Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
yapmadığım şey kalmadı youruninstaller ile de sildim hepsini yeniden kurdum fakat olmuyor product code kısmı boş kalıyor

product code kısmı bos kalıyorsa telefona ait yazılımınız yoktur veya telefonunuzun RM yazılımıyla yüklediğiniz yazılım RM kodu farklıdır....

Pinocchio41

Üye
S.a bende Çin maLı Nokia N95 8gb var yazılımı yüklesem acaba hafıza kartı görmeme gibi bi sorunu falan olurmu hiç bi özelliği yok müzik dinlemekden başka resimleri bile açmıyor

--------------- Ekleme ---------------

Vede dil Koduna bakdım navifirm den öle bi kod da ülkede yok :D ama telefon gayet iyi türkçe yazılım yüklesem hangi kodu seçicem

a.k_05

a.k_05

Üye
Ellerine sağlık ne güzel....

salihkemal

salihkemal

Üye
slmlar benimki n97 rm 507 yardımcı olurmusun????

cikrik

Üye
5800 xm için yaptım her şey mükemmel ellerine sağlık kardeşim

ilkkonuk

Üye
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8421001e (-2078212066)
Firmware: No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing.

bu hatayi aliyorum bir turlu yukleyemedim yardim edermisiniz telefon e51 black

mmtazz

Üye
kardesım ellerıne saglık uzun bı ugras werdım ama oldu sonunda tabı senn yardımlarınla

etiyen

etiyen

Üye
kardeşim allah senden razı olsun allah seni sevdiğine bağışlasın çok sağol sorunum halloldu sayende :)

salih1906baba

salih1906baba

Üye
saolsaın da nasıl kodu yüklicez onu da ayrıntılı anlatsaydın keşkee

etiyen

etiyen

Üye
5800 XM Red bunun V. 50.0.005 versiyonunun türkçe flashını verebilirmisin.

farcon

Üye
merhaba arkadaslar
ben bunu cok uzun zamandır arıorum bi turlu yapamadım, bu phoenix , flash islerine biraz uzagım aslına bakılırsa ama ben telefonumun dilini arapca ingilizce veya olursa bunlara ek olarak turkce dil paketi icermesini istiorum ve sanırım bunu flash sayesinde yapabilirim arabic die bi paket var o sayede ama bunu tam olarak hangi adımları izleyerek yapabilecegimi bilmiyorum burda anlatılanlar sadece versiyonunu yukseltio sanırım ama ben dil degistirmek istiyorum phoenix yuklu pc suite nsu yuklu ama ben yapılısını bilmiorum yardımcı olursanız sevinirim butun zamanımı buna harcadım bulamadım. tesekkurler

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
merhaba arkadaslar
ben bunu cok uzun zamandır arıorum bi turlu yapamadım, bu phoenix , flash islerine biraz uzagım aslına bakılırsa ama ben telefonumun dilini arapca ingilizce veya olursa bunlara ek olarak turkce dil paketi icermesini istiorum ve sanırım bunu flash sayesinde yapabilirim arabic die bi paket var o sayede ama bunu tam olarak hangi adımları izleyerek yapabilecegimi bilmiyorum burda anlatılanlar sadece versiyonunu yukseltio sanırım ama ben dil degistirmek istiyorum phoenix yuklu pc suite nsu yuklu ama ben yapılısını bilmiorum yardımcı olursanız sevinirim butun zamanımı buna harcadım bulamadım. tesekkurler
Kardeş Öncelikle Telefonun Modelini yazıversen inşaallah yardımcı oluruz.Gerçi profilinde 6680 diyor ama bazen değişik teller için çare aranıyor olunabiliyor..Telefon Modeli Ve Rm yaz yardım edelim inşaallah..Slam Ve Dua İle

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaslar

arapca ve turkce beraber aynı dil paketinde olmadıgı için mümkün degil türkçenin yanında indilizce almanca fransızca vs bunlar var...

5800 XM Red bunun V. 50.0.005 versiyonunun türkçe flashını verebilirmisin.

1. sayfada var zaten...

hasan5241

Üye
yha hocam bende 5310 var basıma bela ettım ıngılızce kaldı versıyon yukledıkden sonra dedıgınız gibi phonıx i yukledım sonra nokıa pc suıtı yukledım işlemlerı sırasıyla yaparken telefon yurt dısından oldugu için en son turkıyeyı secıp işlemi tamamlıcaktım ama urun kodu kısmı bos cıkıo phonx de napmam lazım

bi yardım yha ....

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
yha hocam bende 5310 var basıma bela ettım ıngılızce kaldı versıyon yukledıkden sonra dedıgınız gibi phonıx i yukledım sonra nokıa pc suıtı yukledım işlemlerı sırasıyla yaparken telefon yurt dısından oldugu için en son turkıyeyı secıp işlemi tamamlıcaktım ama urun kodu kısmı bos cıkıo phonx de napmam lazım

bi yardım yha ....

1.sayfadan telefona ait rm yazılımınıda indirin ve kurun...

ragazza

Üye
s.a nokia n97 v 11.0.102 tükçe dil paketini nasıl yükleyecem yardımcı olurmusun şimdiden teşekkürler.

djsalih91

djsalih91

Üye
tşk

ragazza

Üye
???????????????

kanlikilic

Üye
Saol Kardes Tesekkür Ederim.

codding

Üye