aa-tolga
Üye
Tesekkur ederiz e66 vers.400. yaptm turkce olarak yuklendi sorun cıkmadı.
güle güle kullan
Tesekkur ederiz e66 vers.400. yaptm turkce olarak yuklendi sorun cıkmadı.
güle güle kullan

merhaba tolga bey Nokia N97-3 NAM RM-507 US aldım bu telefonu phoenix ile türkçe yapabiliyormuyum, yani açtığınız konuda 507 için türkçesi yok diyorsunuz, tam anlayamadım.. 505 yapabilirmiyim?
Tesekkur ederim.
kardeş dediklerini harfiyen uyguladım yükleme sırasında hata verdi retry dedim tekrar hata verdi bende bilgisayarı yeniden başlattım aynı senin dediğin gibi şuan telde test mode yazıyo altındada nokia yazıyo başkada bişi yazmıyo phenixe girip tekrardan flaşa bağlanmaya çalıştım ama teli görmüyo usbye bağlı olarak acil yardım bekliyorum
tel nokia 6680
bataryasını çıkartıp yeniden açmayı denedim fakat sürekli nokia yazıyo başkada bişi yazmıyo açılmıyo off nerden bulaştım keşke yapmasaydımişletim sistemim windows 7 ama alakası olacağını pek sanmıyorum
en kısa sürede yardımlarınızı bekliyorum
iyi aksamlar n 97 turkce yukledim q klavye oldu benimki a klavye nasil aya ceviririm ts
aa-tolga yardımların için teşekkürler servise götürdüm
arkadaslar ben teli almanyadan aldim yuklerken hata veriyor ve telin arkasinda ki ürün kodu hic biriyle uyusmuyor ne yapmam gerekir konu ile ilgilenen arkadas cvp yazarsa sevinirim..
Kardeş bende N73 ME var,benim telde ingilizceydi ve ben anlattığın gibi yaptım, sonuç harika telefonum türkçe oldu, bundan sonra seni tek geçiyorum, telefonu ingilizce olan arkadaşlar diger linklere aldanmayın, ben çok denedim hep sorun çıkıyor ama bu program çok kesin sonuç veriyor, mutlak önce bunu deneyin, ıspartaya selamlar
emegine saglık kardesim,5800 türkçe yaptım sayenizde,saygılar...
Kardeş bende N73 ME var,benim telde ingilizceydi ve ben anlattığın gibi yaptım, sonuç harika telefonum türkçe oldu, bundan sonra seni tek geçiyorum, telefonu ingilizce olan arkadaşlar diger linklere aldanmayın, ben çok denedim hep sorun çıkıyor ama bu program çok kesin sonuç veriyor, mutlak önce bunu deneyin, ıspartaya selamlar
--------------- Ekleme ---------------
kardeş N73 Me yi çevirdim ve sonuç mükemmel, emeğine sağlık, binlerce teşekkür sana,
))hocam N85 icin yen' yazilim cikmadimi yaaa video cekemiyorum tlf danvede hacklendigini duydun bu hack ilede ilgili bilginiz varsa yardimci olursaniz sevinirim dogrusu simdiden tesekkurler...
KARDES ALLAH RAZI OLSUN GERCEKTEN SAGOLUN BU BILGILERI PAYLASTIGINIZ ICIN
BENDE BUGUN BIR N97mini aldim turkce yapmam icin neler yapmaliyim
biraz aciklamali anlatim yaparsaniz cok sevinirim yardimlarinizi bekliyorum...
*#0000# yaptim cikan yazilar sole
version du logiciel
v 10.0.020
date version du logiciel
14.10.09
version personnalise
10.0.017.223.02
date version personnal.
04-10-2009groupe de langues
32
modele
N97 mini