Ellerine Sağlık. Güzel Paylaşım
ben tele güncelleme yapmıştım ozmnda yeni yaptığım için bilmiyodum değişik dil yüklemişim şuan telefon çöktü açılmıyor ne yaptıysam yükleyemedim nasıl yapabilirim
--------------- Ekleme ---------------
hard format atın...
emegine saglık
Merhaba kardeş,
Nokia x3-02 product Turkey bulamadım bana bu konuda yardımcı olursan memnun olurum.
Arkadaşlar kendim buldum nasıl yapacağımı ve yaptım. Nasıl yaptığıma gelince Phoenix_Service_Software_v2010.8.4.41526 yazılımı ve navfirm yazılımı ile yaptım. Google da ararsanız bulabilirsiniz. Özellikle reis-i eagles kendi sitesinde çok güzel anlatmış.
sELAM herkese.
yurtdisinda yasiyorum elimde bir Nokia N8 Var ve turkce yapmak istiyorum, konuyu okudum fakat tam olarak nasil yapacagimdan emin degiiim. önce phoenix yaziliminimi yuklemem gerek. yardimci olursaniz sevinirim.
tsklr deneyecez bakalım ama paylaşım guzel![]()
bu tolga kardeşe ne kadar teşekkür etsek azdır bu konun ilk paylaşıldığı günü bile hatırlıyorum 143 görüntülenme vardı ve ben ilk yorum yapanlardandım şimdi ise neredeyse yarım milyon olmuş teşekkürler tolga kardeşim.
çok saol çok teşekkürler çok makbule geçti rm-645 c5 için çok çok teşekkürler![]()