Alıntı:
pashaserkan göndermiş. >
oncelıkle konuyu acıp yardımcı olana tesekkurler.. benım telefon 5800 MX ( mavi) şu andaki yazılım sürümü V 31.0.101 özel sürüm : 31.0.101.C02.01 özel sürüm tarihi : 16.09.2009 olarak gorunuyo telde....NSU da yenı guncelleme gorunmuyo , yani bu telefon su anda en son sürümmü yoksa benmı yapamadım yada bulamadım ? v40 olan benım sürümden sonrakımı ? guncelleme yapamadım phoenıx ıle çünkü eski flash uyarısı veriyor ve guncelleme devam etmıyor. navıfırımde v40 gorunuyo dosyalarını ındırdım fakat telefona atamıorum .. cıhaz guncellemelerınde ise guncellenmedı olarak gorunuyo sebekeye baglandıgımda yenı guncelleme yok uyarısı verıyor .. ne yapmam lazım bu konuda fıkrı olan varmı ?
Telefonda *#0000# yazınca telefonunuzun yazılımı görünür ve yazılım güncelle diyerek.fota ile wlan kablosuz internet üzerinden yeni V40 yani sizin yazılımınızın üstünü yükleyebilirsiniz.Güncelleme var görünmesi lazım.
tolga cvp vermıssın tesekkurler..
şimdi soyle bi durum var az once yine guncelleme varmi diye kontrol ettim fakat guncelleme yok seklinde uyari verdi yanliz wlandan baglanmadim oyle bi sans yok su anda.. turkcellden baglandim fakat guncelleme yok diyo ama nokia resmi sitede guncelleme gorunuyo .. NSU ile denedim yine olmadi.. phoenix ile denedigimde flash versiyon eski diyerek islemi yarida kesiyo. NSS ile denemedim cunku onda yapiliosada bilgim yok .. herhangi bi fikrin varmi ? islemleri adim adim takip ediorum fakat olmuyo phoenix ile .. bide su var resmi sitede kontrol ediorum versiyon 30 gorunuyo ama telden bakinca ozel surum v31 olarak gorunuyo
--------------- Ekleme ---------------
hatta verdıgı hata mesajıda bu :
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8401227a (-2080300422)
Flash: Phone reported that it does not allow to flash SW becasue it is older than existing.
bu hatayı verdıgı halde devam etme ımkanı varmı ? yarım saatten fazla bekledım ama herhangı bı hareket yok.