dex_ter_06
Üye
5800 dil seçeneklerinin linkleri kırık yenilermisin ??
format icin *3 ve yes tusu (yesil tus)ile acma kapama tusuna ayni anda bastim.ayni sekilde *3 ok tusu ve kapataip acma tusuna ayni anda bastim. *3 yes ve sonra acma kapama tusuna pastim. uc sekildede 5 dakika bekledim. basili sure zarfinda isin yanik oluyor birakinca sonuyor. ve dedgin gibi el isaret gelmedi. elitel7979@hotmail.com adresine eklermisin beni direk konusmak isterim arkadasim.yurt disindayim kimsede buna turkce yukleyemz burada yaridminiz ihtiyacim var. yardimin icin simdien tesk ederim.
selamlar arkadaşlar Phoenix programın son versiyonu indirdim ve kurdum. ama programın kısayolunu bulamıyorum başlatmak için.. birkaç kez denedim sorun çözülmedi.. windows 7 kullanıyorum..
once bu hata cikti
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f153 (-2080247469)
Flash: Unable to communicate with the device after flashing. Check USB connections!
retry dedim sonra su cikti
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8401226e (-2080300434)
Flash: Object or pointer creation failed. Check installation.
sumdi ne yapmam gerek
--------------- Ekleme ---------------
tolga arkadasim. yukari yadigim hata olustu. ulser oldum bole. taksit taksit..rica ediyorum.mail adresini verde bitirelim bu sikintiyi.rica ediyorim..valla ulser oldum.yanlis birsen yapcagim..tel geride donmicek elitel7979@hotmail.com
adresidne gorsuelim.yoksa bu is olmayacak.bana zaman ayiramicaksan sole basimin caresine bakim.
telefon modelinize ait flash dosyasını yeniden yükleyin.
bilgisayarı açıp kapatın ve tekrar Pc suit modunda bağlayın ve ardından phoenix programını çalıştırın.
dediklerini yaptım ama aynı hatayı gene veriyor.. bi anormallik var ama çözemedim hadi diyelim phoneix te hata veriyor ama noika software updater ' da yazılım zaten gücel diyor ve güncellemiyor. acaba nokia bu telefona güncelleme kilidi falan mı koydu yavv.. bu telefona format atılıyormu varmı bir yolu!!
çok güzel bi pro teşekkürler
abi benim telefona yüklerken kapbo da temeassızlık oldu ben takmaya çalıştım program devam etmedi cancel dedim çıktım. şimdi tel. açılmıyo ne yapmalıyım????. tel. modeli '' N73 ''
tlefona ait yazılımı tekrar yükleyin ve bilgisayarı kapatıp açın ve yeniden deneyin.
hayır olmaz .telefonunuzun hafıza kartına bilgisayarda format atın.ve telefonada bilgilerinizi yedekledikten sonra ilk önce *#7370# yazarak soft format atın.ardından telefonu kapatın ve
* 3 yes(cevap tusu) ve güç (açma tuşuna ) bı sıra ile basıp el sıkma ekranı ve ardından ülke isimleri gelene kadar bekleyin.şimdi format atılmış demektir.eğer aynı problem devam ederse demekki klasik kayar kapak problemi başlıyor demektir.
selam tolga kardes cevabin icin tesekkurler ben ozur dilerim telefonun markasini yazmayi unutmusum sitede n95 gorunuyor n95 de sorun yok guzel calisiyor ama benim sorunum nokia 5800 da onu nasil yapariz tesekkurler simdiden.
msn kullanmıyorum buradan elimden geldiğince yardım ederim.1.sayfada anlattığım gibi your uninstaller programıyla nokia ile ilgili yazılım driver ne varsa kaldırıp tekrar kuracaksın.ardından pc suit 7.1.40 yükle ve telefonu pc suit modunda bagla tüm driverları tanımasını bekle ,ardından depolama modunda bagla ve driverları yüklemesini bekle.ardından phoenix ve telefon yazılımını yükle .telefonu pc suit modunda bagla yardım menusunden guncellemesini yapıp telefondaki yönergeleri tamamla.ardından bilgisayarı kapatıp aç ve telefonu pc suit modunda bağla .phoenix programını çalıştır ve yeniden yükleme işlemini yapın.
Kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?