Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

^^Positive^^

Üye
teşekkürler yurt dışından gelen cihazlar için süper oldu(:

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
Arkadaşlar 2700 Classic İçin Türkçe Frimvare Lazım...Şimdiden Teşeekürler

61_soner_61

Üye
arkadaşalr telefonum nokia 5130 yazılım 7.96 türkçesi yok eski yazılımda yüklenmiyor sanırım bunun türkçesi ne zamn çıkar yada çıktımı yada eski versiyon yüklene biliyormu:(cevabınız için saolun ACİL CEVAP ARKADAŞLAR TELEFONUM YOK:ağlarım::ağlarım: telefona bulunduğu yazılımdan eski bir yazılım yükleme şansım yokmu yeni yazılımlarda ekran koruyucu bile koymuyorlar acil cevap arkadaşlar

ayayavuz

Üye
Tolga bakarmısın bi arkadaşlar sizde bakın bi Ben baştan anlatacam bilenler lütfen cevap yazsın.Yurtdışından tel aldm Burada Nemesisle Türkçe yaptım bu arada telefonum nokia 5130 express music versiyon 7.91 7.95 oldu Gayet güzel Türkçe olmuştu ama Telefonda Hafıza yoktu yani Müzik çalar acılmıyor yeterli hafıza yok 500kb felan var boş yer :) tel boş olmasına ragmen 500 kb dolunca beyaz ekran felan uğraştırıyordu.Servise götürdüm phoenixle atarız düzelir dedi.bende Eve geldim Phoenixle yüklemeye başladm nafirmle 7.95 varolan versiyonu yüklemek istedim yüklerken son anda bi hata cıktı ve bende korkuya kapıldım :D ölü yazılım kurtarmak için bayaaa uğraştım olmadı.jaff felan da işe yaramadı. telefon göçtü o kadar yazdım siteye ama yardımcı olan olmadı.Neyse Telefonu Nokia Servisine göötürdüm 100 liraya yakın bana girdi saolun tekrar :) zaten tel sıfır 270 lira.Telefona yeni parça taktılar.Tel versiyon 7.96 oldu.Dili İngilizce Türkçe yapabilirmiyim arkadaşlar yardım edin bu arada 7.96 son cıkan versiyon nokia 5130 express music daha üst versiyonu yakın.Bi yardımcı olun ya.Umarım acıkca anlatmışımdır anlamadıgınz yer varsa sorun cekinmeyin :D ama bi yardım edin gözünüzü seveyim.Hayırlı Ramazanlar

--------------- Ekleme ---------------

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
Evet Arkadaşlar Buyrun 2700 İçin Yazılım Hemde Türkçe Dil Dahil Olarak.Tıklayıp Hemen İndirin Hayırlı olsun.. Teşekkür Etmek Güzelliktir

haykive9a

Üye
herşeyi harfiyen yaptım yüklerken dosyaların konuda yazdıgı gibi kapandı ve bekliyorum şuan yaklaşık olarak ne kadar da açılır tel ?

i_am_SH

Üye
saol kardesh

konyarapp

Üye
Dil yüklemeyi bir türlü beceremiyorm :S

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye

çilekeş03

Üye
arkadaşlar nokia n97 çin malı rm 233 hangı yazılımı yüklemem gerekio?

Pinocchio41

Üye
nokia 3500 c telefonuma flash atıyodum herşey tek tek düzgünce gidiyordu fakat flash atarken sonlara doğru geldiğinde hata verdi ve flash atma yarım kaldı telefonum şuan hiç açılmıyor nokia yazısı gelince kapanıyor ne yapmam lazım acil cevap :(

nokia 3500 c telefonuma flash atıyodum herşey tek tek düzgünce gidiyordu fakat flash atarken sonlara doğru geldiğinde hata verdi ve flash atma yarım kaldı telefonum şuan hiç açılmıyor nokia yazısı gelince kapanıyor ne yapmam lazım acil cevap :(
Sorun yok haLLettim öLü Flash atmayla

feylo

Üye
spass hevalno!

serdar_36

Üye
çok sağolllllll birader dediğini harfiyen uyguladım telefon açıldığında direk türkçe oldu. yalnız anlatımda telefonların flaşlarını indrip setup ı çalıştırmak gerekiyor yoksa program flaş kodlarını görmüyor tekrar teşekkürler....

CoDeYs

CoDeYs

Üye
yaw ben 6120c 6.01 versiyon attım şimdi hiç bir kuramıyorum geri alma yolu onasıl olcak

ircan

ircan

Üye
Flashing phone
Initializing
Asic CMT: Verifying communication to device...
Scanning image files...
Failed to send wait request!
ERROR: Failed to set phone to flashmode

benimde aldıgım hata bu lütfen yardım edin kafayı yedim

Ka_dir_06

Üye
Tesekkürler emeğe saygılı olmak lazım... :)

the_z

Üye
phoneix de telefon hata verdi retry dedim yine hata verdi sanırım reboot edemiyor en con cancel demk zorunda kaldım ve telefon bir daha açılmadı . telefon 6630. programı tekrar açıyorum telefonu görmüyor. sürekli nokia yazısı çıkıp kayboluyor acil yardım lütfen.........

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar nokia n97 çin malı rm 233 hangı yazılımı yüklemem gerekio?

çin malı ise yapacak birsey yok

çok sağolllllll birader dediğini harfiyen uyguladım telefon açıldığında direk türkçe oldu. yalnız anlatımda telefonların flaşlarını indrip setup ı çalıştırmak gerekiyor yoksa program flaş kodlarını görmüyor tekrar teşekkürler....

flashı indirip kurmazsanız neyi kuracak ki.

çilekeş03

Üye
yükleyemeyiz yani yazılım falan...

Üst Alt