Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

hayalmeyalbiri

Üye
verdiginiz bilgiler icin tesekkurler sorunsuz bir sekilde nokia 6700 croma telefona turkce menu yukledim ama yeni bir sorun cikti sanirsam daha once sim kilidi kirilmis bir telefonmus veya sim kilidi olmayan bir telefon o konuda bir bilgim yok simdi telefon "sim kaydi yapilamadi" hatasi veriyor telefon fransiz hatti ile calisiyor turk hatlari ile calismiyor bunu duzeltmenin bir yolu varmi yoksa 20 tl vermeyelim derken sim kilidini bulundugum ilde 70 80 tl ye kiriyorlar benim basima geldi baska arkadaslarin basina gelmemesi icin burada paylasiyorum tesekkurler

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
verdiginiz bilgiler icin tesekkurler sorunsuz bir sekilde nokia 6700 croma telefona turkce menu yukledim ama yeni bir sorun cikti sanirsam daha once sim kilidi kirilmis bir telefonmus veya sim kilidi olmayan bir telefon o konuda bir bilgim yok simdi telefon "sim kaydi yapilamadi" hatasi veriyor telefon fransiz hatti ile calisiyor turk hatlari ile calismiyor bunu duzeltmenin bir yolu varmi yoksa 20 tl vermeyelim derken sim kilidini bulundugum ilde 70 80 tl ye kiriyorlar benim basima geldi baska arkadaslarin basina gelmemesi icin burada paylasiyorum tesekkurler

yazılım yüklerken sim kartını cıkartmadınız mı?
baska sim kartları ile denediniz mi?
bu arada yazılım 20 tl sim kilidi kırma 80 tl yine vermeniz lazımmış ,yani 20 tl yine karınız var:)
bu pasaportla kayıt yapılmadı yani öylemi?
imei klonlama yapıyorlar ama nokiada olmuyordu eskiden son durumu bilmiyorum.

hayalmeyalbiri

Üye
daha once calisiyordu turk hatlari ile acaba pasaportla acilmamis bir telefon onunla ilgili olabilirmi ama atmadan once calisiyordu sim kilidi kirilmis bir telefon(sim kilidi kirilip kirilmadigini bilmiyorum kirilmis olasiligi ile kirilmis diyorum) yuklemedn sonra sim kaydi yapilamadi hatasi veriyor simlock kirma programi varmi varsa bir bir adres verebilirseni sevinirim internette oldugu yaziyor ama 6700 o programa uygun bir tel degil

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
daha once calisiyordu turk hatlari ile acaba pasaportla acilmamis bir telefon onunla ilgili olabilirmi ama atmadan once calisiyordu sim kilidi kirilmis bir telefon(sim kilidi kirilip kirilmadigini bilmiyorum kirilmis olasiligi ile kirilmis diyorum) yuklemedn sonra sim kaydi yapilamadi hatasi veriyor simlock kirma programi varmi varsa bir bir adres verebilirseni sevinirim internette oldugu yaziyor ama 6700 o programa uygun bir tel degil

sim kartı takılı olarak mı yazılım yüklediniz.

hayalmeyalbiri

Üye
yazmayi unutmusum biraz once sim kart takili degildi

--------------- Ekleme ---------------

dil ile ilgili sorunu cozduk tesekkurler yukarida yazdiklarimida bir hata olarak yazmis degilim tekrar verdiginiz bilgilere tesekkurler sadece yukleme yapacak arkadaslarin yuklenecek telefonlarda daha once sim kilidi kirma islemi yapilip yapilmadigini ogrenme imkani varsa bu olasiligi goz onune alip yukleme yapmalaridir

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
yazmayi unutmusum biraz once sim kart takili degildi

dil ile ilgili sorunu cozduk tesekkurler yukarida yazdiklarimida bir hata olarak yazmis degilim tekrar verdiginiz bilgilere tesekkurler sadece yukleme yapacak arkadaslarin yuklenecek telefonlarda daha once sim kilidi kirma islemi yapilip yapilmadigini ogrenme imkani varsa bu olasiligi goz onune alip yukleme yapmalaridir

su ana kadar sim klidi sikayeti aldıgımı hatırlamıyorum.

kartal19031

Üye

ersiny699

Üye
öncelikle çok teşekkür ederim bu konu için.Benim sorum şöyle şimdi ben nokia 5800 a attım yeni versiyonu hiçbir sorun yok.Tek sorun bu v40 da hack olayının olmaması ve öğrendim ki eski versiyonu hackleyip üzerine v40 kurunca hack silinmiyor ve private dosyalarına ulaşabiliyorsun.Ben de ne yazıkki hard format atığ kurduğum için şimdi hack yapamıyorum.
Senden ricam bu phoenix ile v40 yüklü teli nasıl v31 e downgrade edebilirim.şimdiden teşekkürler.

tony_x

Üye
biz yazılım işini laptoop ile yapıyoruz ve böyle bir riski göze almıyoruz.
Şimdi gelelim yapacaklarınıza
1. Hard format atın.
http://www.maxicep.com/symbian-destek/n79-n96-5800-symbian-fp2-modellerde-hard-format-241532.html
eğer telefonunuz bunal kurtulmazsa.

2. telefona phoenix programıyla dead flash atmaya çalışacağiz ama bu versiyon göçmeden önceki versiyonla aynı veya daha üst versiyon olsun.

Phoenix ile ölü flash atmayı deneyin

bu resimli anlatım 16 sayfaya kadar normal gerisi dead flash atılım seklini anlatır.

telefon kapalı iken usb kablosunu bağlayı phoenix programını çalıştırın. manage connection menusunden no connection satırını yukarı alıp aplly deyin ve close ile kapatın.Şimdi open product kısmına tıklayın ve

E 63 yazılımının
E63 RM-437 400.21.013 v5 EURO

RM 437 seçin ve ok deyin.,
şimdi Flashing menüsüne basın ilk sıradaki Firmware Update'e basın.product kode satırının sagındaki ... kutucuguna basın ve turçe dil kodunu secin.

NOKIA E63 RM-437
0569906 EURO-F Ruby
0568840 EURO-F Ultramarine
0582446 EURO-F Midnight Black
0581516 Turkcell TR Ultramarine

sonra dead phone USB flashing kutucugunu işaretleyin ve REFURBİSH tusuna basın .
Birazdan güç tusuna basmanızı istersen power tusuna kısa süreli basıp bırakın yüklemeye devam edecektir.

Probleminiz bu şekilde çözülür inşaallah.
açılırsa tamam acılmazsa telefonun servislik ,20-25 tl ver yazılım attır.

saolun laptopum macbook olduundan windows olan pcde yapmam gerekmişti :) işime yaradı çok teşekkürler

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
biz yazılım işini laptoop ile yapıyoruz ve böyle bir riski göze almıyoruz.
Şimdi gelelim yapacaklarınıza
1. Hard format atın.
http://www.maxicep.com/symbian-destek/n79-n96-5800-symbian-fp2-modellerde-hard-format-241532.html
eğer telefonunuz bunal kurtulmazsa.

2. telefona phoenix programıyla dead flash atmaya çalışacağiz ama bu versiyon göçmeden önceki versiyonla aynı veya daha üst versiyon olsun.

Phoenix ile ölü flash atmayı deneyin

bu resimli anlatım 16 sayfaya kadar normal gerisi dead flash atılım seklini anlatır.

telefon kapalı iken usb kablosunu bağlayı phoenix programını çalıştırın. manage connection menusunden no connection satırını yukarı alıp aplly deyin ve close ile kapatın.Şimdi open product kısmına tıklayın ve

E 63 yazılımının
E63 RM-437 400.21.013 v5 EURO

RM 437 seçin ve ok deyin.,
şimdi Flashing menüsüne basın ilk sıradaki Firmware Update'e basın.product kode satırının sagındaki ... kutucuguna basın ve turçe dil kodunu secin.

NOKIA E63 RM-437
0569906 EURO-F Ruby
0568840 EURO-F Ultramarine
0582446 EURO-F Midnight Black
0581516 Turkcell TR Ultramarine

sonra dead phone USB flashing kutucugunu işaretleyin ve REFURBİSH tusuna basın .
Birazdan güç tusuna basmanızı istersen power tusuna kısa süreli basıp bırakın yüklemeye devam edecektir.

Probleminiz bu şekilde çözülür inşaallah.
açılırsa tamam acılmazsa telefonun servislik ,20-25 tl ver yazılım attır.

saolun laptopum macbook olduundan windows olan pcde yapmam gerekmişti :) işime yaradı çok teşekkürler

hard formatla mı
yoksa dead flashlamı düzelttin.

öncelikle çok teşekkür ederim bu konu için.Benim sorum şöyle şimdi ben nokia 5800 a attım yeni versiyonu hiçbir sorun yok.Tek sorun bu v40 da hack olayının olmaması ve öğrendim ki eski versiyonu hackleyip üzerine v40 kurunca hack silinmiyor ve private dosyalarına ulaşabiliyorsun.Ben de ne yazıkki hard format atığ kurduğum için şimdi hack yapamıyorum.
Senden ricam bu phoenix ile v40 yüklü teli nasıl v31 e downgrade edebilirim.şimdiden teşekkürler.

v 40 hack işlemi

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...i-versiyon-40-0-005-hacklenmistir-296499.html

ersiny699

Üye
hocam bunu denedim zaten olmuyor başka bir yöntem lazım.

zaten bir ben değl konuya bakarsak hiçkimsede yapamamış yani sorun bende değil.

tony_x

Üye
dead flashla düzelttim çok kolay oldu =)

hayalmeyalbiri

Üye
su ana kadar sim klidi sikayeti aldıgımı hatırlamıyorum.

sanirim pasoportla ilgili bir problemdi ayri ayri iki fransiz hattini calistirdi ikincisini deneme imkanim olunca sim kilidi ile ilgili bir problem olmadigi kanisina vardim tekrar tesekkurler

yufrii

Üye
bu işlemleri yaparken hafıza katrını çıkartacakmıyım ??

tony_x

Üye
evet sim ve hafıza kartını çıkar ben öyle yaptım :) çıkarmayınca ne oluyor bilmem ama prosedür bu :D

yufrii

Üye
cok guzel bir paylaşım olmuş yüklemeyi her hangi bişiye takılmadan çok rahat bi şekilde hallettim elerine sağlık:)

bende ole düşünüp çıkartmıştım ama emin olmak için bi sorym dedim
ilgin için çok teşekkür ederim:)

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
evet sim ve hafıza kartını çıkar ben öyle yaptım :) çıkarmayınca ne oluyor bilmem ama prosedür bu :D

ben sim kartlı olarak da yükleme yaptım ,ama yanlışlıkla unutmuştum.Birşey olmadı ,tabii bu olmıyacağı anlamına gelmez.Tek farkı sim kartı takılı olarak yükleme yapınca telefonun dili türkçe olarak açılıyor.yani tekrar ingilizceden türkçeye dönmek zorunda kalmıyırsunuz.:)

hayvore

Üye
mehaba ben burdan ındıremıyorum acaba nasıl ındırıcem saygılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
mehaba ben burdan ındıremıyorum acaba nasıl ındırıcem saygılar

modeminizi kapatıp tekrar acın ve internet tarayıcınızın ön belleğini silin.ardından tekrar bu sayfaya girin,artık indirebilirsiniz.

Üst Alt