WinKyTr
Üye
bu yeniliklerin geldiği söyleniyor.
� Müzik çalar arayüzünde ve işleyişinde yenilikler,
� Menüde geçiş animasyonlarında iyileştirmeler,
� Menü seçeneklerinde yaşanılan donmalarda iyileştirme,
� Çok daha hızlı ve işleyişli bir web tarayıcısı,
� Kinetic Scrolling fonksiyonu,
� Sistem kullanımında iyileştirme,
� Batarya tüketiminde azalma,
� Giderilen diğer hatalar,
Tamamdır doktor...Adamlar cihazın işlevini değiştirmişler...Mesajlarda telefonu dik değilde dikdortgen bicimde tutunca buyuk QWERT klavye otomatikmak gelmektedir....Videolu bilgi için buyrun link asağıdadır.Tşkler.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
V40 için yorumuma gelicek olursak gercekden 10 numara yazılım olmus...cihaz çok iyi çalısıyo henüz yüklememiş arkadaşlara tavsiye ederim...
tolga kardeşönceki sayfaları okudum dead modunda flash yüklemeye çalışıyorum fakat arkadaşların dediği sorun bendede oluyor telefonun güç tuşuna basıyorum yükleme devam etmiyor hata veriyor söylenenleri harfiyen yaptım telefon 6630 dur yardımını bekliyorum tolga kardeş ve bu işten anlayan arkadaşlar
kardeş lütfen banma yardım edermisin benim telefon n96 bu telefonu güncelleştirmek istiyorum ancak güncelleştiremiyorum Phoenix programı Phoenix_2009.34.7 versiyonu demişsin indiremedim rapidshareden indiremiyorum flash dosyalarını da indiremiyorum bir başka yerden indirdigim phoenix programını kurdum ancak onunlada güncelleyemedim heralde flash dosyası istiyor.benim telefonunversiyon bilgisi şu N96 rm-247 yazılım sürümü 12.043 özel sürüm no:12.043.253.1 acil yardım edersen sevinirim demişdim çok teşekkür ederim telefonun versiyonunu 30.033 e yükselttim bana bu versiyonla ilgili bilgiverebilirsen sevinirim herşey için teşekküredreim tolga kardeşim
telefonuna hard format atılıyor mu?
--------------- Ekleme ---------------
yok atılmıyor tolga kardeş telefonu açmaya çalışınca işık yanmıyor ve sade nokia yazısı çıkıyor o kadar
kardeş bnm kodum çıkmıodu listede optionsta da yoktu ama bi çok tane başka kod vardı ben de ordan bi tne seçmek zorunda kaldım ama şimdi E63'ümün türkçe klavyesindeki öüüşi yerleri değişti diğer !?gibi sembollerde ne yapacağım?
arkadaşlar çok kötü bişi oldu daha demin önceki sayfalardan gördüm hangisi doğru diye e63ümün onu seçtim flash atarken elektrikler kesildi ve pc kapandı şimdi tel hiç açılmıo sdece syh ekran var bi de ışık ynp ynp sönüo napcam biri bişi yapsın çok korkuom :S:S off
yalvarırım biriniz bişi söylesin :S
telefonuna hard format atılıyor mu?
yok atılmıyor tolga kardeş telefonu açmaya çalışınca işık yanmıyor ve sade nokia yazısı çıkıyor o kadar
buradakileri uygulayın.
http://www.maxicep.com/symbian-dest...mat-ve-yazilim-atilir-297391.html#post1947384
Iyi aksamlar bende nokia 6500 s marka telefon var. Fabrika ayarlarinda rusca dilini sildim. Yedekledigim programda ruscayi goremedigi icin memory card daki bilgileri geri yukleyemiyorum. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler.
selam arkdaşlar.telefonum 5800 xm..en son güncellemeyi wiwiden yükledim başka birşey yapmam gerekiyormu, yanı kablosuz internetten yapılan bir güncelleme tam anlamıyla gerçekleşmişmidr. pek anlamam telefondan kusurma bakmayın.ayrıca indirme ıkonu kayboldu yenı guncellemeyle, bir de internet-arama bolumune gırdıgmde yenıden başa dönduruo telefn..yanı kullanamayıorm esksi gibi.
güzel paylaşım, emeğinize sağlık,
teşekkürler.
Abicim bu EMEA MENA faLan ne anLama geLiyor ? internet üzerinden daha yüksek versiyonunu buLdm ama MENA faLan yazıyor bunun anLamı nedir ?
bende n95 cın malı var ama menu turkce turkce olmasına da ben 3 g neden kullanamıyorum videoları acamıyorum netten indirip pc den video atamıyorum bunun için medya player varmı acaba yada kokten bi programla halledebilcek bir sey
valla sınır edıyo benı ya bı care sımdıden tesekkurler
Bnm telefonum nokia 5530 xm ben yurt dışındayım telefnma acilen türkçe paket eklemek istiyorum sadece dil paketini yüklemem için ne yapmam gerek ayrıca phonex in linkini indiremedim.. yardımcı olursanız sevinirim...
SLLM 1.si n97 32 gb rm 505 versiyon v 11.0.021 bunun için yuklenmesı gereken son yazılım hangısı 2.si türkçe dil yok nası yapıyoruz bilgili arkdaşların bilgilerini beklıyorum . . .
Aga Senin dediğin yöntemLe attım hiç bir sorunum kaLmadı.. 50 kere teşekkür edebiLsem keşke.. cok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?