Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
S.a arkadaşım tüm işlemleri dediğn gibi tek tek yaptım Refurbish yaptıktan sonra bir hata verdi anlıyamadım format yarım kaldı şimdi ise telefon hiç açılmıyor ne önerebilirsin yapmam gerekenler hakkında teşekkürler.

telefonun modeli nedir.Hard format atmayı deneyin.

yunus_74_78

Üye
sayende 6220c telimi türkçeye çevirdim.emeğine ve ellerine sağlık çok teşekkürler.

emrullahcaglar

emrullahcaglar

Üye
kardes ilgilenirmiisn lütfen 6500 silide v10.30 linki varmı

--------------- Ekleme ---------------

6500 v 10,30 yükledim blututh açılmmıyor v10.00 yüklersem tel na zarar verirmi onda çalışıyordu

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
kardes ilgilenirmiisn lütfen 6500 silide v10.30 linki varmı

--------------- Ekleme ---------------

6500 v 10,30 yükledim blututh açılmmıyor v10.00 yüklersem tel na zarar verirmi onda çalışıyordu

eski versiyona dönemezsiniz.

alibulutfr

Üye
selam dostum n8 aldim bugun ben yurtdisinda yasiyorum yapamadim lutfen bana yardimci olurmusun

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

nazar bugubay

Üye
selamun Aleykum arkadaşlar ben nokia E72 mi turkçeleştirmek için butun resimli açıklamadan gidiordum sonra işlemi yaparken telefonum bir kapandı şimdi hiç açılmıyor ...
AyRICa HARD FORMAT ATIYORUM OLMUYOR. SHIFT+SPACE+DELETE+SWITCH ON TUSHLARINA BASILI TUTARAK YAPIORUM EKRAN KAPKARA SADCE ARADA BİR TİTRİYOR AMA AÇILMIYOR.

LUTFEN YARDIM EDİN.TELEFONUM GÖÇTÜ GALİBA.

lutfen yardımcı olun..
ne yapmam gerek..
saygılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
selamun Aleykum arkadaşlar ben nokia E72 mi turkçeleştirmek için butun resimli açıklamadan gidiordum sonra işlemi yaparken telefonum bir kapandı şimdi hiç açılmıyor ...
AyRICa HARD FORMAT ATIYORUM OLMUYOR. SHIFT+SPACE+DELETE+SWITCH ON TUSHLARINA BASILI TUTARAK YAPIORUM EKRAN KAPKARA SADCE ARADA BİR TİTRİYOR AMA AÇILMIYOR.

LUTFEN YARDIM EDİN.TELEFONUM GÖÇTÜ GALİBA.

lutfen yardımcı olun..
ne yapmam gerek..
saygılar

ile(Dosya) yazan yere tıkla
Manage Connections..(Bağlantıları Yönet) a tıkla
orada USB yazan yere tıkla ve Delete(Sil) tıkla sonra Apply(Kabul et) e tıkla sonra Close(Kapat)
sonra yine File(Dosya) e tıkla Open Product a tıkla listeden telefonu'nun uygun olduğu kodu(RM-XXX) seç OK e tıkla
yukarıda Flashing e tıkla Firmware Update e tıkla açılan pencerede Product Code yazan yerin karşısında
Üç nokta buton(...) a bas orada çıkan yazılımını seç OK e tıkla
şimdi önemli olan kısım orada Dead phone USB flashing yazanyerin başında boş kutu var onu işaretle.
aşağıda Refurbish butonuna tıkla
UYARI:telefonun bağlı olsun işlemleri yaparken ama kapalı olsun açmaya çalışma.
şimdi bi kaç saniye sonra
---Press phone's power button --- yazısı çıkacak aşağıda sadece bir kere on/off(açma/kapama) düğmesine bas(Basılı tutma sakın) (EĞER USB GELİP GİDİYORSA OLMUYORSA USB ÇIKAR TAK)
işlem tamamdır.

palann58

palann58

Üye
kardeş burda e72 nin türkçesi yok :S

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
palann58

palann58

Üye
kardeş v31.023 e geri nasıl dönebiliriz .s bnde v52.005 var

nidyazo

Üye
arkadaşım verdiğin bilgi için sağol birşey soracağım bende 2730 classic var siyah bunun türkçe dil seçenegi yok nasıl türkçe yapabilirim yardım edersen sevinirim iyi çalışmalar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım verdiğin bilgi için sağol birşey soracağım bende 2730 classic var siyah bunun türkçe dil seçenegi yok nasıl türkçe yapabilirim yardım edersen sevinirim iyi çalışmalar

2730c RM-578 10.45 v7 son versiyonu budur

NOKIA 2730 Classic RM-578
0585014 BLACK TURKEY
0585533 RED TURKEY

dil kodlarıda bunlardır.
buradanda dil koduna ait son yazılımın hangi versiyon oldugunu kontrol edersiniz.
http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-cihazimin-yazilimini-guncelleyebilir-miyim-320059.html

yazılımda budur

veya navifirm ilede indirebilirsiniz.
http://www.maxicep.com/symbian-dest...a-bb5-yazilimlarini-direk-indirme-297044.html

isodaba

Üye
sa kardesler, benim Nokia 2700 classic var... acaba bununda kodunu yazarmisin, yada nasil türkcelestirebilirim? Basarilarinizin devamini dilerim, simdiden sagolun....

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
sa kardesler, benim Nokia 2700 classic var... acaba bununda kodunu yazarmisin, yada nasil türkcelestirebilirim? Basarilarinizin devamini dilerim, simdiden sagolun....

NOKIA 2700 Classic RM-561
0579789 BLACK TURKEY
0581025 GRAY TURKEY
0581959 RED TURKEY

Cihazınız için en son yazılım:
Sürüm:: 09.97

dil kodlarıda bunlardır.
buradanda dil koduna ait son yazılımın hangi versiyon oldugunu kontrol edersiniz.
http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-cihazimin-yazilimini-guncelleyebilir-miyim-320059.html

yazılımda budur

veya navifirm ilede indirebilirsiniz.
http://www.maxicep.com/symbian-dest...a-bb5-yazilimlarini-direk-indirme-297044.html

volkanozan

Üye
sadece bir teşekkür butonuna basmak bana yeterli gelmedi. emeğine sağlık..

palann58

palann58

Üye
aa-tolga kardeş bnm v52.005 ingilizce naptıysam türkçe olmadı bi yardımcı olurmusun kardeşim ya napmam gerek yolu flan varmı teknik serwise yollıcam 1 ay beklicez ya

Üst Alt