Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

exen1986

exen1986

Üye
Turkcelli e63'e yazılım yükleyeceğim, amacım bu turkcell zımbırtısından kurtulmak. Ancak turkcell ayrı dil kodu var, o dil kodunu değiştirmem gerekiyor mu? Yoksa yine o kodla yükleme yaparsam kurtulur muyum? Telefonum mavi renk olandan.
NOKIA E63 RM-437
0569906 EURO-F Ruby
0568840 EURO-F Ultramarine (bunu mu yazmam gerek?)
0582446 EURO-F Midnight Black
0581516 Turkcell TR Ultramarine (bunu mu yazmam gerek?)

--------------- Ekleme ---------------

Sonunda başardım, sayenizde e63'ümü Turkcell saçmalığından kurtardım ve yeni yazılımı yükledim. Telefon tertemiz oldu. Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Telefoncu 20 TL istemişti bunun benden.

sherwood_

Üye
n70 flash indirmiyor kardeş bi bakarmısın ..

mgunes74

Üye
tşk ler

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Turkcelli e63'e yazılım yükleyeceğim, amacım bu turkcell zımbırtısından kurtulmak. Ancak turkcell ayrı dil kodu var, o dil kodunu değiştirmem gerekiyor mu? Yoksa yine o kodla yükleme yaparsam kurtulur muyum? Telefonum mavi renk olandan.
NOKIA E63 RM-437
0569906 EURO-F Ruby
0568840 EURO-F Ultramarine (bunu mu yazmam gerek?)
0582446 EURO-F Midnight Black
0581516 Turkcell TR Ultramarine (bunu mu yazmam gerek?)

Sonunda başardım, sayenizde e63'ümü Turkcell saçmalığından kurtardım ve yeni yazılımı yükledim. Telefon tertemiz oldu. Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Telefoncu 20 TL istemişti bunun benden.

güle güle kullanın.

hasenx

Üye
çökmüş n95 nasıl kurtarılır bilgi verebilirmisiniz teşekkürler.

ferfecir63

Üye
6220c yazılımı 5.15 yükselttim oldu....anlatım için teşekkürler...

erola

Üye
6300a 6303 yazılımı atılır mı acaba

izmer

Üye
iyi aksamlar ariyorum yardim lutfen tesekkurler

Syro Fox

Üye

bu ekranda kalıyorum beyler sorun ne olabilir

edit: bi şekilde yapmayı basardım yukluyor suanda bakalım sonuc ne olcak

Edit 2: emeginiz ve calısmalarınız için cok tesekkurrler telefon turkce oldu sıra vodafone kilidini kırmakta

hateing238

hateing238

Üye
Arkadaslar merhaba.Siteye yeni uye oldum.Yapanlarin ellerine saglik.Bende nokia 2700 classic var.Bunu Turkce yapmak istiyorum.Anladigim kadariyla bana 2700`a uygun flash dosyasi gerekiyor.Yardimci olacaklara simdiden tesekkur ediyorum.Herkese selamlar...

aynı problem bende de var. nasıl yaptın anlatabilirmisin??? flash dosyası falan bulamadım.bi yardımcı ol lütfen :ağlarım:

muzikci

Üye
teşekkürlerrrrrr

really020

Üye
c5 için link kırık acil yardım edebılen varmı acaba

S4M!

Üye
C5 RM-645 031.022 v1 EURO flash dosyası lazım link patlamış varsa tekrar upload edebilirsen teşekkürler şimdiden

mistotasin

Üye
software version
v51.0.006
custom version
51.006.C02.01
languaage set
12
model
5800 XpreesMusic
TYPE
RM-356
hangi dil kodunu seçmem lazım lütfen yardım

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
software version
v51.0.006
custom version
51.006.C02.01
languaage set
12
model
5800 XpreesMusic
TYPE
RM-356
hangi dil kodunu seçmem lazım lütfen yardım

http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-cihazimin-yazilimini-guncelleyebilir-miyim-320059.html

http://www.maxicep.com/symbian-dest...lerinin-rm-yazilim-ve-dil-kodlari-280646.html

bu linklere bakın.

C5 RM-645 031.022 v1 EURO flash dosyası lazım link patlamış varsa tekrar upload edebilirsen teşekkürler şimdiden

http://www.maxicep.com/symbian-dest...a-bb5-yazilimlarini-direk-indirme-297044.html
buradan indirin.

JoGa

Üye
İnstall a Nokia dongle and try to start application again

Phonxi açınca böle bi sorunum var lütfen yardım edin :( :(

5800_AG

5800_AG

Üye
çok teşekkür ediyorum kardeşim ellerine emeklerine sağlık :)

ahalukt

Üye
Tolga kardeş ii akşamlar...
6700c telefondan(direk gprs üzerinden) güncel yazılımı indirdim.. yükle dedim.. yükleme sırasında telefonda bir tuşa elim değdi. Ekran kararınca da yapmadığımı bırakmadım.. ): önce pili çıkardım falan ...
ekranda bir yatay çizgi var.çizgi üzerinden bir boşluk (kaydırma çubuğuna benzeyen tek sıra piksellik) var
yaklaşık 2 günfdür böyle arada şarj takıyorum. Ama herhangi bir şey yok

hard format mı yoksa yukarda dediklerin mi daha iyi ..

Üst Alt