Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

ultrazman

Üye
merhaba elimde n73 var *#0000# yaptığımda :

V 3.0638.0.0.2
30-10-2006
RM-133
Nokia N73(C6.03)

Aynen bunlar yazıyor, RM tamam ikisindede 133 o uyuyor ama ME olayını anlayamadım...
N73 RM-133_EMEA_4.0839.42.0.1_v22.0
N73 ME RM-133_ME_EMEA_4.0839.42.2.1_v11.0
hangisini kurmam lazım şimdi ? bir yardım etseniz ???
Me bildiğim kadarıyla MusicEdition demek.

dEs_

dEs_

Üye
Tel geldi kardeş dediğini yaptım fakat olmadı.. Sİm mesajını sildim formatı attım aynı haliyle yavaş...

gokhancy

gokhancy

Üye
onuda denedim hard formatta olmadı lütfen yardım ed tolga bey telefonsuz kaldım valla :D yardımlarını bekliyorum

fernandito

Üye
tolga bey ben de n76 var yazınızda onla ilgili dosyayı göremedim mümkünse yardımcı olabilir misiniz?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
tolga bey ben de n76 var yazınızda onla ilgili dosyayı göremedim mümkünse yardımcı olabilir misiniz?

1.sayfaya ekledim kolay gelsin...

--------------- Ekleme ---------------

onuda denedim hard formatta olmadı lütfen yardım ed tolga bey telefonsuz kaldım valla :D yardımlarını bekliyorum

hiç açılmıyorsa ölü flash atacaksınız.göçmeden önceki versiyon ne ise onu atmayı deneyin.
telefonu usb kablosu ile bağlayın.
phoenixi açın.
manage connection a basın no connectin yukarı cıkarıp uygula deyin.
open product basın.Telefonunuzun RM kodu neyse onu seçin ve tamam deyin.
simdi operation mode local veya baska yazıyorsa bunu normal yapın
firmware update kısmına basın.telefonunuzun dil kodunu secin.dead phone kutucuğunu işaretlefin ve refurbishe basın işlem tamamdır.Kabloyu kesinlikle oynatmayın.
N73 kablo bağlantıları problemli olduğu için gerekirse elinizle telefon kablosunu bastırarak tutun işlem bitinceye kadar ki bağlantı yine kopmasın.

Tel geldi kardeş dediğini yaptım fakat olmadı.. Sİm mesajını sildim formatı attım aynı haliyle yavaş...

phoenix ile 5.15 versiyonu attınız mı?

gokhancy

gokhancy

Üye
hiç açılmıyorsa ölü flash atacaksınız.göçmeden önceki versiyon ne ise onu atmayı deneyin.
phoenixi açın.
firmware update kısmına basın.telefonunuzun dil kodunu secin.dead phone kutucuğunu işaretlefin ve refurbishe basın işlem tamamdır.Kabloyu kesinlikle oynatmayın.
N73 kablo bağlantıları problemli olduğu için gerekirse elinizle telefon kablosunu bastırarak tutun işlem bitinceye kadar ki bağlantı yine kopmasın.

benim göçmeden önceki versiyon 4.0839 42.3.1 buydu nerden bulacam şimdi bunu yardımçi olursan

operation mode local veya baska yazıyorsa bunu normal yapın
bu kismida kapali telefonu görmedigi için normalıde secemiyorum

ultrazman

Üye
tolga bey phoneix ile türkçe yaptıktan sonra yeni çıkacak olan update leri nsu dan yapsak telefon türkçe kalır mı?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
tolga bey phoneix ile türkçe yaptıktan sonra yeni çıkacak olan update leri nsu dan yapsak telefon türkçe kalır mı?

evet kalır.cünkü artık product code türkçe olarak bir defa değiştiği için okoda göre yazılım yükler

gokhancy

gokhancy

Üye
Alıntı: aa-tolga göndermiş. >
phoenixi açın.

benim göçmeden önceki versiyon 4.0839 42.3.1 buydu nerden bulacam şimdi bunu yardımçi olursan

operation mode local veya baska yazıyorsa bunu normal yapın
bu kismida kapali telefonu görmedigi için normalıde secemiyorum

dEs_

dEs_

Üye
Yok ben yazılım atmadım... Servisten yeni yazılım atılmış onun üzerine geldiği gibi mesajı silip denedim fakat olmadı...
Şimdi bi yazılım atmakta bana kaldı... Eksiğim varsa söylersen sevinirim...
1- Phoenix'i indirip kuruyorum
2- 5.15 yazılımını indirip kuruyorum
3- Pc suite'i indirip kuruyorum...

Sonra Phoenix'i açın File > Manage Connections'a, sonra New'a basıp ordan USB yi işaretliyorum... Next’e basıyorum program USB bağlantısını kontrol edecek ve Finished Scanning yazacak. Tekrar Next ve sonra Finish'e basacam...
Açık olan pencerede Apply ve Close'a basacam. Sonra tekrar File > Scan Product a basıt telefonu bulunca altta telefon modeli ve mevcut sürümü yazacak...
Yukarıda taraflarda pencerede bağlantı modu normal yazmalı...
Telefonun pc suit modunda bağlı olduğuna dikkat edecem...
Sonra Flashing menüsüne basıp ilk sıradaki Firmware Update'e basacam...
Pro telefonun ürün kodu ile uygun yazılım dosyalarını bulacak...
Yazılım atma işlemine başlamak için refurbish'e basacam ve yazılım işlemi tamamlanana kadar bekleyecem...
Yazılım atma işlemi sırasında birkaç sürücü daha yüklenecek... Sürücü yüklendiğinde pcyi yeniden başlatmak durumu doğduğunda yeniden başlatıp yazılım işlemine yeniden başlayacam...
Yazılım atma işlemi sona erdikten sonra File > Close Product'a basıp, telefonun USB data kablosunu çıkartacamm...

cemil_843

Üye
arkadaşlar iyi akşamşar bende n79 var kvk dan v30.019 yüklettim fakat telefon açılır açılmaz donoyo tuşlar hiç çalışmiyo.sadece açma kapama tuşu çalkışıyo.menüye girdiğimde menü kendi kendine hareket ediyor tekrar kvk ya gönderdim yine aynı napmalıyım eski versiyon yani v20 yüklüyken böyle bi sorun yoktu.napmalıyım yardım edermöisiniz.sizin bu yöntemlke eski versiyona dönebilirmiyim açil cvp bekliyom şimdiden tşk

Esendağlı

Esendağlı

Üye
arkadaşlar iyi akşamşar bende n79 var kvk dan v30.019 yüklettim fakat telefon açılır açılmaz donoyo tuşlar hiç çalışmiyo.sadece açma kapama tuşu çalkışıyo.menüye girdiğimde menü kendi kendine hareket ediyor tekrar kvk ya gönderdim yine aynı napmalıyım eski versiyon yani v20 yüklüyken böyle bi sorun yoktu.napmalıyım yardım edermöisiniz.sizin bu yöntemlke eski versiyona dönebilirmiyim açil cvp bekliyom şimdiden tşk
kardeş ben senin yerinde olsam yine servise gönderirdim,belki telefon sorunlu bir seridendir.aynı arızayı 3 kere yaparsa değiştirme imkanında olabilir.ben n78 kullanıyorum ve bu cihazıda beğeniyorum ama yorumlarda bazı problemlerinin olduğunu okuduktan sonra tırsmaya başladım.keşke n82 kadar sağlam bir yapısı olsaydı..

cemil_843

Üye
telefonu 6 ay önce almıştım ilk versiyonunda sorun vardı güncelleme yapıldı cok güzel kullanıyodum v30 u 1 aydır yükledim ondada bi sorun yoktu nolduysa şu 1 hafta içinde oldu arkdalar.teleonunu tuşları donuyo ,menüye girdiğimde kendi kendine hareket ediyo restart attıyom tekrar açıyom 1 2 dk iyi çalışıyo sonra tekrar aynı sorumlar

xkvtx

Üye
arkadaşlar ben teli yurdışından aldım ve ingilizce sürümü en son sürüm bunu tr nasıl yapabilirim daha doğrusu yeni update mi beklemem gerek

cemil_843

Üye
yardım eden yokmu bu yöntemle eski versiyona geri dönülebilirmi

kader82

Üye
Inanin kafam gazan oldu yapamdim her program var ama en son guncellestirecegim zzmn olmuyo hala english ben ne anladim bu isten.. Ben brukseldeyim su an ve ne fransica var bunda ne turkçe off bi yardimci olacak yokmu su hayir mubarek gunde allah rizasi için ?

benim e mail adresim [email protected] bana bu isten anlayan yardimci olsun yoksa eklemeyi kabul etmem once bana 2 dakikada anlatacak bir lazim ..:(

bana bi yardimci olsan abi

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Yok ben yazılım atmadım... Servisten yeni yazılım atılmış onun üzerine geldiği gibi mesajı silip denedim fakat olmadı...
Şimdi bi yazılım atmakta bana kaldı... Eksiğim varsa söylersen sevinirim...
1- Phoenix'i indirip kuruyorum
2- 5.15 yazılımını indirip kuruyorum
3- Pc suite'i indirip kuruyorum...

Sonra Phoenix'i açın File > Manage Connections'a, sonra New'a basıp ordan USB yi işaretliyorum... Next’e basıyorum program USB bağlantısını kontrol edecek ve Finished Scanning yazacak. Tekrar Next ve sonra Finish'e basacam...
Açık olan pencerede Apply ve Close'a basacam. Sonra tekrar File > Scan Product a basıt telefonu bulunca altta telefon modeli ve mevcut sürümü yazacak...
Yukarıda taraflarda pencerede bağlantı modu normal yazmalı...
Telefonun pc suit modunda bağlı olduğuna dikkat edecem...
Sonra Flashing menüsüne basıp ilk sıradaki Firmware Update'e basacam...
Pro telefonun ürün kodu ile uygun yazılım dosyalarını bulacak...
Yazılım atma işlemine başlamak için refurbish'e basacam ve yazılım işlemi tamamlanana kadar bekleyecem...
Yazılım atma işlemi sırasında birkaç sürücü daha yüklenecek... Sürücü yüklendiğinde pcyi yeniden başlatmak durumu doğduğunda yeniden başlatıp yazılım işlemine yeniden başlayacam...
Yazılım atma işlemi sona erdikten sonra File > Close Product'a basıp, telefonun USB data kablosunu çıkartacamm...

evet kolay gelsin..

hayır dönemezsin telefona hard format at

arkadaşlar ben teli yurdışından aldım ve ingilizce sürümü en son sürüm bunu tr nasıl yapabilirim daha doğrusu yeni update mi beklemem gerek

hayır buradan yükleyebilirsin.

yardım eden yokmu bu yöntemle eski versiyona geri dönülebilirmi

hayır dönemezsiniz.

Üst Alt