tuzlalı
Üye
yükleme yarım kaldı ve siz kabloyu mu cektiniz.
yoksa yüklerken usb kablo baglantısı kesildi yazar o zaman kabloyumu cıkardınız.
yükleme hata verdi ve sonlandı. tekrar dene ya da iptal seçeneği çıktığında bir kaç kez tekrar deneme yaptıktan sonra artık zaten olmayacapı belliydi. İşlemi iptal ettikten sonra çıkardım telefonu.
allah razı olsun kardeş valla 2-3 saat uğraştım ama hatasız yaptım çok sağol
lütfenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben E63 ün problemini çözdüm. Listede bulunan tr kodları işe yaramadı,başka bir forumda da bir arkadaş aynı problemi yaşamış,en sonunda bugün servise götürmüş ve servisten "(569906)RM-437 CTR Euro F Ruby" i yüklemişler.Sağolsun o da aynı gün paylaşmış...
Ben de belki birinin işine yarar diye sonucu yazmak istedim...
Sonuç olarak,tr kodları diye listelenen kodların arasında olmayabiliyormuş demekki...
telefonunun N96 türkçe dil kodları
yukleme basladıktan sonra switch phone power gibi mesaj gelirse telefonun güç düğmesine basıyoruz ve yükleme devam edip tamamlanıyor.
Söylenenleri uygulamaya çalıştım. Ancak yüklemeyi başlattığımda telefonu aç mesajı gelince telefon açılmıyor. Özellikle USB kablosu bağlıyken zaten açma tuşu işlevsiz.
Hocam selamlar. benim telefonumda
N95-8GB
RM-320_EURO_
31.0.015 yazıyor
bu son mu? bundan daha güncel bir flash yok mu acaba?
teşekkürler
su anda en son versiyon budur.yenisi cıkınca 1 sayfaya yerleştiririm
peki hangi programla güncelledin.
Aynı senin anlattığın şekilde güncelledim dostum,phonix 2008 ile...
listede (569906)RM-437 CTR Euro F Ruby vardı,ama onu denememiştim daha önce...
ya kardeş bende n95 var.yazılımım çok edkiydi.v10 du.bugün güncelleştirdim v31.0.017 yaptım.ama dil ingilizce.türkçe olmuyor.senin fikrinle denedim.yazılımı yüklediğim için verdiğin o yazılımı indirmedim.phoenix i yükledim herşeyi yaptım ama firmware umpdate ye geldim orda hata verdi.changing product code diye bi hata verdi.yardım lütfeeeeeeeeeeeeeeeen kafayı i,cem.sabahtandır uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?