Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

Derfremo

Üye
ayarlardan tel yaralarından language kısmına gelip dilini türkçe yapabilirsin.eger oradaki dillerin arasında türkçe yoksa buradan sonyazılımı anlatıldığı gibi yükle ve yine telefon ayarlarından türkçe yap.
phoenix programını indirip kuracaksın.PC suit kuracaksın ,N97 RM 505 flashını indirip kuracaksın.
sonra telefonu usb kablosuyla bilgisayara bagla pcsuit baglantı modunu telefonda secip evet de ve 1. sayfadaki gibi son versiyonu yani 12 versiyonu türkçe dil kodunu seçerek yükle.
Kolay Gelsin.

--------------- Ekleme ---------------

telefona Hard format at * 3 yes ve power tusuna aynı anda baslıtut ve elsıkma ekranı gelinceye kadar bırakma.

telefonunuz N95 8 gb amerikadan gelen modeldir .Buna RM 320 flashını atarsanız türkçe olur.

http://www.maxicep.com/symbian-destek/n97-5800-gibi-telefonlarin-rm-kodunu-degistirmek-247998.html

buradaki ve birinci sayfayı okuyun.
Kolay gelsin.

1. sayfaya koydum.kolay gelsin.

Product flashing succeeded.

Bu mesaj yazınca işlem tamamlanmıştır ve telefon kapanıp acılır.ayarlardan dil ingilizce ise türkçe yapılır işlem tamam.

olmadı kardeş defalarca denedim olmuyor telefonu görmüyor usb hiç şekilde tanınmadı diyor sürekli başka bi yolu yokmu bunun bi yardımcı ol gitti telefon yaw

Esendağlı

Esendağlı

Üye
olmadı kardeş defalarca denedim olmuyor telefonu görmüyor usb hiç şekilde tanınmadı diyor sürekli başka bi yolu yokmu bunun bi yardımcı ol gitti telefon yaw
Arkadaşım istersen nemesis ile dene yalnız PC suit 6.85 kurman gerekecek onuda indirebilirsin

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

kabloyu bağla telefondan cıkan kablo u seklinde gerdir.BU N70 N73 gibi telefoların usb kablolarında böyle deyince bağlantı koptu diye hatalar geliyor.
phoenixi ac .File-manage connections dan no connections u üst satıra al üzerine tıkla ve aplly de close de .
Sonra File-open product telefonun RM kodu hangisi ise onu sec ve ok tusuna bas.
Şimdi Flashing- Firmware update-Product code yanındali ... tusuna basarak telefonuna uygun türkçe dil kodunu seç ve ok tusuna bas.
Şİmdi yüklenecek versiyon yazmıştır.
Dead phone USB flashing kutucugunu işaretle.
Şimdi Refurbish görünür hale gelmiştir.
Refurbishe bas ve kabloya kesinlikle dokunma.
Power tusuna bas mesajı gelince kısa tek dokunusla power tusuna bas ve işlem devam etsin.telefonu yerinden oynatmadan yap veya usb kablosunu işlemin basından sonuna kadar elinle telefona bastır.

All operations completed
bu satır yazısı gelinceye kadar bekle sakın dokunma işlem bitince telefon otomatik açılacaktır.

Derfremo

Üye
kabloyu bağla telefondan cıkan kablo u seklinde gerdir.BU N70 N73 gibi telefoların usb kablolarında böyle deyince bağlantı koptu diye hatalar geliyor.
phoenixi ac .File-manage connections dan no connections u üst satıra al üzerine tıkla ve aplly de close de .
Sonra File-open product telefonun RM kodu hangisi ise onu sec ve ok tusuna bas.
Şimdi Flashing- Firmware update-Product code yanındali ... tusuna basarak telefonuna uygun türkçe dil kodunu seç ve ok tusuna bas.
Şİmdi yüklenecek versiyon yazmıştır.
Dead phone USB flashing kutucugunu işaretle.
Şimdi Refurbish görünür hale gelmiştir.
Refurbishe bas ve kabloya kesinlikle dokunma.
Power tusuna bas mesajı gelince kısa tek dokunusla power tusuna bas ve işlem devam etsin.telefonu yerinden oynatmadan yap veya usb kablosunu işlemin basından sonuna kadar elinle telefona bastır.

All operations completed
bu satır yazısı gelinceye kadar bekle sakın dokunma işlem bitince telefon otomatik açılacaktır.

kardeş 15lirayı bayıldıktan sonramı diyorsun yaw:agla bu pl-8 kablosu ne işe yarıyor ?? yani hiç bi şekilde bağlantı kopmuyormuş doğrumu

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
kardeş 15lirayı bayıldıktan sonramı diyorsun yaw:agla bu pl-8 kablosu ne işe yarıyor ?? yani hiç bi şekilde bağlantı kopmuyormuş doğrumu

pl8 bilemiyorum.dediğim gibi yeni telefonların usb kablosunda problem yok.bende de n70 vardi önceden yazılım yüklerken bitinceye kadar elimle basarak bekliyordum.

nasıl farklı mı? nette baktım dku-2 ve ca-53 kablosunu destekliyo.olması lazım ama tanımıyo(pc ve pc suite tanıyo):agla

bilemiyorum.BB5 olmadığı için sadece jafla yükleniyor olabilir.Çünkü 3230 BB5 değil

Derfremo

Üye
pl8 bilemiyorum.dediğim gibi yeni telefonların usb kablosunda problem yok.bende de n70 vardi önceden yazılım yüklerken bitinceye kadar elimle basarak bekliyordum.

bilemiyorum.BB5 olmadığı için sadece jafla yükleniyor olabilir.Çünkü 3230 BB5 değil

kardeş benim tel n73 mecburen telefoncuya götürdüm en son sürümü attı şimdi ben eski sürümü istiyorum yani N73 V 4.0747.31.0.1 v11.0 bu phoenixle buna çevirebilme imkanım varmı ve bu jaf denen program için ayrı bi kablo gerekiyormu

tsuleymanoglu

Üye
Merhaba Tolga...Ben de ABD'den N 97 getirdim..İçinde RM-507 var.Bunu RM-505 e çevirebilir miyim? Bu şekilde türkçeleştirme şansım olabilir mi? Ben bu arada Phoenix ile anlattığın işlemleri yapmayı denedim. Bunu yapabilseydim oradan RM-505 i atarak işimi halletmeyi düşünğyordum ancak ;

Telefonu scan yaptırdıktan sonra phoeniz cihazı buldu,
Flashing menüsüne basıp ilk sıradaki Firmware Update i seçtim
Sonra kaşıma bom boş sayfa cıktı... Herhangi bir seçim yeri bile bulamadım
Bu konu ile ilgili görüşünü ve önerileri bekliyorum..
Teşekkür ederim
Tarkan

Derfremo

Üye
kardeş benim tel n73 mecburen telefoncuya götürdüm en son sürümü attı şimdi ben eski sürümü istiyorum yani N73 V 4.0747.31.0.1 v11.0 bu phoenixle buna çevirebilme imkanım varmı ve bu jaf denen program için ayrı bi kablo gerekiyormu

kardeş hala cevap alamadım onlinesn ??

ersans

ersans

Üye
peki jaf ı nerden indirebilirim.bildiğim kadarıyla jaf ta phoenix gibi bi program. onunla nasıl flaşlarım ?

ultrazman

Üye
merhaba arkadaşlar bende n97 var. turkcellwap ve turkcell interneti kapattım. widget halinde bulunan facebook ve acuweather programlarına wirless ile bağlanamıyorum illaki turkcell wap istiyor. nasıl çözebilirim? şimdiden herkese teşekkürler .

sonkral55

sonkral55

Üye
nekadar teşekkür etsem azdır.

venturi

Üye
Hocam, benim telefon N97 RM-505. Ben NSU uzerinden v12'ye gecemiyorum, bendeki product icin en son v11 var diyor. Flash mi onerirsin yoksa update gelmesini mi bekleyeyim? Product code 585162

tuniii

Üye
Product flashing succeeded
12.0.024 v3.0 ve Türkçe oldu.

Tesekkurler arkadasim...

bme

Üye
selam kardes 6210n tr yi yükledim ama ispanyolca dil cikiyor bi zahmet düzelsen be

tsuleymanoglu

Üye
12.0.024 v3.0 ve Türkçe oldu.

Tesekkurler arkadasim...

kardeşler ben bir türlü çözemedim.. su anda phoenix içindeyim Firmware Update bölümündeyim hiç bir sey yazılı değil..ne mevcut kodlar ne de seçebileceğim diğer kodlar..acil yardım lütfen

Tolga kardeş acil yardımına ihityacım var

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
kardeşler ben bir türlü çözemedim.. su anda phoenix içindeyim Firmware Update bölümündeyim hiç bir sey yazılı değil..ne mevcut kodlar ne de seçebileceğim diğer kodlar..acil yardım lütfen
telefonun sarjı tam olsun veya sarja bagla.
yaptıgın işlemleri en bastan sırayla basla telefonu bagla pc suit modunda pc suit yardımdan güncelle.
sonra phoenix programını ac.file-manage connectionstan usb satırını yukarı al ve aplly de close tusuna basarak kapat.
şimdi scan product diyince pencerenin altında senin telefonunun RM kodu ve versiyonu yazacak.yazmazsa hata vardır.
şimdi flashing -firmware update tıklıyoruz.otomatik bulmazsa product code satırının yanındaki ... kutucuguna basıp türkçe dil kodunu seciyoruz.şimdi ekranda telefona yüklenecek yazılım ve versiyon numarası dil kodu geldi.refurbish tusuna basıyoruz.işlem tamamen bitinceye kadar kesinlikle telefona ve kabloya dokunmuyoruz.telefon acılıp kapanır kablo baglantısı gitti der de derse desin dokunmuyoruz.
bu satır yazınca işlem biter ve telefon kapanıp acılır.sizden ülke secmenizi ister.işlem bitmiştir.

selam kardes 6210n tr yi yükledim ama ispanyolca dil cikiyor bi zahmet düzelsen be

baska dil kodunu secerek yükle.eger sectiğin dil kodu yanlış degilse.

tsuleymanoglu

Üye
telefonun sarjı tam olsun veya sarja bagla.
yaptıgın işlemleri en bastan sırayla basla telefonu bagla pc suit modunda pc suit yardımdan güncelle.
sonra phoenix programını ac.file-manage connectionstan usb satırını yukarı al ve aplly de close tusuna basarak kapat.
şimdi scan product diyince pencerenin altında senin telefonunun RM kodu ve versiyonu yazacak.yazmazsa hata vardır.
şimdi flashing -firmware update tıklıyoruz.otomatik bulmazsa product code satırının yanındaki ... kutucuguna basıp türkçe dil kodunu seciyoruz.şimdi ekranda telefona yüklenecek yazılım ve versiyon numarası dil kodu geldi.refurbish tusuna basıyoruz.işlem tamamen bitinceye kadar kesinlikle telefona ve kabloya dokunmuyoruz.telefon acılıp kapanır kablo baglantısı gitti der de derse desin dokunmuyoruz.
bu satır yazınca işlem biter ve telefon kapanıp acılır.sizden ülke secmenizi ister.işlem bitmiştir.

baska dil kodunu secerek yükle.eger sectiğin dil kodu yanlış degilse.
Tolga kardeş teşekkür ederim... Yalnız şöyle bir duurm var.. Telefonum su anda bağlı.. Phonenix i çalıştıryorum.. Altta
RM kodu ve versiyon yazıyor ancak.. sonra flashing firmware i tıkladığımda egeln ekranda hiç bir sey yazılı değil ???

Tolga kardeş teşekkür ederim... Yalnız şöyle bir duurm var.. Telefonum su anda bağlı.. Phonenix i çalıştıryorum.. Altta
RM kodu ve versiyon yazıyor ancak.. sonra flashing firmware i tıkladığımda egeln ekranda hiç bir sey yazılı değil ???
Kutucuga basınca da boş liste çıkıyor

Kutucuga basınca da boş liste çıkıyor
"" Neither DP 1.0 nor DP 2.0 was found for the product or the product cannot be identified"1 uyarsısı cıkıyor kutucuga basınca

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
telefona ait flash dosyasını yükle bilgisayarı ac kapat .tekrar dene

NOKIA 6210 Navigator RM-367
0557259 EURO2 BLACK TURKEY
0557327 EURO2 RED TURKEY

bu kodlardan birini secerek yükleyin.

Hocam, benim telefon N97 RM-505. Ben NSU uzerinden v12'ye gecemiyorum, bendeki product icin en son v11 var diyor. Flash mi onerirsin yoksa update gelmesini mi bekleyeyim? Product code 585162

NSU ile v12 yüklersen dil kodun türkçe olmadığı için telefonun türkçe ise dili gider.
Ben zaten artık NSU kullanmıyroum.tabiki phoenix ile yazılım yüklemeni tavsiye ederim.

tsuleymanoglu

Üye
telefona ait flash dosyasını yükle bilgisayarı ac kapat .tekrar dene

NOKIA 6210 Navigator RM-367
0557259 EURO2 BLACK TURKEY
0557327 EURO2 RED TURKEY

bu kodlardan birini secerek yükleyin.

NSU ile v12 yüklersen dil kodun türkçe olmadığı için telefonun türkçe ise dili gider.
Ben zaten artık NSU kullanmıyroum.tabiki phoenix ile yazılım yüklemeni tavsiye ederim.
o yuklemeyi de tamamladım... kusura bakmazsan bir sey rica eecektim..msn de görüşme sanısmıkz var mı uyugunsan [email protected]

Üst Alt