aa-tolga
Üye
-
Konu Sahibi
-
navifirm yazılımıyla ıle ındırdım program nereye ındırlsın dıye sorunca C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products ındırıyorum yınede olmuyor
en bastan bu sekılde ındırıyorum yok sa ondanmı oluyor acaba yanlısmı yapıyorum
arkadasım oncelıkle tesekkurler ama bunu nereye atmam lazım anlayamadım kusura bakma
valla ben bi acemilk yaptım ve teli suan normal sotfwera la güncelledim telim 6220 c ve tel. suan ingiizce türkçe dil seceneği yok nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz rm 328 4,13 ten 5,15 çıktı cvplarınızı bekliyorumm
bende yurt dışından gelen n97 mini var dili ingilizce idi. ben nokia nın update programını yükledim benim türkçe dil olan sürümünü kendisi güncelleştirme olarak buldu. bütün yüklemeyi tarif edildiği şekilde nokianın orjinal programı ile adım adım attım. sonra telefonum açılmadı. açma kapama tuşuna basıldığında sadece küçük bir titreşim oluyor başka bir şey olmuyor. burada yazılan ormat şeklini denedim. ama olmadı. ben şimdi ne yapacağım manisa ilindeyim. telefona 700 tl verdim uçup gidecek. bu sorunu halledecek bir arkadaşım var mı. telefonu ona gönderebilirim. bana yardım edin eşim durumu bilmiyor anlatamadım yardım edin banaaaa
valla ben bisey anlamadim daha kolay bir sekli yokmu bunun telefonun son model yazilimi hangisi n97 nin mesela
Eski Versiyona Döndüm...
Evet Çok İlginç Oldu Ama Kendim Yaptım Jaf Ve Phoneix Yardımı İle Yaptım Çok Uzun Sürdü 1,5 Saaten Fazla Sürdü Telefon İlk Açılışta Kafayı Yedi Tabi 10 Dk Sonra Düzeldi Ama Eskisi Gibi Hızlı Değil Bir Takım Özellikle Kayboldu...
Selamlar bu dosyaları açtıktan sonra E72 ye nasıl yukleyeceğimi bilemedim , hala E72-1 de türkçe dil sorunum devam ediyor .. yardımcı olursanız sevinirim..Merhaba,
Nokia E72 icin verdiginiz linkte sadece ISRAEL var, turkce bulunmuyor.
Yukledim, sadece ingilizce ve sanirim hebrew dilini destekliyor sadece..
Turkce olan link henuz yok mu, yoksa yanlislik mi var, bilgi verirseniz memnun olurum.
Iyi calismalar
--------------- Ekleme ---------------
Internette araştırmalarım sonucu gercek Turkce'yi destekleyen paketi buldum.
Anasayfada güncellerseniz, herkesin işine yarar sanıyorum..
İyi çalışmalar
RM-530_CareDP_1.0_PR1.0_EUROPE_021.024_E72
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Selamlar bu dosyaları açtıktan sonra E72 ye nasıl yukleyeceğimi bilemedim , hala E72-1 de türkçe dil sorunum devam ediyor .. yardımcı olursanız sevinirim..
E72 hafif salladığımda içinde sanki parça sesi geliyor , diğer e72 lerde de böylemi acaba ????
bende yükledim bu versiyonu teşekkür ediyorum tolga beye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?