Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

tromala

Üye
Söylediğiniz şekilde yapınca öğrendimki bu n97'nin rm kodu 233 müş.Forumda bulamadım böyle bir şey.Menüyü Türkçeleştirebilmek için ne yapabilirim ?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Söylediğiniz şekilde yapınca öğrendimki bu n97'nin rm kodu 233 müş.Forumda bulamadım böyle bir şey.Menüyü Türkçeleştirebilmek için ne yapabilirim ?

N97 RM 233 diye kod olmaz o cakma cin malıdır ve bir sey yüklenmez...

--------------- Ekleme ---------------

Kurduktan sonra ne yapacağız ?

1.sayfada anlattıgım gibi usb kablosu ile telefona phoenix programıyla yükleyeceksiniz...

unloved

unloved

Üye
nokia x6 16 gb tr kodunu 32 gb da kullanıp NUS la güncelleye bilirmiyiz

ayayavuz

Üye
bana acil yardm et telefon göçtü. lütfen yardım et yazılım yüklerken cöktü telefonu kurtarmaya calışıyorum kurtaramıyorm hep aynı hata kodunu alıyorm msn adresm [email protected]
Failed to set phone to flash mode bu şekilde geliyor lütfen yardm et

Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Scanning image files...
Waiting for USB device...
1. Make sure USB cable, Battery and charger are removed from device.
2. Insert USB cable to device
3. Insert Battery to device
4. Insert Charger to device
--- Press phone's power button! ---
Loading secondary boot code: 14592 bytes
Secondary boot loaded
Loading update server code: 308032 bytes
Update server loaded
Error initializing Algorithm. 0x84009427
ERROR: Failed to set phone to flashmode
All operations completed
Product flashing failed.
hep aynı sorun lütfen yardım edn yazılım yükleme tam tamamlanıyodu bi hata oluştu sonra tel çöktü teli kurtarmaya calıştıgımdada bu sonucu veriyor.servis 60 liraya yaparım diyo.belki daha fazla.yardm

Aysah

Üye
N81 de Aşağaki Hatayı Veriyor

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x8421001e (-2078212066)

No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing.

USB Bağlı Ama Etkin Değil Anlamadım Telefon Beyaz Bir Ekran Var O Kadar Kapalı Gibi..Aynı Hatayı Sürekli Verince İptal Ettim..Birde üstüne Sim Kartı ve Hafıza Kartı Çıkarmamıştım.Telefondan Yeni Çıkardım Simi ve Hafıza Kartını Hatsız Olarak Açtım Şimdi Versiyo Yükselmiş Hafıza Kartını Taktım Silinen Birşey Yok Telefon Açılınca Dil Falan Sordu Türkiye Seçtim Yani Söyledikleriniz Oldu Ama Anlamadığım O Hata Neyin Nesi ve Tekrar Yükleme Yapmam Gerekiyor Mu?

Emre-45

Emre-45

Üye
teşekkür ederim çok işime yaradı bu kodlar..

karaman-i

Üye
sagol kardes

bojan43

Üye
:naughty:

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

sizde sağolun...

N81 de Aşağaki Hatayı Veriyor

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x8421001e (-2078212066)

No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing.

USB Bağlı Ama Etkin Değil Anlamadım Telefon Beyaz Bir Ekran Var O Kadar Kapalı Gibi..Aynı Hatayı Sürekli Verince İptal Ettim..Birde üstüne Sim Kartı ve Hafıza Kartı Çıkarmamıştım.Telefondan Yeni Çıkardım Simi ve Hafıza Kartını Hatsız Olarak Açtım Şimdi Versiyo Yükselmiş Hafıza Kartını Taktım Silinen Birşey Yok Telefon Açılınca Dil Falan Sordu Türkiye Seçtim Yani Söyledikleriniz Oldu Ama Anlamadığım O Hata Neyin Nesi ve Tekrar Yükleme Yapmam Gerekiyor Mu?

telefonu fabraka ayarlarına dön deyince format atmıs olursun porblem yoksa güle güle kullanın...
bigilerinin yedeğini aşmayı unutma.

mcahid

Üye
Telefon türü nokia 6131 usb girişi yok nasıl türkçe yazılım yükleyebilirim??

deli_oğlan

deli_oğlan

Üye
arkadaşım bnde 6680 var...şimdi ben 6630un music editionını veya uyarsa n70in music editionının kodunu girip versiyon güncellesem ne olur?

kalemsilgisayfa

Üye
n86 yeni aldım memnunum ama nokia nın bu bilgisayar gibi versiyon özentisi beni çıldırtıyor ola altü üstü telefon yaa.. sinir oldum daha sis oyun prog nasıl yüklenir onları öğreneceğim.:ağlarım: çok sağol her bilgi için

Brkcn5800

Brkcn5800

Üye
Sağol Kardeş

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
eyvallah

sterli1

Üye
slm benim yeni ıraktan yeni almış oldugum 5530 var tr dil paketi için gerekli drogram ve dosyalar hangisi şimdiden teşekkürler
yardımcı oldugunuz için

By CrAzY

Üye
Kardeşim çok teşekkür ederim ellerin dert görmesin biraz uzun sürdü ama yapdım sonun da nss de eror veriyordu tsk ler...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

ayayavuz

Üye
yardımcı olsanıza sizin yüzünüzden telefon göçtü Lanet olsun ya ramazan vakti canımızı cok sıkıtınız :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur

Üst Alt