Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Aynı bilgisayarda N80, N95 NSU ile firmware update yapabiliyorum sorunsuz. Ancak N97 ile bahsettiğim gibi firmware işlemi başlayınca telefon kapanıp açılınca bağlantı kopuyor. Sonra tekrar açılıyor telefon PC Suite bağlantısı kuruluyor ama PC de de bağlantı koptu yeniden dene çıkıyor üst üst yeniden diye seçeneği ile belki 100 defa denemişimdir her seferinde durum aynı. Tüm Nokia uygulamalarını your uninstaller ile kaldırdım yeniden kurdum maalesef durum aynı. Hatta bilg. Xp işletim sistemini bile yeniden kurdum sonuç aynı. Firmware işleminin haricinde PC Suite ile bağlantı kopmadan diğer müzik, video, resim yükleme felan yapabiliyorsun. Kabloda bir problem olsa bunlartda da sorun olması lazım diye düşünüyorum. Başkada aklıma bir şey gelmiyor. Galiba en iyisi serviste bu işi hallettirmek. Senin başka önereceğin bir yöntem var mı ? Telefonda yüklü olan uygulamalarda MMSync prg. göremedim. Bu PC Suite için telefonda olması gerek uygulama. Ancak dediğim PC Suite desteği güncel diyor yeniden yüklemek istediğimde.

bende de aynı problem bir sefer oldu kablo diğer işlemleri yapıyordu ve sadece phoenix ile yazlım yüklemiyordu.kabloyu değiştirince problem kalmadı.

telefonla gelen pc suit yazılımı varsa onu yükleyin derim.

m_mystery09

m_mystery09

Üye
dostum yalnız hard formati nasil aticam telefon 6280 acilmiyor hic

ercan_60

Üye
Telefona soft ve hard format attım. Sonuç yine aynı. Bazı uygulamalar yok oldu Facebook gibi. Dediğim gibi bu işi heralde serviste hallolacak gibi tabii halledebilirlerse. Birde senin söylediğin gibi yeni bir kablo alayım bulabilirsem başkada deneyeceğim bir şey gelmiyor aklıma keşke başka bir kablo olsaydı da görseydim

--------------- Ekleme ---------------

Tolga kardeşim birde bir şey dikkatimi çekti. Application-Office-File Manager-MassMemory gelince seçeneklerde Format yok. Yani MassMemory biçimlendiremiyorum. Hard ve soft formatlardan sonrada o seçenek yok.

mosed

Üye
saol kardeşş

sezer028

Üye
6600slide sim kilidini kirmak icin yardim ediniz

kanturks

Üye
saol allh razi olsun n97 je turkce indiriyorum

simdi ben n97 ye turkce indirdim amma iki part o partlar birlesmiyor onar ayri parrlar onu win rarlan actim simdi o programi bos telefonami koycam

fiko66

Üye
slm kardeş ben bağdatdan yazıyorum 58 00 aldık biz arkadaşlar 6 adet ben 5 tanesine türkçe yazılımı attım ve oldu kendiminkine atarken USB bağlantısı koptu telefon kapandı ve açılmıyor bataryayı söktüm taktım şarj za taktım ne yaptımsa tlf nu açamadım acil yardım ne yapmalıyım yardımcı olursan sevinirim ayrıca bu programlar içinde çok teşekür ederim ellerine sağlık.Yoksa benim tlf servislikmi oldu cevap için şimdiden tşk ler fiko66

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
slm kardeş ben bağdatdan yazıyorum 58 00 aldık biz arkadaşlar 6 adet ben 5 tanesine türkçe yazılımı attım ve oldu kendiminkine atarken USB bağlantısı koptu telefon kapandı ve açılmıyor bataryayı söktüm taktım şarj za taktım ne yaptımsa tlf nu açamadım acil yardım ne yapmalıyım yardımcı olursan sevinirim ayrıca bu programlar içinde çok teşekür ederim ellerine sağlık.Yoksa benim tlf servislikmi oldu cevap için şimdiden tşk ler fiko66

phoenix ile mi atıyordunuz?

saol allh razi olsun n97 je turkce indiriyorum

simdi ben n97 ye turkce indirdim amma iki part o partlar birlesmiyor onar ayri parrlar onu win rarlan actim simdi o programi bos telefonami koycam

ismi aynı olan 2 part dosyası yok mu?
1 . rar dosyasına basınca acılıp tek bir exe dosyası olusması lazım onu kuracaksınız.

fiko66

Üye
evet kardeş Phoenix le atıyordum 5 tane 58 00 attım 6.da tlf kapandı ve bir daha açamadım

noemre

Üye
merhaba arkadaslar benim telefonumda 12.0.024.c01.01 bu yazıyor ben hangi paketi indirip turkce yapabbilirim

fiko66

Üye
ben sorunu çözdüm kardeş ilgin ve alakandan dolayı sana da çok teşekürler.

ultrazman

Üye
arkadaşım nasıl çözdün ? bizimde başımıza gelebilir nasıl olduğunu öğrenmekte fayda var :oke:

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaslar benim telefonumda 12.0.024.c01.01 bu yazıyor ben hangi paketi indirip turkce yapabbilirim

N97 12 versiyonsa son yazılımdır yine 1. sayfadan 12 versiyonu indirin.

Nasıl çözdüğünüzüde yazarsanız iyi olur.
Tahminim usb bağlantı ayarlarını silip yeniden yapılandırdınız herhalde.com bağlantı noktalarından hata veriyor bazen bilginize...

dEs_

dEs_

Üye
Selamın Aleyküm...
Teli istanbula gönderdim servis yeniden yazılım yüklemiş ama sorun hala düzelmemiş Tolga kardeş... Benim senin verdiğin pro ve yazılımı kullanmam işime yarar mı diye sormuştum problem neydi demişsin kardeş...
Problem mesaj yazarken ağırlaşma...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Selamın Aleyküm...
Teli istanbula gönderdim servis yeniden yazılım yüklemiş ama sorun hala düzelmemiş Tolga kardeş... Benim senin verdiğin pro ve yazılımı kullanmam işime yarar mı diye sormuştum problem neydi demişsin kardeş...
Problem mesaj yazarken ağırlaşma...
ilk başta mesajlardan sim mesajlarına git ve bir tane mesajı sil .
telefona hard format cek
http://www.maxicep.com/symbian-destek/n79-n96-5800-symbian-fp2-modellerde-hard-format-241532.html
yine devam ederse yazılım yükle çözülür.benim yazılım yüklediklerimde hiç problem yok

dEs_

dEs_

Üye
Deneyelim kardeş eyvallah... Tel yolda bi gelsin bakalım...

Üst Alt