Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

ugur2724

Üye
s.a kardşim bnde 6300 var yükledim hata verdi pc'yi yeniden başlattım phoneix cihazı bulmuyor + telefon acılmadı bi yardım edebilcenmi

alak74

Üye
selam bende e5 var türkçesi yok yardımcı ola bilirmisiniz arkadaşlar lütfen

vinca

Üye
Selam, ben bugün aldım telefonu. Yurt dışındayım ve aldığım yerde türkçe menü yükleriz dediler. Biraz bekledim yaptılar. Ama bir şeyi atlamışım eve gelince fark ettim; telefon dilini Türkçe olarak seçiyorum her şey tamam. Ama yazı dilini Türkçe yapınca klavyede sorun olduğunu gördüm. Mesela ı harfi var ama i yok. Bir de y ve z harflerinin yeri ters. ç harfini bulamadım. Yüklenen versiyonla mı ilgili acaba anlamadım? Geri mi götürsem yoksa kendim mi yükleme yapsam? Fikri olan var mı?

*#0000# yapınca gelen ekran şu şekilde:

Yazılım sürümü: v 22.0.110
Yazılım sürüm tarihi: 11-06-10
Özel sürüm: 22.0.110.c01.01
Özel sürüm tarihi: 11-06-10
Dil paketi: 03
Model: N97
Tür: RM-505
Son güncelleme: Güncellenmedi

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Selam, ben bugün aldım telefonu. Yurt dışındayım ve aldığım yerde türkçe menü yükleriz dediler. Biraz bekledim yaptılar. Ama bir şeyi atlamışım eve gelince fark ettim; telefon dilini Türkçe olarak seçiyorum her şey tamam. Ama yazı dilini Türkçe yapınca klavyede sorun olduğunu gördüm. Mesela ı harfi var ama i yok. Bir de y ve z harflerinin yeri ters. ç harfini bulamadım. Yüklenen versiyonla mı ilgili acaba anlamadım? Geri mi götürsem yoksa kendim mi yükleme yapsam? Fikri olan var mı?

yeni aldığınız için geri götürün yapsınlar.

cemilaytac

Üye

bende de aynı yazılım yüklü ve ingilizce.türkçeye çevirmek istiyorum ama indirdiğim dosyaları flashing update dediğim zaman phoenix de dosyaları görmüyor ne yapmam lazım? acaba yazılımı yanlış indirdim de ondan mı göremiyor?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
bende de aynı yazılım yüklü ve ingilizce.türkçeye çevirmek istiyorum ama indirdiğim dosyaları flashing update dediğim zaman phoenix de dosyaları görmüyor ne yapmam lazım? acaba yazılımı yanlış indirdim de ondan mı göremiyor?

NOKIA N97 RM-505
0576357 EMEA TURKEY QW Black
0576458 EMEA TURKEY QW White
sadece bu iki dil kodunda N97 RM-505 22.0.110 v8 türkçesi var diğer türkçe dil kodlarında
N97 RM-505 21.0.045 v6 bu versiyonda türkçe var.

muro baska

Üye
saolkardes

berkantzz

Üye
arkadaşlar bnm buyuk bır sorunum var dun n97 ımı kendı sıtesınden guncelledım.
versıyonu 22.2.110 oldu . telefon ıngılızce modelıde nokıa n97 rm-507 .bunu nasıl turkce yapıcam bana yardım edebılcek bırısı var mı .bunu eskı surum falan yada turkce bı surum yukleyebılırmıyız yada turkce dosyası falan .

34mcc34

Üye
Ya benım telefonum x3 v04.11 RM-540 sizin verdiginz rm ile eş deger fakat versiyonu farklı farklıda olsa kabul edermi? yada bana yenı versiyonda yenı flash onerebılırmısınız ?

hakangurol

Üye
Arkadaslar nokia E63 e internetten güncelleştirme yaptım, klavye türkçe karakterleri desteklememeye basladı bir de y ile z harflerinin yeri degisik. ne yapmalıyım.

digiscafe

Üye
abi ben vallahi burada yazanlardan birşey anladım.acaba diyorum böyle bir dosya olsa biz onu hafıza kartına atsak oradan hani temalar gibi yükeleme yapsak olurmu acaba? bu arada telefonum nokia 5800 RM356 abi nolursun bana yardım et ya tel yurtdışından geldi kullanamıyorum..:(((( bu arada çok sağol abii.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
abi ben vallahi burada yazanlardan birşey anladım.acaba diyorum böyle bir dosya olsa biz onu hafıza kartına atsak oradan hani temalar gibi yükeleme yapsak olurmu acaba? bu arada telefonum nokia 5800 RM356 abi nolursun bana yardım et ya tel yurtdışından geldi kullanamıyorum..:(((( bu arada çok sağol abii.

olmaz mecburen 1.sayfada anlattıgım gibi yapılacak baska yolu yok malesef

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaslar nokia E63 e internetten güncelleştirme yaptım, klavye türkçe karakterleri desteklememeye basladı bir de y ile z harflerinin yeri degisik. ne yapmalıyım.

telefonunuzun arkasındaki dil kodu türkçe değilmiydi .telefonunuz nerden geldi.

ananni1

Üye
Ben bu yazılımda versiyon düşürebilirmiyim acaba? tel 6720c

egn

Üye
Arkadaşlar, bende e71 var, türkçe dil yapmak istiyorum ama pek bişe anlamadım bu yazılanlardan. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen tam olarak ne yapmam gerektiğini bana söylerse sevinirim. Dil ingilizce olduğu için pek anlamıyorum. Üsttew bazı kodlar verilmiş verilmesene de kodları nereye yazacağımdan ya da nasıl yükleyeceğimden bilgim yok. Adım adım anlatılırsa e71 için çok sevinirm.

erko merko

erko merko

Üye
Benim tel 5800 xpressmusic v51.06.006 rm-356 v52 yapmak için hangi linki indermeliyim ?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, bende e71 var, türkçe dil yapmak istiyorum ama pek bişe anlamadım bu yazılanlardan. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen tam olarak ne yapmam gerektiğini bana söylerse sevinirim. Dil ingilizce olduğu için pek anlamıyorum. Üsttew bazı kodlar verilmiş verilmesene de kodları nereye yazacağımdan ya da nasıl yükleyeceğimden bilgim yok. Adım adım anlatılırsa e71 için çok sevinirm.

1.sayfayı en bastan okuyun.adım adım anlatıyor.

Benim tel 5800 xpressmusic v51.06.006 rm-356 v52 yapmak için hangi linki indermeliyim ?

5800 RM-356 52.0.007 v15 EMEA

bu linki

Ben bu yazılımda versiyon düşürebilirmiyim acaba? tel 6720c

hayır eski versiyona dönülmez.

remarke

remarke

Üye
teşekkürler

Üst Alt