Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

haciorhan

haciorhan

Üye
Tolga kardeş senin dediğin gibi yaptım N73 düzü tekrar orjinal hale getirdim yani N73 music edition oldu. yani ne diyeyimki size Ne kadar teşekkür etsem azdır Allah sizden razı olsun binlerce kez teşekkür ederim. sizi seviyorum kendinize çok iyi bakın:oke:

Gokberk01

Üye
benim telefon nokia 5800XM
RM-356
Versiyon : V 20.0.012 buna uygun flas varsa bildirebilirmisiniz? Simdiden cok tesekkurler

sherrylady

Üye
direk olarak n97 ye indirerek bu işlem yapılabilir mi?

mtk989

Üye
Arkadaşlar selamlar

Telefonum N70 standard edition ve söylenilenleri tek tek uygulayarak programları yükledim.

Phoenix'i açarken;

Error loading component

HRESULT 0x80040154 (-2147221164)
This means:
Sınıf kaydedilmemiş

diye hata veriyor ve sonra program açlsa da sonra scan product esnasında load ederken de aynı hatayı veriyor. Sonrasında flashing'i açınca da otomatik olarak telefonu bulmuyor, herhangi bir şekilde telefonu bulmak mümkün olmuyor. Bu problem tam olarak neyden kaynaklanır ve nasıl aşılabilir.

Şimdiden teşekkürler

Affliction

Üye
1. sayfada var zaten

Benim telefonda Nokia 5800 XM Red Edition.

RM - 356 diyor telden baktığımda.

Aşağıda ki dosyayı mı indiricem sadece ? (diğer programları zaten indirdim)

5800XM RM_356_EMEA_30.0.011_v7.0

sedat009

Üye
nokia SDK hakkinda bilgisi olan varmi

yeniuye2

yeniuye2

Üye
Arkadaşlar selamlar

Telefonum N70 standard edition ve söylenilenleri tek tek uygulayarak programları yükledim.

Phoenix'i açarken;

Error loading component

HRESULT 0x80040154 (-2147221164)
This means:
Sınıf kaydedilmemiş

diye hata veriyor ve sonra program açlsa da sonra scan product esnasında load ederken de aynı hatayı veriyor. Sonrasında flashing'i açınca da otomatik olarak telefonu bulmuyor, herhangi bir şekilde telefonu bulmak mümkün olmuyor. Bu problem tam olarak neyden kaynaklanır ve nasıl aşılabilir.

Şimdiden teşekkürler

your uninstaller programının unu bul.yükle.sonrma phoenix programını ve phoexnixin uninstall patchini your uninstaller la kaldır.pc i resle.phoenix i kur.uninstall pactihin i yukleme.işin bittikten sonra uninstall patcını yukle.phoenixi sil :oke:

emesut

emesut

Üye
Şu anda telefonumda N 96 V_20.050 yüklü...
Ben N96 V30.033 yüklesem beyenmezsem gidip V20.050 yükleyebilirmiyim..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş geriye dönüşü sen yapamazsın..bunu telefoncular yapar..

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Benim telefonda Nokia 5800 XM Red Edition.

RM - 356 diyor telden baktığımda.

Aşağıda ki dosyayı mı indiricem sadece ? (diğer programları zaten indirdim)

5800XM RM_356_EMEA_30.0.011_v7.0

evet phoenix i kurduysan tamam

--------------- Ekleme ---------------

downgrade ile olur ancak bunu kimseye öğretmem sonra telefonunu göçürme riski yüksek
yani eski versiyona dönmek istersen telefoncuya götürüp yaptıracaksın ,oda downgrade yapacak.

asd145236

Üye
selam tolga benım adı huseyin bana yardım edebilirmisin bende N95 var phonix kuruyorum yapmaya calsıyorum olmuyor eklesende bana yardım etsen [email protected]

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
selam tolga benım adı huseyin bana yardım edebilirmisin bende N95 var phonix kuruyorum yapmaya calsıyorum olmuyor eklesende bana yardım etsen [email protected]

anlatıldığı gibi önce eski programları your uninstaller ile kaldırıp phoenix son versiyon ve n95 rm kodlu yazılımı kurup anlatıldığı gibi türkçe dil kodunu seçerek yükleyeceksiniz.

asd145236

Üye
tolga kardes catlıcam yaaa yardımına ihhtiyacım var [email protected] simdiden tesekurler ederim

--------------- Ekleme ---------------

anlatıldığı gibi önce eski programları your uninstaller ile kaldırıp phoenix son versiyon ve n95 rm kodlu yazılımı kurup anlatıldığı gibi türkçe dil kodunu seçerek yükleyeceksiniz.

abi onları yapyorum olmuyorrr denedim dun saat gunduz 11 den bu yana en az 10 pc değiştirip yapmaya calıstım olmuyor yaa sımdıden tesekuler

PHP Warner

PHP Warner

Üye
6230 için talimatlara uygun olarak yüklemeye çalıştım. Herşey sorunsuz fakat Refurbish tuşuna bastığımda aşağıdaki hayatı alıyorum.

This function cannot be used with this type of Programming Device Licenses count determining

Ne yapmam gerekli teşekkürler.

halmel

Üye
nokia e71-2 flashingde firmware updatte devam etmiyo e71-1 bilgisayarda yuklu olmasina ragmen o programi bulamiyor yardim lutfen
l

mguler43

mguler43

Üye
Merhaba Tolga bey 5310b Xpress Muzik telefonumun *#0000# özelliklerine baktığımda RM 304 alt taraftada Language RM-303 yazıyor buna hangi yazılımı yüklemem lazım, ilginiz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Üst Alt