dEs_
Üye
Alıntı: aa-tolga göndermiş. >
hiç açılmıyorsa ölü flash atacaksınız.göçmeden önceki versiyon ne ise onu atmayı deneyin.
telefonu usb kablosu ile bağlayın.
phoenixi açın.
manage connection a basın no connectin yukarı cıkarıp uygula deyin.
open product basın.Telefonunuzun RM kodu neyse onu seçin ve tamam deyin.
simdi operation mode local veya baska yazıyorsa bunu normal yapın
firmware update kısmına basın.telefonunuzun dil kodunu secin.dead phone kutucuğunu işaretlefin ve refurbishe basın işlem tamamdır.Kabloyu kesinlikle oynatmayın.
N73 kablo bağlantıları problemli olduğu için gerekirse elinizle telefon kablosunu bastırarak tutun işlem bitinceye kadar ki bağlantı yine kopmasın.
benim göçmeden önceki versiyon 4.0839 42.3.1 buydu nerden bulacam şimdi bunu yardımçi olursan
operation mode local veya baska yazıyorsa bunu normal yapın
bu kismida kapali telefonu görmedigi için normalıde secemiyorum
bunu paylasıpda emek verenlerden allah razı olsun n97 yı yenı aldım ama hemen buradan guncel yazılımını yukledım saolun.tlf da bıraz hız vardı dahada hızlandı menusu dokunma hassaslıgı .tsk ederım
kardeş aynı sorunu yaşıyoruz baktım kimse ilgilenmemiş telefonu görmüyor bi ilgili kimse baksın yardım etsin şuna gitti tel yaw
arkadaş kimse yadimci olmuyor burda benim telefonda aynen çöktü eger sen bir çözüm bulursan haber ver eger ben bulursam haberveririm
birsey değil
ilk sayfadaki seyleri okudum fakatbu tur konularda fazla bilgim olmadigimdan pek anlayamadimselam arkadaslar ben hollanda dan yeni bir nokian97 telefon aldim,telefonda zannedersem turkce yok.yada vardida ilk actigimda bir ayarmi yapmam gerekiyordu.
eger yoksa turkceye cevirmek icin ne yapmam gerekli.kendim yapabilirmiyim yoksa birservisemi gotumem gerekli
telefona hic bakmadim sadece actim ve turkce olmadigindan karistirmadim
telefonu internet uzerinden aldigimdanda geri yollamam falan uzun surer,zaten avrupada satilanlardada turkce olup olmadiginida bilmiyorum
telefona turkce yukleme konusunda yardimcil olabilirmisiniz.
ilk sayfadaki seyleri okudum fakatbu tur konularda fazla bilgim olmadigimdan pek anlayamadim
modeli 505,
ne yapmam gerektigini,sirali bir sekilde soylermisiniz
neleri indirmem gerekli
ve telefonun hangi asamadan sonra bilgisayara baglicam
bilgisayar ve telefon konularinda biraz acemi oldugumdan biraz basit aciklayici sekilde anlatirsaniz memnun olurum
yaw üstad bu phoenix denen programla telefonu güncellerken yanlışlıkla kabloya dokandım bağlantı gitti telefon kapandı bi daha açılmadı şu anlattığın ölü flash olayını deniyorum olmuyor telefonu hiç bi şekilde görmüyor ''Product flashing failed''
''Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing. '' şöyle bi hata veriyor ne yapıcam şaşırdım kardeş bi yardımcı ol şuan durumum iyi değil telefoncuya götürsek 15 lira cevap bekliyorum
Merhaba Nokia N95 RM-421 için hangi yazılımı yüklemem gerekiyor burda bulamadım. Birde Dil kodu ne yazmam gerekli ilginiz için teşekkürler, saygılar
N72 Flash Linkini Gönderebilir misiniz?
hocam tesekkur ederimayarlardan tel yaralarından language kısmına gelip dilini türkçe yapabilirsin.eger oradaki dillerin arasında türkçe yoksa buradan sonyazılımı anlatıldığı gibi yükle ve yine telefon ayarlarından türkçe yap.
phoenix programını indirip kuracaksın.PC suit kuracaksın ,N97 RM 505 flashını indirip kuracaksın.
sonra telefonu usb kablosuyla bilgisayara bagla pcsuit baglantı modunu telefonda secip evet de ve 1. sayfadaki gibi son versiyonu yani 12 versiyonu türkçe dil kodunu seçerek yükle.
Kolay Gelsin.
hocam tesekkur ederim
dil ayarlarinda yok galiba,ingilizce,fransizca,rusca,hollandaca var,ilk telefonu actigimdami ayarlamaliydim aceba,yoksa alakasi yokmu.
phonix programinda part1 part 2 var hangisini indirecem,
yapmadan once format at yaziyo telefona,format atmamiz gereklimi gerekliyse nasil aticaz.
birsey daha sorucam,telefonu malum bugun aldim,dogru duzgun acip bakmadim bile,aceba bunu uygularsam herhangibir riski varmi
bazi yazilari okudum telefon olur falan yazmislar
telefona zarari dokunurmu,
basit birseymi,yoksa beceremezsek,haftaya turkiyeye donucem,bir telefoncuya goturupmu yaptirsak
,yapilabiliyormu telefoncularda bunlarida cevaplarsan sevinirin
tesekurler
eyvallah hocam yarin deneyeyim
nokia 3230 telefonu ca-53 kablosuyla pcye bağladım ama phoenix telefonu tanımıyo.Diğer telefonumu (3110C) taktığım gibi tanıyo. bunu nasıl çözücem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?