ElİSa_1
Üye
Merhaba ...
Benim de telefonumda sorun çıktıDün şarjı az kalmıştı kendiliyinden kapanmış actıyımda ing. olarak açıldı. Ben bunu nasıl düzelte bilirim :S yeniden format attım ama olmadı. N73 ü aldığıma çok pişmanım
Sürekli sorun çıkarıyor! Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden Teşekkürler..
Ayarlarından yaptım türkçe ama olmuyor? :S
eline sağlik benim en n73 var ingilizce oldu bi deniyim inş olur
3600 slide yokmu??
lütfen yardım ben tefona flash atarken yarıda kesildi hata vermeye başladı terar dene kaç sefer tıkladım ginede fayda etmedi şimdi hard format çekiyorum yemiyor hiç açılmıyor şaj almıyor yardım helpp tolga bey lütfen
kablonuzda problem varmıydı,veya kabloyamı dokundunuzda baglantı kesildi...
N95 8 gb iççin exe dosyasını indirdim. Pc suıtlerı kaldırıp yukledim ama poınexı çalıştıracak exe dosyası yok indirdigim yerde lütfen yardımcı olurmusunuz
teşekkürler
yarısından fazlasını yükledi sonra bir anda kesti hata vermeye başladı ne yaptımsa devam etmedi şu anda telefonda acılmıyorsukur:
Telefon Hem Turkce Oldu Hemde Music Edition Ne Kadar Teşekkür etsem Az !
Normalden Daha Hızlı 

RM kodunuz aynımıdır RM 320 yoksa farklı ise görmez
--------------- Ekleme ---------------
hiç açılmıyorsa ölü flash atacaksınız.
telefonu usb kablosu ile bağlayın.
phoenixi açın.
manage connection a basın no connectin yukarı cıkarıp uygula deyin.
open product basın.Telefonunuzun RM kodu neyse onu seçin ve tamam deyin.
firmware update kısmına basın.telefonunuzun dil kodunu secin.dead phone kutucuğunu işaretlefin ve refurbishe basın işlem tamamdır.Kabloyu kesinlikle oynatmayın.
N73 kablo bağlantıları problemli olduğu için gerekirse elinizle telefon kablosunu bastırarak tutun işlem bitinceye kadar ki bağlantı yine kopmasın.

Hocam Senden Allh razi olsun bende N97 wardi yurt dısından almıstım orda 20 $ werip dil yuklemiştim Bugun de versiyon yukledim Turkce gitti telefon arapca oldu dediklerini aynen uyguladım turkce oldu ama yanlıslıkla black sectim benim telefonum white bi sorun olurmu tesekkur butonuna da basıyorum dostum emegine saglık
dediklerini yaptım bu seferde böyle bir hata verdi telefonu açma tuşuna baş Press phone's power button! --- bende bastım ne yattımsa ilerlemedi![]()
hayır black sectiğin zaman sadece ilk acıldıgında black teması secer okadar sende onu sonradan değiştir.Artık telefondan versiyon güncellesende türkçe gitme çünkü kodu türkçeye değiştirmiş oldun.Kolay gelsin.
--------------- Ekleme ---------------
Hard format dene * 3 yes ve güç tuslarına el sıkma ekranı gelinceye kadar bas.