aa-tolga
Üye
Aynı bilgisayarda N80, N95 NSU ile firmware update yapabiliyorum sorunsuz. Ancak N97 ile bahsettiğim gibi firmware işlemi başlayınca telefon kapanıp açılınca bağlantı kopuyor. Sonra tekrar açılıyor telefon PC Suite bağlantısı kuruluyor ama PC de de bağlantı koptu yeniden dene çıkıyor üst üst yeniden diye seçeneği ile belki 100 defa denemişimdir her seferinde durum aynı. Tüm Nokia uygulamalarını your uninstaller ile kaldırdım yeniden kurdum maalesef durum aynı. Hatta bilg. Xp işletim sistemini bile yeniden kurdum sonuç aynı. Firmware işleminin haricinde PC Suite ile bağlantı kopmadan diğer müzik, video, resim yükleme felan yapabiliyorsun. Kabloda bir problem olsa bunlartda da sorun olması lazım diye düşünüyorum. Başkada aklıma bir şey gelmiyor. Galiba en iyisi serviste bu işi hallettirmek. Senin başka önereceğin bir yöntem var mı ? Telefonda yüklü olan uygulamalarda MMSync prg. göremedim. Bu PC Suite için telefonda olması gerek uygulama. Ancak dediğim PC Suite desteği güncel diyor yeniden yüklemek istediğimde.
bende de aynı problem bir sefer oldu kablo diğer işlemleri yapıyordu ve sadece phoenix ile yazlım yüklemiyordu.kabloyu değiştirince problem kalmadı.
telefonla gelen pc suit yazılımı varsa onu yükleyin derim.