Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

mgm.38

Üye
arkadaşlar 6700 aldım türkceye cevirmek istiyorum flaş kodunu verebilecek var mı rica etsem

slayedsoul

Üye
6630 linkleri kırık :S

nkanac

Üye
benim telefonumda aynen şu yazıyor
*#0000# yapınca
version:v 10.0.020
date version: 14-10-09
version perso...: 04-10-2009
teyp: rm-555
model: n97 mini yazıyor ve

bataryayı çıkarttıgımda ise
type:RM-555
MODEL: N97-4
FCC ID: QVVRM-555
IC: 661AE-RM555
CODE: 0591977
FABRİQUE EN FİNLANDE

CE0434
Yazıyor telefon fransadan geldi ve dilinde tr yok ve sim kilitli neyapabilirim ve nasıl yapabilirim şimdiden teşekkürler. mersinden nihat

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
tolga kardeşim bir sitede v6.011 sürümünü gördüm 5320 XM acaba bu doğrumu?

erblgnkt

Üye
benim tel n 95 8gb RM 421 buna hangisini yüklemeliyim

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

N95-8GB RM-320_EURO_31.0.015_v6.0
bunu rm kodunu değişmesi gerekir.

--------------- Ekleme ---------------

benim telefonumda aynen şu yazıyor
*#0000# yapınca
version:v 10.0.020
date version: 14-10-09
version perso...: 04-10-2009
teyp: rm-555
model: n97 mini yazıyor ve

bataryayı çıkarttıgımda ise
type:RM-555
MODEL: N97-4
FCC ID: QVVRM-555
IC: 661AE-RM555
CODE: 0591977
FABRİQUE EN FİNLANDE

CE0434
Yazıyor telefon fransadan geldi ve dilinde tr yok ve sim kilitli neyapabilirim ve nasıl yapabilirim şimdiden teşekkürler. mersinden nihat

N97 Mini RM-555 10.0.020 v1 (EMEA)
bu yazılımı 1. sayfada anlattıgım gibi kurun.

dEs_

dEs_

Üye
6220c için rm 328 haricinde Tr olan başka sürüm var mı?

mgm.38

Üye
arkadaşlar 6700 NASIL TÜRKCE YAPABİLİRİM BİLENİNİZ YOK MU YA YARDIMCI OLUN

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
6220c için rm 328 haricinde Tr olan başka sürüm var mı?

hayır yok ve olamazda zaten...

arkadaşlar 6700 nasıl türkce yapabilirim bileniniz yok mu ya yardımcı olun

1. Sayfaya ekledim yükleyebilirsiniz.anlatılanları eksiksiz yapın.

evet telefonunuz lta latin amerika modeli RM 428

N95-8GB RM-320_EURO_31.0.015_v6.0 bu avrupa ve türkiye dillerinin olduğu RM pakettir.sizin dediğiniz amerika için üretilen modeldir.bu telefona RM 320 yazılım atacaksınız biraz zordur.

Telefonların RM kodunu değiştirmek.

bu linkteki gibi benim verdiğim yazılımları kullanarak atacaksınız.

Aşağıda belirtilen adımları uygulayın:

1] Bilgisayarınızın USB portuna USB Data Kablosunu Takın, ama henüz telefonu bağlamıyoruz

2]Phoenix'i patchlerini ve Nokia Pc Suite yazılımlarını sisteminize kurun.

3]N95-8GB RM-320_EURO_31.0.015_v6.0 Firmware'i bilgisayarınıza açın

4] Phoenix Servis Yazılımını açın

5] Phoenix File menüsü/Manage connection a tıklayıp bağlantı şeklini USB olarak ayarlayın

6] File menüsünden Open Product u seçin, gelen menüden yüklemek istediğiniz RM 356 kodunu seçin ve okeyleyin.

7] Şimdi Flasing menüsünden Frimware update i seçin. (Telefon bağlı olmadığı için işlem oldukça uzun sürecektir makinanızın kilitlendiğini düşünmeyin)

8] İşlem tamamlandıktan sonra, Prodact Code un yanındaki kutucuğa tıklayın ve uygun RM 356

NOKIA N95-8GB RM-320
0550370 TURKEY
0550815 TURKEY
0564947 TURKEY

ve ülke kodunu telefonun rengi hangisi ise seçin ve OK tıklayın. (Telefon bağlı olmadığından yüklemek için biraz zaman alacak.)

9] Şimdi Telefonu Data Kablosuna bağlayıp PC Suite modunda Telefonunuzu PC'ye bağlayın.

10] Refurbish e tıklayın, Frimware inizde eksik dosya var türünden mesajlar verebilir ciddiye almayıp devam edin. Yükleme yapılırken bir takım donanımları bulup yüklemeye çalışacaktır, paniklemeyin engel olmaya çalışmayın cihazları kapatmayın. İşlem bittikten sonra artık RM kodunuz değişmiş olacaktır.

İşleme başlamadan önce her türlü yedeğinizi alın her şey silinecektir.

Ben işlemi yaptım telefonum tıkır tıkır çalışıyor, bu tip işlemler her zaman risklidir unutmamak gerekir.

Şimdiden Kolay gelsin

emre5816

Üye
ben 5530 v11.0.054 yükledim güncellemeden sonra arama geldiğinde kilidi aç ve cevapla butonları çalışmıyor alarm çaldığındada durdur ve ertele butonları çalışmıyor tekrar v.10.0.054 nerden bulabilirim arkadaşlar bi yardım edermisiniz

cenix_79

Üye
Merhaba;

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Elimde çin malı E71 var. menüsü türkçeleştirmek istiyorum ancak belirtiğiniz gibi *#0000# ile RM kodunu öğrenmek istediğimde "Language set default" yazısı çıkıyor ve rm kodunu göstermiyor. Bu nedenle vermiş olduğunuz linklerden hangisi indireceğimi bilemedim. Yardımcı olurmusunuz. Teşekkürler...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba;

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Elimde çin malı E71 var. menüsü türkçeleştirmek istiyorum ancak belirtiğiniz gibi *#0000# ile RM kodunu öğrenmek istediğimde "Language set default" yazısı çıkıyor ve rm kodunu göstermiyor. Bu nedenle vermiş olduğunuz linklerden hangisi indireceğimi bilemedim. Yardımcı olurmusunuz. Teşekkürler...

hiçbirisi işe yaramaz :)
satıp orjinal nokia alacaksınız.

ben 5530 v11.0.054 yükledim güncellemeden sonra arama geldiğinde kilidi aç ve cevapla butonları çalışmıyor alarm çaldığındada durdur ve ertele butonları çalışmıyor tekrar v.10.0.054 nerden bulabilirim arkadaşlar bi yardım edermisiniz

hard format atın ve tekrar deneyin.
telefon kapalı iken
yesil tuş, kırmızı tuş ve kamera tusu ve güç tusuna basılı tutun.
nokia el sıkma ve ülke isimleri gelene kadar basılı tutun.

emre5816

Üye
hard format atın ve tekrar deneyin.
telefon kapalı iken
yesil tuş, kırmızı tuş ve kamera tusu ve güç tusuna basılı tutun.
nokia el sıkma ve ülke isimleri gelene kadar basılı tutun.

dediğinizi yaptım fakat format atmadı telefon normal şekilde açıldı ülke isimleride gelmedi

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
donaldduck

donaldduck

Üye
Arkadaşlar merhaba

5800 ürün kodu farklı buradaki update üzerinde bulunan farklı. Yüklemeye kalkıştım devam hata verdi. Koddan dolayı yüklememezlik yaparmı. Şuanki versionum en son version sadece dil olarak 2 dil var. Yardımcı olursanız sevinirim.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba

5800 ürün kodu farklı buradaki update üzerinde bulunan farklı. Yüklemeye kalkıştım devam hata verdi. Koddan dolayı yüklememezlik yaparmı. Şuanki versionum en son version sadece dil olarak 2 dil var. Yardımcı olursanız sevinirim.

türkçe dil kodunu secmeden lütfen yükleme yapmayın telefonunuz türkçe olmaz

under taker

Üye
Nokia 6131 türkçe rm lazım yardım

emre5816

Üye
format atar telefon kapalı iken elinizi kaldırmadan tekrar deneyin..

hard format ta bildiğim kadarıyla sürüm tekrar v10 a gelmiyor ben bu sorun ortaya çıktıktan sonra tekrar v11 yükledim yine düzelmedi hard format ın çözüm olcağını sanmıyorum bu konuda bir bilginiz var mı kardeşim ? eğer çözceğini düşünüyorsanız ben atamadım format acaba yeşil tuşla kırmızı tuş dokunmatik olduğu için mi tam basamıyorum da atmıyor mu

slayedsoul

Üye
kolay gelsin
kardeşim ben deniyorum ama prosedür de aynı yalnız bağlantıyı kendisi kesiyo ve hata veriy obir daha da bağlanmıyo
karanlık ekranda nokia açılış yazısı ööyle duruyo
uyarı da bu;

Product flashing failed.

HRESULT 0x8401f145 (-2080247483)

Flash: Failed to retrieve media information from USB connection. Check USB connection to phone and/or application's installation.

emrahdeniz

emrahdeniz

Üye
Selam,

Tam burada söylenenleri yaparak Nokia E75-2'ye Türkçe yükledim. çok sorunsuz yüklendi. Hatta aynı gazla arkadaşımın da N85'ine türkçe yükledim.
Yalnız ikimizde de garip bir durum oldu, pil ömrü çok azaldı. Benim telefon normal kullanımda 2 gün'e yakın (48 saat) gidiyordu. Şimdi sie sabah şarjdan çıkarıyorum akşam geldiğimde pili bitmiş oluyor. BEnim telefonu amerikadan almıştım ve oradaki donanım biraz daha farklı acaba uyumsuzluk gibi birşey mi oldu da çok pil harcıyor. Yazılım ile ilgili hiçbir sorunum yok herşey süper çalışıyor.

Üst Alt