Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

thebidi

Üye
paylaşımın için çok teşekkür ederim emeğine sağlık

bloodia

Üye
C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products klasörünün içine yapıştırın. denilmis ilk sayfada.
Bende C:\Program Files\Common Files\Nokia kismina kadar olani var. Bundan sonraki klasorler yok. PC de sadece phoneix ve Nafivirm kurulu. Eksik olan nedir? Simdiden tesekkurler.

kusursuz_0606

Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba.Navifirm de 5800 için v40 ve v50 yazılımların da Euro2 Turkey RED (0559083) görünmüyor.Ltf yardım edin.Şimdiden tşk.

bloodia

Üye
Acil yardim lutfen!!! Isin icinden cikamadim bir turlu. Telefonun RM yi indirdim. Phoneix programini calistirdim. Ancak program teli gormuyor. Usb kablolarini takip telefondan PCsuite yi seciyorum. Phoneixten new manage connection diyorum. NEW secenegini seciyorum. Kutucuklarin oldugu pencereden USB yi seciyorum next deyince biraz bekledikten sonra (Connection with same name already exists!) hatasini veriyor. PC de baska herhangi bir program kurulu degil Nokia ile alakali.

mansurus

mansurus

Üye
sa bu 5800 için rm 356 navifirm de euro 2 turkey red bulamıyorum hangisini kullanacağım acil yardım plsss

morya

Üye
arkadasim buna cevap verdinde benimkisine neden vermedin; hayir en azindan bulamadimde de umut beklemeyim onun sorunu beimkisine benzer
Arkadaslar Fransa dan Nokia N97 Mini var elimde.
RM-555 ve versiyonu 10.0.20 bunlari ogrendim yazilanlardan.
Navifirm programinida indirdim. Programi calistirip N97 Mini yi sectim,
versiyonuda sectim variants kisminda
RM-555_EMEA_TURKEY QW CB
RM-555_EMEA_TURKEY QW GARNET
RM-555_EMEA_TURKEY QW WHITE
yaziyor.
bunlardan hangisini secmem gerek, telin rengi kahverengi ve bir sonraki adim nedir?
Simdiden tesekkurler
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84210027 (-2078212057)

Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F124 - Flash: It was not possible to prepare target device for flashing. Rootkeyhash from bootcode or flash images may be incorrect.
sa ben fransa da orange fr den n97 mini aldim yazilim versiyonu orjinalde 11.0.102 ben turkce 11.0.45 yuklemeyi denedim olmuyo ne yapmaliyim bu hatayi duzelmek icin birde windows 7 kullaniyorum flashlarken 2 tane driveri yukleyemiyo bundan yapabilirmi?

BLAP

Üye
çoooooooook teşekkür ederim kardeş eline sağlık.

bloodia

Üye
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84210027 (-2078212057)

Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F124 - Flash: It was not possible to prepare target device for flashing. Rootkeyhash from bootcode or flash images may be incorrect.
sa ben fransa da orange fr den n97 mini aldim yazilim versiyonu orjinalde 11.0.102 ben turkce 11.0.45 yuklemeyi denedim olmuyo ne yapmaliyim bu hatayi duzelmek icin birde windows 7 kullaniyorum flashlarken 2 tane driveri yukleyemiyo bundan yapabilirmi?

Ayni hatayi bende aliyorum. Var bir hatamiz ama hala cozemedim.|-)
Cozdugum an burada paylasicam.

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
Tolga Abi Teşekkür ederim ama yinede olmuyor.Artı kaç kart değiştik olmuyor,format attık,hatta flash da attık olmuyor...

--------------- Ekleme ---------------

Ben phoenix ile yazılım atmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor...Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the Product,or the Product cannot be identified .Yanlış değilsem birşey bulunmadı diyor ama telefonun bilgileri ekranda var.Lütfen yazdım

DaGuA

DaGuA

Üye
Çok teşekkürler dostum işe yaradi.Sorunsuz yükledim.

selam orhan

selam orhan

Üye
eyvvahkh

güzel

bloodia

Üye
Arkadaslar sanirim sorunum USB baglantisindan kaynaklaniyor. PCSuite kurupta yapsam olur mu?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar sanirim sorunum USB baglantisindan kaynaklaniyor. PCSuite kurupta yapsam olur mu?

pc suit kurmadan zaten phoenix de calısmaz...

Tolga Abi Teşekkür ederim ama yinede olmuyor.Artı kaç kart değiştik olmuyor,format attık,hatta flash da attık olmuyor...

Ben phoenix ile yazılım atmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor...Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the Product,or the Product cannot be identified .Yanlış değilsem birşey bulunmadı diyor ama telefonun bilgileri ekranda var.Lütfen yazdım

phoenix yüklemişsiniz ancak telefona ait RM yazılımını yüklememişsiniz....

Ayni hatayi bende aliyorum. Var bir hatamiz ama hala cozemedim.|-)
Cozdugum an burada paylasicam.

11.0.045 eski versiyon 11.0.102 yeni versiyondur.siz eski versiyon atmaya calısıyorsunuz zaten kabul etse telefonunuz bir daha acılmaz .işin özü eski versiyon yüklenmezzzz.....kolay gelsin...

Çok teşekkürler dostum işe yaradi.Sorunsuz yükledim.

güle güle kullanın...

eyvvahkh

güzel

sağolun...

C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products klasörünün içine yapıştırın. denilmis ilk sayfada.
Bende C:\Program Files\Common Files\Nokia kismina kadar olani var. Bundan sonraki klasorler yok. PC de sadece phoneix ve Nafivirm kurulu. Eksik olan nedir? Simdiden tesekkurler.

pc suit de kurulu olacak cünkü usb driverları o sekilde yükleniyor...

Arkadaşlar öncelikle merhaba.Navifirm de 5800 için v40 ve v50 yazılımların da Euro2 Turkey RED (0559083) görünmüyor.Ltf yardım edin.Şimdiden tşk.

http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-cihazimin-yazilimini-guncelleyebilir-miyim-320059.html

buraya bakın...

arkadasim buna cevap verdinde benimkisine neden vermedin; hayir en azindan bulamadimde de umut beklemeyim onun sorunu beimkisine benzer

11.0.045 eski versiyon 11.0.102 daha yeni versiyondur siz yine 11.0.102 versiyon yüklemeniz lazım yani eski versiyon yüklenmez...

bloodia

Üye
N97 Mini nin versiyonu bende 10.0.20
Bu versiyondaiken dili atamazmiyim illaki 11.0.45 versiyonuna yukseltmem gerek.
Birde 10.0.20 icinde turkce paketler yer almakta.

mad_1

mad_1

Üye
tek kelimeyle harika bir konu işime yaradı saolasın

morya

Üye
iyide 11.102 surum navifirm de gorunmuyo
pc suit kurmadan zaten phoenix de calısmaz...

phoenix yüklemişsiniz ancak telefona ait RM yazılımını yüklememişsiniz....

11.0.045 eski versiyon 11.0.102 yeni versiyondur.siz eski versiyon atmaya calısıyorsunuz zaten kabul etse telefonunuz bir daha acılmaz .işin özü eski versiyon yüklenmezzzz.....kolay gelsin...

güle güle kullanın...

sağolun...

pc suit de kurulu olacak cünkü usb driverları o sekilde yükleniyor...

http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-cihazimin-yazilimini-guncelleyebilir-miyim-320059.html

buraya bakın...

11.0.045 eski versiyon 11.0.102 daha yeni versiyondur siz yine 11.0.102 versiyon yüklemeniz lazım yani eski versiyon yüklenmez...

fnldstntn

Üye
taşekkürler...

morya

Üye
selam dostum sanirim hallettim ama navifirmde son versiyon yok ozaman senin verdin linkden hallettim

Üst Alt