Selam, ben bugün aldım telefonu. Yurt dışındayım ve aldığım yerde türkçe menü yükleriz dediler. Biraz bekledim yaptılar. Ama bir şeyi atlamışım eve gelince fark ettim; telefon dilini Türkçe olarak seçiyorum her şey tamam. Ama yazı dilini Türkçe yapınca klavyede sorun olduğunu gördüm. Mesela ı harfi var ama i yok. Bir de y ve z harflerinin yeri ters. ç harfini bulamadım. Yüklenen versiyonla mı ilgili acaba anlamadım? Geri mi götürsem yoksa kendim mi yükleme yapsam? Fikri olan var mı?
*#0000# yapınca gelen ekran şu şekilde:
Yazılım sürümü: v 22.0.110
Yazılım sürüm tarihi: 11-06-10
Özel sürüm: 22.0.110.c01.01
Özel sürüm tarihi: 11-06-10
Dil paketi: 03
Model: N97
Tür: RM-505
Son güncelleme: Güncellenmedi
bende de aynı yazılım yüklü ve ingilizce.türkçeye çevirmek istiyorum ama indirdiğim dosyaları flashing update dediğim zaman phoenix de dosyaları görmüyor ne yapmam lazım? acaba yazılımı yanlış indirdim de ondan mı göremiyor?Selam, ben bugün aldım telefonu. Yurt dışındayım ve aldığım yerde türkçe menü yükleriz dediler. Biraz bekledim yaptılar. Ama bir şeyi atlamışım eve gelince fark ettim; telefon dilini Türkçe olarak seçiyorum her şey tamam. Ama yazı dilini Türkçe yapınca klavyede sorun olduğunu gördüm. Mesela ı harfi var ama i yok. Bir de y ve z harflerinin yeri ters. ç harfini bulamadım. Yüklenen versiyonla mı ilgili acaba anlamadım? Geri mi götürsem yoksa kendim mi yükleme yapsam? Fikri olan var mı?
*#0000# yapınca gelen ekran şu şekilde:
Yazılım sürümü: v 22.0.110
Yazılım sürüm tarihi: 11-06-10
Özel sürüm: 22.0.110.c01.01
Özel sürüm tarihi: 11-06-10
Dil paketi: 03
Model: N97
Tür: RM-505
Son güncelleme: Güncellenmedi
bende de aynı yazılım yüklü ve ingilizce.türkçeye çevirmek istiyorum ama indirdiğim dosyaları flashing update dediğim zaman phoenix de dosyaları görmüyor ne yapmam lazım? acaba yazılımı yanlış indirdim de ondan mı göremiyor?
eski versiyona dönemezsiniz nokia servisleri haricinde.v52 ingilizce mi
evet kardeşim ingilizce nasıl türkçe yapabiliriz
((( bu arada çok sağol abii.abi ben vallahi burada yazanlardan birşey anladım.acaba diyorum böyle bir dosya olsa biz onu hafıza kartına atsak oradan hani temalar gibi yükeleme yapsak olurmu acaba? bu arada telefonum nokia 5800 RM356 abi nolursun bana yardım et ya tel yurtdışından geldi kullanamıyorum..((( bu arada çok sağol abii.
Arkadaslar nokia E63 e internetten güncelleştirme yaptım, klavye türkçe karakterleri desteklememeye basladı bir de y ile z harflerinin yeri degisik. ne yapmalıyım.
Arkadaşlar, bende e71 var, türkçe dil yapmak istiyorum ama pek bişe anlamadım bu yazılanlardan. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen tam olarak ne yapmam gerektiğini bana söylerse sevinirim. Dil ingilizce olduğu için pek anlamıyorum. Üsttew bazı kodlar verilmiş verilmesene de kodları nereye yazacağımdan ya da nasıl yükleyeceğimden bilgim yok. Adım adım anlatılırsa e71 için çok sevinirm.
Benim tel 5800 xpressmusic v51.06.006 rm-356 v52 yapmak için hangi linki indermeliyim ?
Ben bu yazılımda versiyon düşürebilirmiyim acaba? tel 6720c
teşekkürler