Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

KINIKs

Üye
biraderim bir sorun da benim olacak yardım edebilirsen sevinirim. şimdi benim 5800 var. ve type olarak RM-356 yazıyor senin verdiğin flashlarda şimdi unuttum ancak bir tane daha var. hangisi benimkine uyar sence? teşekkür ettim

hazeyin aslan

Üye
ya ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN N73 E TR MENÜ ATARKEN HATA VERDİ TEL AÇILMIYO NE YAPMALIYIM

spawn_99

Üye
kardeş bende 6600 slide var phoenix programında flashing menüsünün altında firmware update'e bastım yalnız bir çok dil olmasına rağman türkçeyi bulamadım.Greek,latin,arabic black falan yazıyor fakat türkçe yok nası yapıcam yardım edermisin

hazeyin aslan

Üye
Arkadaşlar n73 e türkçe menü yüklerken hata verdi pc ne yaptıysam yüklemedi tel şimdi açılmıyo nokıa yazısı geliyo ışıklar yanıyo ama geri sömüp kapanıyo *3yes le format atmaya çalışıyorum olmuyo bi bilen bana yardım etsin lütfen

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu göçenler bataryayı sökün ve tekrar takın.
Telefon kapalı iken
* 3 Yes Güç(açma tusu) sırası ile basıp basılı tutuyorsunuz .kesinlikle ısık yandı diye bırakmayın yoksa format cekmez.El sıkma ekranı gelip ülke ismi yazıncaya kadar bırakmayın.sonra ülke adı tarih saat girin tamam.

--------------- Ekleme ---------------

biraderim bir sorun da benim olacak yardım edebilirsen sevinirim. şimdi benim 5800 var. ve type olarak RM-356 yazıyor senin verdiğin flashlarda şimdi unuttum ancak bir tane daha var. hangisi benimkine uyar sence? teşekkür ettim

5800 (RM-356) 31.0.008 v8 (EMEA)

1. sayfadan bu flashı yükleyin.Bu son versiyonu

spawn_99

Üye
nese saol kardeş ben hallettim allah razı olsun ii bayramlar herkese

hazeyin aslan

Üye
kardeş ben yapıyorum olmuyo ışıklar yanıyo n73 ün ama format atmıyo açma kapama tuşundan elimi çekince kapanıyo ger yardımcı olursan sevinirim

senolmng

Üye
arkadaşlar bende nokıa n96 rm-297 var çin üretimi türkçe yüklemek isterken normal yazılımda gitti..telefon açılmıyor şimdi..lütfen yardım....

kahhro

kahhro

Üye
kardeşim bende n96 var. ben bunu hiç bakmadan güncelledim ingilizce oldu. sonradan zor bela nss ile türkçe dil kodunu yazdım. fakat şimdi güncelleme yapmıyor üstündeki zaten güncel diyor. bunu nasıl türkçe yapacam bir yardımcı olursan sevinirim.

sonyhayrettin

sonyhayrettin

Üye
teşekkürler kardeşim çok güzel bilgilendirme ve paylaşım olmuş.

durutlar

durutlar

Üye
teşekkürler dostum sağolasın

dostum ben6630 icin yazılımı indirdim ama bilgisayara yükleyemedim çünki dil kodunu nasıl yüklücem bilmiyorum oyüzden yüklenmiyor ingilizce versiyondiyor yüklemiyor

kenan_gun

Üye
Merhaba bir konuda sizlerden yardım bekliyorum samsung f480 farklı yazılım firmware atmak istedim denedim cihaz şimdi hiç açılmıyor yani anlıyacağıınız el ele baş başa kaldık ne yapmam gerekiyor lütfen yardım acil

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba bir konuda sizlerden yardım bekliyorum samsung f480 farklı yazılım firmware atmak istedim denedim cihaz şimdi hiç açılmıyor yani anlıyacağıınız el ele baş başa kaldık ne yapmam gerekiyor lütfen yardım acil

Başlıktan dikkat ederseniz NOKIA telefonlar için yazıyor.

kardeşim bende n96 var. ben bunu hiç bakmadan güncelledim ingilizce oldu. sonradan zor bela nss ile türkçe dil kodunu yazdım. fakat şimdi güncelleme yapmıyor üstündeki zaten güncel diyor. bunu nasıl türkçe yapacam bir yardımcı olursan sevinirim.

Lütfen 1. sayfayı tekrar okuyun ve tamamını okuduktan sonra yazılım yüklerken türkçe dil kodunu secerek yüklerseniz zaten ilk açılışta ingilizce olur ve telefonda ayarlar bölümünden dilini türkçe yaparsınız.Güncel olsa bile bu programla tekrar son yazılımı yükleyebilirsiniz.

arkadaşlar bende nokıa n96 rm-297 var çin üretimi türkçe yüklemek isterken normal yazılımda gitti..telefon açılmıyor şimdi..lütfen yardım....

buradaki anlatıldığı gibi format atın açılır...

asbava

Üye
nokia 3120c turkcell kampanyalı telefonunun manuel internet ayarları girilmiyor.servisler menüsü turkcelim ile değiştirilmiş.ben avea ile kullanamıyorum.internet ayarları girilmiyor.yeni bir yazılım atsam olurmu ..olursa verrirseniz sevinirim

dEs_

dEs_

Üye
Bendeki Cyan... Plum rm seçsek nasıl olur?

grkngzhn

Üye
ben kac gundur ugrasıyorum n97 ye halaen atabılmıs deılım The flashing failed. Do you like to retry the flashing? HRESULT 0x8401f151 (-2080247471) Flash: Failed to initialize boot rom connection. Check USB connections! If possible do not use USB1.1 ports or any USB hubs. bu uyarıyı verıyor ama tek usb den baglanmıyorum.ya anlamadım. atan varmı yardım lutfen

evet arkadaslar sonunda uzun ugraslar sonucu yaprım

evet ıse yarıyor fakat ufak tefek farklılklar var.

yıldız kare dort sıfır kare yapınca softvare versıonum 11,0,0021 gıbı bısı cıkıodu dolayısıyla onu yazan flashı ındırdım.ama olmadı denemek ıcın 12 ıle baslayanı ındırdım onunla oldu.eger versıyonunuz 11 0 21 ise 12 ıle baslayanı ındırıp kurun oluyor.

saygılar.

mcharoki

Üye
arkadaşım merhaba benim 6680 nokiam var fakat commwarrior virüsü bulaştı telefoncuda yazılım attılar fakat hiç açılmıyordu bir arkadaşın tamir yaptırdığı yerde ram yanmış diye değiştirdi ram i fakat şimdi telefon açılıyor sim okuyor pin istiyor kod kabul ediyor hemen sim kart reddediyor rm v5.04.40 20-11-06 RM36 BİLGİ verirsen sevinirim saygılar .

mkarakas058

mkarakas058

Üye
Merhaba hocam bende 5800 rm 356 var nokia suiten versiyon güncellemeye baktım zaten güncel diyor v30 şuanda kullanılan ben şimdi buradan v31 kurabilirmiyim? forumlarda okuduğuma göre mavi çizgililer için v31 mevcut ama kırmızı çızgililer için şu anda mevcud değil diyorlar! siz ne dersiniz arkadaşlar.... buradaki v31 cihaza uyarmı ?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba hocam bende 5800 rm 356 var nokia suiten versiyon güncellemeye baktım zaten güncel diyor v30 şuanda kullanılan ben şimdi buradan v31 kurabilirmiyim? forumlarda okuduğuma göre mavi çizgililer için v31 mevcut ama kırmızı çızgililer için şu anda mevcud değil diyorlar! siz ne dersiniz arkadaşlar.... buradaki v31 cihaza uyarmı ?

evet uyar yükleyin 1. sayfada anlatıldıgı gibi türkçe dil kodunu secerek yükleyin.

arkadaşım merhaba benim 6680 nokiam var fakat commwarrior virüsü bulaştı telefoncuda yazılım attılar fakat hiç açılmıyordu bir arkadaşın tamir yaptırdığı yerde ram yanmış diye değiştirdi ram i fakat şimdi telefon açılıyor sim okuyor pin istiyor kod kabul ediyor hemen sim kart reddediyor rm v5.04.40 20-11-06 RM36 BİLGİ verirsen sevinirim saygılar .

bu donanımsal bir problem olarak görünüyor.isterseniz .format atın ve tekrar deneyin. veya baska sim kartla deneyin...

nokia 3120c turkcell kampanyalı telefonunun manuel internet ayarları girilmiyor.servisler menüsü turkcelim ile değiştirilmiş.ben avea ile kullanamıyorum.internet ayarları girilmiyor.yeni bir yazılım atsam olurmu ..olursa verrirseniz sevinirim

simkartı cıkar ve tekrar tak.yeni nesil telefonlarda internet ayarları otomatik tekrar gelir...

ben kac gundur ugrasıyorum n97 ye halaen atabılmıs deılım The flashing failed. Do you like to retry the flashing? HRESULT 0x8401f151 (-2080247471) Flash: Failed to initialize boot rom connection. Check USB connections! If possible do not use USB1.1 ports or any USB hubs. bu uyarıyı verıyor ama tek usb den baglanmıyorum.ya anlamadım. atan varmı yardım lutfen

evet arkadaslar sonunda uzun ugraslar sonucu yaprım

evet ıse yarıyor fakat ufak tefek farklılklar var.

yıldız kare dort sıfır kare yapınca softvare versıonum 11,0,0021 gıbı bısı cıkıodu dolayısıyla onu yazan flashı ındırdım.ama olmadı denemek ıcın 12 ıle baslayanı ındırdım onunla oldu.eger versıyonunuz 11 0 21 ise 12 ıle baslayanı ındırıp kurun oluyor.

saygılar.

yüklediyseniz iyi işlem tamamsa güle güle kullanın...

Bendeki Cyan... Plum rm seçsek nasıl olur?

Olur ve yüklenir ,çalışmasında hiçbir problem olmaz dil kodu plum dil kodu olarak değişir ve temalarda ilk açılışta plum rengi seçili olarak açılır başka farkı yok...

yamyum

Üye
nokia e75 rm-413 için link atabilir misiniz acaba? rm 412 de uyar mı acaba. yeni güncelledim telefonu sorun olur mu?

Üst Alt