biraderim bir sorun da benim olacak yardım edebilirsen sevinirim. şimdi benim 5800 var. ve type olarak RM-356 yazıyor senin verdiğin flashlarda şimdi unuttum ancak bir tane daha var. hangisi benimkine uyar sence? teşekkür ettim
Merhaba bir konuda sizlerden yardım bekliyorum samsung f480 farklı yazılım firmware atmak istedim denedim cihaz şimdi hiç açılmıyor yani anlıyacağıınız el ele baş başa kaldık ne yapmam gerekiyor lütfen yardım acil
kardeşim bende n96 var. ben bunu hiç bakmadan güncelledim ingilizce oldu. sonradan zor bela nss ile türkçe dil kodunu yazdım. fakat şimdi güncelleme yapmıyor üstündeki zaten güncel diyor. bunu nasıl türkçe yapacam bir yardımcı olursan sevinirim.
arkadaşlar bende nokıa n96 rm-297 var çin üretimi türkçe yüklemek isterken normal yazılımda gitti..telefon açılmıyor şimdi..lütfen yardım....
Merhaba hocam bende 5800 rm 356 var nokia suiten versiyon güncellemeye baktım zaten güncel diyor v30 şuanda kullanılan ben şimdi buradan v31 kurabilirmiyim? forumlarda okuduğuma göre mavi çizgililer için v31 mevcut ama kırmızı çızgililer için şu anda mevcud değil diyorlar! siz ne dersiniz arkadaşlar.... buradaki v31 cihaza uyarmı ?
arkadaşım merhaba benim 6680 nokiam var fakat commwarrior virüsü bulaştı telefoncuda yazılım attılar fakat hiç açılmıyordu bir arkadaşın tamir yaptırdığı yerde ram yanmış diye değiştirdi ram i fakat şimdi telefon açılıyor sim okuyor pin istiyor kod kabul ediyor hemen sim kart reddediyor rm v5.04.40 20-11-06 RM36 BİLGİ verirsen sevinirim saygılar .
nokia 3120c turkcell kampanyalı telefonunun manuel internet ayarları girilmiyor.servisler menüsü turkcelim ile değiştirilmiş.ben avea ile kullanamıyorum.internet ayarları girilmiyor.yeni bir yazılım atsam olurmu ..olursa verrirseniz sevinirim
ben kac gundur ugrasıyorum n97 ye halaen atabılmıs deılım The flashing failed. Do you like to retry the flashing? HRESULT 0x8401f151 (-2080247471) Flash: Failed to initialize boot rom connection. Check USB connections! If possible do not use USB1.1 ports or any USB hubs. bu uyarıyı verıyor ama tek usb den baglanmıyorum.ya anlamadım. atan varmı yardım lutfenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--------------- Ekleme ---------------
evet arkadaslar sonunda uzun ugraslar sonucu yaprım
evet ıse yarıyor fakat ufak tefek farklılklar var.
yıldız kare dort sıfır kare yapınca softvare versıonum 11,0,0021 gıbı bısı cıkıodu dolayısıyla onu yazan flashı ındırdım.ama olmadı denemek ıcın 12 ıle baslayanı ındırdım onunla oldu.eger versıyonunuz 11 0 21 ise 12 ıle baslayanı ındırıp kurun oluyor.
saygılar.
Bendeki Cyan... Plum rm seçsek nasıl olur?