Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

denizliliboy

Üye
s.a kardesim, bana Nokia C5 telefonun türkce dil paketi lazim. 1.sayfaya eklemissin cok sagolasin ama maalesef link ölmüs, bi zahmet tazelersen cok makbule gececek.

casberg

Üye
çok teşekkür ederim 6303i ye türkçe dil yükledim sayenizde.iyi çalışmalar.

denizliliboy

Üye
ilk öncelikle sagolasin usta hemen ilgilendigin icin, ancak simdide baska problem ortaya cikti. Phoenix programi benim Nokia C5 telefonunu bulmuyor. scanning diyor diyor diyor baskada birsey olmuyor, bunu bi caresi yada baska bi yolu varmi aceba???

--------------- Ekleme ---------------

tmm hocam halloldu cok sükür flashladim ve simdi bomba gibi calisiyorr...cok cok cok sagolasin

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
ilk öncelikle sagolasin usta hemen ilgilendigin icin, ancak simdide baska problem ortaya cikti. Phoenix programi benim Nokia C5 telefonunu bulmuyor. scanning diyor diyor diyor baskada birsey olmuyor, bunu bi caresi yada baska bi yolu varmi aceba???

--------------- Ekleme ---------------

tmm hocam halloldu cok sükür flashladim ve simdi bomba gibi calisiyorr...cok cok cok sagolasin

sağolun.güle güle kullanın.

kozgel

kozgel

Üye
kardeş sağ ol da n86 nın bir önceki sürümünü vermişsin peki ya yeni sürümü olan 30.0009 nasıl olacak

ferhat44_44

Üye
teşekkürler kardeşim
n80 e taiwan sürümü yükledim şimdi ingilizce sürüm kullanıyorum ama telefon kendine geldi biraz

asege

Üye
S.a arkadaşım tüm işlemleri dediğn gibi tek tek yaptım Refurbish yaptıktan sonra bir hata verdi anlıyamadım format yarım kaldı şimdi ise telefon hiç açılmıyor ne önerebilirsin yapmam gerekenler hakkında teşekkürler.
telefon nokia X3 dür

spawn4207

Üye
hocam telefonun E71 güncellerken herne olduysa telefon kapandı ve açılmıyor titriyor fakat siyah ekran kalıyor öle daha sonra tuşların ışıklarıda gidiyor ve son olarak proğram telefonumu görmüyor napmalıyım sevgiyle kal...

abb94

abb94

Üye
teşekür

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
hocam telefonun E71 güncellerken herne olduysa telefon kapandı ve açılmıyor titriyor fakat siyah ekran kalıyor öle daha sonra tuşların ışıklarıda gidiyor ve son olarak proğram telefonumu görmüyor napmalıyım sevgiyle kal...

telefonun bataryasını cıkar tak ve hard formaat cekin.konularımda var ayrıntısı.

spawn4207

Üye
yine olmadı hocam senin açıklamalarınıda okudum :((

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
yine olmadı hocam senin açıklamalarınıda okudum :((

Phoenix ile ölü flash atmayı deneyin

phoenix programını çalıştırın. manage connection menusunden no connection satırını yukarı alıp aplly deyin ve close ile kapatın.Şimdi open product kısmına tıklayın

örnek olarak E63 verdim

E63 RM-437 400.21.013 v5 EURO

RM 437 seçin ve ok deyin.,
şimdi Flashing menüsüne basın ilk sıradaki Firmware Update'e basın.product kode satırının sagındaki ... kutucuguna basın ve turçe dil kodunu secin.

NOKIA E63 RM-437
0569906 EURO-F Ruby
0568840 EURO-F Ultramarine
0582446 EURO-F Midnight Black
0581516 Turkcell TR Ultramarine

Sonra dead phone USB flashing kutucugunu işaretleyin.şimdi usb kablosunu takın.
REFURBİSH tusuna basın .
Birazdan güç tusuna basmanızı istersen power tusuna kısa süreli basıp bırakın yüklemeye devam edecektir.uzun süreli basmayın ve sabırla bekleyin.kolay gelsin.
yükleme bitinceye kadar bekleyin.

Probleminiz bu şekilde çözülecektir inşaallah.

seri

Üye
n97 ben nasıl arapça klavye yükliyebilirim

spawn4207

Üye
ERROR: Failed to set phone to flashmode

hocam bu hatayı alıyorum nasıl çözebilirim acaba yardımcı olabilecekmisin çok saol...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

xuszeus

Üye
kardeş bnnyeni üye oldum anlamadığım bişi war N97 Mini RM-555 11.0.045 v2 (EMEA) indirdim nası kurcam anlatırsan çooooook sewincem

lethaldoze

Üye
Arkadaşlar 3 gündür uğraşıyorum navifirmden telefonumun orjinal son sürümünün dosyalarını indirdim.Jaf programıyla denedim bi türlü programı çalıştıramadım.daha telefonu pc ye takmadım bile.OLmadı.Sonra bu phoenix programını gördüm onunlada bu uyarıyı alıyorum.
telefon:5800 kırmızı tam dosyalarını buldum koduyla
rm-356 diye dosya acıp attım hem program C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Product\RM-356 kalasörüne hemde C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 kalasörüne attım ınen dosyaları
Onun haricinde birşey yapmadım sadece rhoenix programını yükledim pc ye.
Jafla aynı sekılde yaptım ancak olmuyor başka yapmam gerekn birşey varmı.Bu hatayı alıyorum ve kalıyorum.

Üst Alt