Teşekkürler çok iyi bir kaynak
yıine aynı hata usb sesleri geliyor çözümü yokmu bunun
çok teşekkürler
teşekkürler
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8421001e (-2078212066)
No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing.
yazısı cıkıyor ve her seferde resetlıyor ne yaptıysam olmadı sıyrcam artık bendekı n97 mini scaning image files.. ten sonra ılerlemıyor lutfen yardım meılde atabılırsen yardımla ılgılı cokmutlu olurum [email protected] sımdıden tesekkurler
--------------- Ekleme ---------------
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Started product mode change
Product mode change complete
Flashing phone
Initializing
Asic CMT: Verifying communication to device...
Getting product info...
Scanning image files...
Failed to send wait request!
ERROR: Failed to set phone to flashmode aynen bole kalıyor
ok tşkler arkadaşlar elinize emeğinize sağlık
evet aynen ole yaptım bıkac sefer daha denedım
evet aynen ole yaptım sımdı tekrar denıyorum
sağolun...
N97 mini yazılımını tekrar yükleyin ve telefonu pc suit modunde bağlayın.driverlarını tanımasını bekleyin.ardından depolama modundan bağlayın ve driverlarını tanımasını bekleyin. şimdi bilgisayarı acıp kapatın ve tekrar phoenix ile yüklemeyi deneyin
dostum böyle bi sorun çıktı nasıl düzeltebilirim senin verdiğin dosyaları yükledim telefonum n97mini
yukarıda normal seçtiğimde de aynı sorunla karşılaşıyorum
n97 Güncellemesini yaptım ve telefonum RM-505 firmware 20.0.19 son haliyle ama dili türkçe deil ing ve dil secenekleri kısmında türkçe yok ne yapabilirm ?
telefonuma yazılım yükledim ama yazılım ispanyolca ve dil seçeneklerinde türkçe yok
phoenixte kutucuğa tıkladığımda türkçe dil seçeneği de yok. Türkçe dil desteği bulunan daha eski bir yazılım yükleme çalıştığımda hata veriyo ve bu yazılım telefondakinden daha eski yenisini yüklemeyi deneyin yazıyo ama daha yeni yazılım yok
yani işin aslı telefonumu bir türlü türkçe yapamadım. lütfen yardım edin. telefonum 6210 Navigator yazılımı: RM-367 ve telefona yüklediğim yazılım versiyonu 05.304hepsını yenıden denedım ıkı ayrı pc dede denedım gene olmadı ya acaba partlarımı yanlıs acıyorum onları nasıl acmam gerektıgınıde anlatırmısın