benim telefon nokia 5800XM
RM-356
Versiyon : V 20.0.012 buna uygun flas varsa bildirebilirmisiniz? Simdiden cok tesekkurler
1. sayfada var zaten
Arkadaşlar selamlar
Telefonum N70 standard edition ve söylenilenleri tek tek uygulayarak programları yükledim.
Phoenix'i açarken;
Error loading component
HRESULT 0x80040154 (-2147221164)
This means:
Sınıf kaydedilmemiş
diye hata veriyor ve sonra program açlsa da sonra scan product esnasında load ederken de aynı hatayı veriyor. Sonrasında flashing'i açınca da otomatik olarak telefonu bulmuyor, herhangi bir şekilde telefonu bulmak mümkün olmuyor. Bu problem tam olarak neyden kaynaklanır ve nasıl aşılabilir.
Şimdiden teşekkürler

kardeş geriye dönüşü sen yapamazsın..bunu telefoncular yapar..Şu anda telefonumda N 96 V_20.050 yüklü...
Ben N96 V30.033 yüklesem beyenmezsem gidip V20.050 yükleyebilirmiyim..
Benim telefonda Nokia 5800 XM Red Edition.
RM - 356 diyor telden baktığımda.
Aşağıda ki dosyayı mı indiricem sadece ? (diğer programları zaten indirdim)
5800XM RM_356_EMEA_30.0.011_v7.0
Şu anda telefonumda N 96 V_20.050 yüklü...
Ben N96 V30.033 yüklesem beyenmezsem gidip V20.050 yükleyebilirmiyim..
selam tolga benım adı huseyin bana yardım edebilirmisin bende N95 var phonix kuruyorum yapmaya calsıyorum olmuyor eklesende bana yardım etsen [email protected]
anlatıldığı gibi önce eski programları your uninstaller ile kaldırıp phoenix son versiyon ve n95 rm kodlu yazılımı kurup anlatıldığı gibi türkçe dil kodunu seçerek yükleyeceksiniz.
tolga kardes catlıcam yaaa yardımına ihhtiyacım var [email protected] simdiden tesekurler ederim
ozman kulanmadıgım bı msn adresini verem ordan yardım etsen olurmu?msn kullanmıyorum .dediklerimi tekrar yap.hepsini kaldır yeniden kur.
ozman kulanmadıgım bı msn adresini verem ordan yardım etsen olurmu?