bulamadım bana bu konuda yardımcı olursan memnun olurum.

Arkadaşlar kendim buldum nasıl yapacağımı ve yaptım. Nasıl yaptığıma gelince Phoenix_Service_Software_v2010.8.4.41526 yazılımı ve navfirm yazılımı ile yaptım. Google da ararsanız bulabilirsiniz. Özellikle reis-i eagles kendi sitesinde çok güzel anlatmış.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kendim buldum nasıl yapacağımı ve yaptım. Nasıl yaptığıma gelince Phoenix_Service_Software_v2010.8.4.41526 yazılımı ve navfirm yazılımı ile yaptım. Google da ararsanız bulabilirsiniz. Özellikle reis-i eagles kendi sitesinde çok güzel anlatmış.

1.sayfada var zaten arkadaslar

Phoenix programı Phoenix_2010.08.004.41526 versiyonu

Phoenix_Service_Software_2010.08.004.41526_.exe

netkolix

Üye
sELAM herkese.

yurtdisinda yasiyorum elimde bir Nokia N8 Var ve turkce yapmak istiyorum, konuyu okudum fakat tam olarak nasil yapacagimdan emin degiiim. önce phoenix yaziliminimi yuklemem gerek. yardimci olursaniz sevinirim.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
sELAM herkese.

yurtdisinda yasiyorum elimde bir Nokia N8 Var ve turkce yapmak istiyorum, konuyu okudum fakat tam olarak nasil yapacagimdan emin degiiim. önce phoenix yaziliminimi yuklemem gerek. yardimci olursaniz sevinirim.

evet 1. sayfada anlattıklarımı sırasıyla yapın...

kuiks

kuiks

Üye
tsklr deneyecez bakalım ama paylaşım guzel :)

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
bu tolga kardeşe ne kadar teşekkür etsek azdır bu konun ilk paylaşıldığı günü bile hatırlıyorum 143 görüntülenme vardı ve ben ilk yorum yapanlardandım şimdi ise neredeyse yarım milyon olmuş teşekkürler tolga kardeşim.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
bu tolga kardeşe ne kadar teşekkür etsek azdır bu konun ilk paylaşıldığı günü bile hatırlıyorum 143 görüntülenme vardı ve ben ilk yorum yapanlardandım şimdi ise neredeyse yarım milyon olmuş teşekkürler tolga kardeşim.

sağol mehmetcan kardeşim

sparco_161

Üye
çok saol çok teşekkürler çok makbule geçti rm-645 c5 için çok çok teşekkürler:oke:

keremsamet

Üye
:) Nokia 5800 (İngiltereden aldım) %100 denendi-çalışıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim!

Üst Alt