Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

ben@

Üye
arkadaslar ben teli almanyadan aldim yuklerken hata veriyor ve telin arkasinda ki ürün kodu hic biriyle uyusmuyor ne yapmam gerekir konu ile ilgilenen arkadas cvp yazarsa sevinirim..

tariktartici

Üye
merhaba tolga bey Nokia N97-3 NAM RM-507 US aldım bu telefonu phoenix ile türkçe yapabiliyormuyum, yani açtığınız konuda 507 için türkçesi yok diyorsunuz, tam anlayamadım.. 505 yapabilirmiyim?

izmer

Üye
iyi aksamlar n 97 turkce yukledim q klavye oldu benimki a klavye nasil aya ceviririm ts

tariktartici

Üye
İZMER n97in nerden geldi? rm 505miydi?

izmer

Üye
evet fransadayim

metalwings

metalwings

Üye
Tesekkur ederim.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
merhaba tolga bey Nokia N97-3 NAM RM-507 US aldım bu telefonu phoenix ile türkçe yapabiliyormuyum, yani açtığınız konuda 507 için türkçesi yok diyorsunuz, tam anlayamadım.. 505 yapabilirmiyim?

evet rm 505 flashı yükleyeceksiniz ama uygulama sekli aşağıdaki gibi.

evet telefonunuz lta latin amerika modeli RM 507

N97 RM-505 20.0.019 v4 EMEA bu avrupa ve türkiye dillerinin olduğu RM pakettir.sizin dediğiniz amerika için üretilen modeldir.bu telefona RM 505 yazılım atacaksınız biraz zordur.

N97 5800 Gibi telefonların RM kodunu değiştirmek.

bu linkteki gibi benim verdiğim yazılımları kullanarak atacaksınız.

Aşağıda belirtilen adımları uygulayın:

1] Bilgisayarınızın USB portuna USB Data Kablosunu Takın, ama henüz telefonu bağlamıyoruz

2]Phoenix'i patchlerini ve Nokia Pc Suite yazılımlarını sisteminize kurun.

3]N97 RM-505 20.0.019 v4 EMEA Firmware'i bilgisayarınıza açın

4] Phoenix Servis Yazılımını açın

5] Phoenix File menüsü/Manage connection a tıklayıp bağlantı şeklini USB olarak ayarlayın

6] File menüsünden Open Product u seçin, gelen menüden yüklemek istediğiniz RM 356 kodunu seçin ve okeyleyin.

7] Şimdi Flasing menüsünden Frimware update i seçin. (Telefon bağlı olmadığı için işlem oldukça uzun sürecektir makinanızın kilitlendiğini düşünmeyin)

8] İşlem tamamlandıktan sonra, Prodact Code un yanındaki kutucuğa tıklayın ve uygun RM 356

NOKIA N97 RM-505
0576357 EMEA TURKEY QW Black
0576458 EMEA TURKEY QW White
0589630 N97 Turkcell TR Black
0590202 N97 Turkcell TR White
0591090 N97 Turkey TR CV Black
0591091 N97 Turkey TR CV White

ve ülke kodunu telefonun rengi hangisi ise seçin ve OK tıklayın. (Telefon bağlı olmadığından yüklemek için biraz zaman alacak.)

9] Şimdi Telefonu Data Kablosuna bağlayıp PC Suite modunda Telefonunuzu PC'ye bağlayın.

10] Refurbish e tıklayın, Frimware inizde eksik dosya var türünden mesajlar verebilir ciddiye almayıp devam edin. Yükleme yapılırken bir takım donanımları bulup yüklemeye çalışacaktır, paniklemeyin engel olmaya çalışmayın cihazları kapatmayın. İşlem bittikten sonra artık RM kodunuz değişmiş olacaktır.

İşleme başlamadan önce her türlü yedeğinizi alın her şey silinecektir.

Ben işlemi yaptım telefonum tıkır tıkır çalışıyor, bu tip işlemler her zaman risklidir unutmamak gerekir.

Şimdiden Kolay gelsin

--------------- Ekleme ---------------

sağolun...

kardeş dediklerini harfiyen uyguladım yükleme sırasında hata verdi retry dedim tekrar hata verdi bende bilgisayarı yeniden başlattım aynı senin dediğin gibi şuan telde test mode yazıyo altındada nokia yazıyo başkada bişi yazmıyo phenixe girip tekrardan flaşa bağlanmaya çalıştım ama teli görmüyo usbye bağlı olarak acil yardım bekliyorum :(
tel nokia 6680
bataryasını çıkartıp yeniden açmayı denedim fakat sürekli nokia yazıyo başkada bişi yazmıyo açılmıyo off nerden bulaştım keşke yapmasaydım :( işletim sistemim windows 7 ama alakası olacağını pek sanmıyorum
en kısa sürede yardımlarınızı bekliyorum

http://www.maxicep.com/symbian-destek/n79-n96-5800-symbian-fp2-modellerde-hard-format-241532.html

telefona hard format atarak acın.acılmazsa servise götürün yeniden flash attırın yapacagınız bir sey yok.
eski usb girişli telefonlarda usb tam oturmuyor ve bazen bağlantı kopuyor ve siz bağlantının koptugunu bile farketmiyorsunuz.ondandır.

iyi aksamlar n 97 turkce yukledim q klavye oldu benimki a klavye nasil aya ceviririm ts

telefonun rengine ait dil kodunu doğru seçtiniz mi?
türkiyedeki N97 ler q klavye ise demekki bu programla türkçe yazılım sadece q klavye olabilir ama tam bilmiyorum.

yuzcan

Üye
aa-tolga yardımların için teşekkürler servise götürdüm

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
aa-tolga yardımların için teşekkürler servise götürdüm

işlem tamam diyorsun.
20 TL mı aldılar.

arkadaslar ben teli almanyadan aldim yuklerken hata veriyor ve telin arkasinda ki ürün kodu hic biriyle uyusmuyor ne yapmam gerekir konu ile ilgilenen arkadas cvp yazarsa sevinirim..

Telefonunuzun modeli N78 mi?

izmer

Üye
iyi aksamlar telefonun rengini rm kodunu iyi yaptim turkce yoktu turkce oldu yalniz a klavyeden q klavyeye gecti program belkide q klavye baska metodu varmi a klavyeye geri almak icin mesela fabrika ayarina geri donmek tesekkurler ilgilerinizden dolayi

oguz1511

Üye
çok teşekkürler aradığım soruyu cevabı yöntemi herşeyi buldum Allah razı olsun çokta açık anlatmışsın çok çok sağol kardeş...

ka-fa 1500

Üye
:d:Kardeş bende N73 ME var,benim telde ingilizceydi ve ben anlattığın gibi yaptım, sonuç harika telefonum türkçe oldu, bundan sonra seni tek geçiyorum, telefonu ingilizce olan arkadaşlar diger linklere aldanmayın, ben çok denedim hep sorun çıkıyor ama bu program çok kesin sonuç veriyor, mutlak önce bunu deneyin, ıspartaya selamlar:oke:

kardeş N73 Me yi çevirdim ve sonuç mükemmel, emeğine sağlık, binlerce teşekkür sana,

By-CemiL

Üye
emegine saglık kardesim,5800 türkçe yaptım sayenizde,saygılar...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
emegine saglık kardesim,5800 türkçe yaptım sayenizde,saygılar...

güle güle kullanın...

:d:Kardeş bende N73 ME var,benim telde ingilizceydi ve ben anlattığın gibi yaptım, sonuç harika telefonum türkçe oldu, bundan sonra seni tek geçiyorum, telefonu ingilizce olan arkadaşlar diger linklere aldanmayın, ben çok denedim hep sorun çıkıyor ama bu program çok kesin sonuç veriyor, mutlak önce bunu deneyin, ıspartaya selamlar:oke:

kardeş N73 Me yi çevirdim ve sonuç mükemmel, emeğine sağlık, binlerce teşekkür sana,

güle güle kullanın..

srf_ylmz

srf_ylmz

Üye
hocam N85 icin yen' yazilim cikmadimi yaaa video cekemiyorum tlf dan :( vede hacklendigini duydun bu hack ilede ilgili bilginiz varsa yardimci olursaniz sevinirim dogrusu simdiden tesekkurler...

izmer

Üye
iyi aksamlar N97 RM-505 20.0.019 icin turce dili klavye azerti yani a klavye bulabilirmisiniz simdiden tesekkurler

hanikiler

Üye
KARDES ALLAH RAZI OLSUN GERCEKTEN SAGOLUN BU BILGILERI PAYLASTIGINIZ ICIN
BENDE BUGUN BIR N97mini aldim turkce yapmam icin neler yapmaliyim
biraz aciklamali anlatim yaparsaniz cok sevinirim yardimlarinizi bekliyorum...
*#0000# yaptim cikan yazilar sole
version du logiciel
v 10.0.020
date version du logiciel
14.10.09
version personnalise
10.0.017.223.02
date version personnal.
04-10-2009groupe de langues
32
modele
N97 mini
type
RM-555
derniere mise a jour
non mis a jour
hepsi bu kadar:::)))

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
hocam N85 icin yen' yazilim cikmadimi yaaa video cekemiyorum tlf dan :( vede hacklendigini duydun bu hack ilede ilgili bilginiz varsa yardimci olursaniz sevinirim dogrusu simdiden tesekkurler...

N85 (RM-333) Major 31.002 v8 (EURO) cıktı. 1.sayfaya bakın..

KARDES ALLAH RAZI OLSUN GERCEKTEN SAGOLUN BU BILGILERI PAYLASTIGINIZ ICIN
BENDE BUGUN BIR N97mini aldim turkce yapmam icin neler yapmaliyim
biraz aciklamali anlatim yaparsaniz cok sevinirim yardimlarinizi bekliyorum...
*#0000# yaptim cikan yazilar sole
version du logiciel
v 10.0.020
date version du logiciel
14.10.09
version personnalise
10.0.017.223.02
date version personnal.
04-10-2009groupe de langues
32
modele
N97 mini
type
RM-555
derniere mise a jour
non mis a jour
hepsi bu kadar:::)))

N97 Mini RM-555 10.0.020 v1 (EMEA)
BU YAZILIMI KURUP PHOENİXLE YÜKLEYECEKSİN.
1.SAYFADA AYRINTILI ANLATTIM...

Üst Alt