ilhan1979
Üye
n96 flash istiyorum
arkadaslar lınkte kırık var ınmıyor sonda dosya eksık dıyor 5800 park 1 ınde 99da hata veriyor yardım pls
Merhaba...
Telefonum Siyah N97 *#0000# ile baktığımda RM-507 görünüyor kodu. Cihaz Türkçe dil sorunu da yok. Yazılım versiyonu 10.2.012 olarak görünüyor. Fakat pili söküp baktığım zaman RM-505 görünüyor. Bu cihazı tekrar RM-505 e çevirmem mümkün mü? Ya da cihazı sağlıklı kullanabilmek için neler yapmam gerekir.
Teşekkürler...
Cihazda 505 yazıp soft olarak 507 olması kafamı karıştırdı da o yüzden sordum. Teşekkür ederim cevabınız için. Bu arada sizin 1. sayfada verdiğiniz versiyon mu daha yeni yoksa telefonumda yüklü olan versiyon mu?
arkadaşım çalışmaların için teşekkürler ama bende nokia e71-2 rm-357 var sorun şu amerika modeli olduğu için 3G yi desteklemiyor yani türkiyedeki 3G frekansı farklı bunun RM kodunu değiştirmek mümkünmü veya değiştirirsek türkiyede çalışırmı bu konuda yardımcı olursan bir çok arkadaşımında hayır duasını alacaksın çok sıkıntılı bir durumdayız şimdiden teşekkürler
6630 normal mi me olanımı indiriyorsunuz.arkadaşlar 6630 flaşını indiriyorum hata veriyo ya 100mb
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar flahş yuklerken hata veriyo product flasing failed diye bide kodlar yazıyo lütfen bi el atın acil
Paylaşım çok güzel teşekkür ederim.
bazı sorularım olacak cevaplarsan sevinriim.
1 - Phonex programı ve N70 in Flash dosyasını indirdkten sonra evdeki bilgisayarım ile internet hattı olmadan version yükleyebilirmiyim
2- Product code bir türlü ekleyemedim
3-Bilgisayarıma yeni format atmışım uninstall falan kulanmama gerek yok. sırasıyla hangi sürücü ve programları yüklemem gerektiyor (örneğin önce pc suitle mi yoksa phonex mi kurulacak)
bendeki sorunun aynısıPaylaşım çok güzel teşekkür ederim.
bazı sorularım olacak cevaplarsan sevinriim.
1 - Phonex programı ve N70 in Flash dosyasını indirdkten sonra evdeki bilgisayarım ile internet hattı olmadan version yükleyebilirmiyim
2- Product code bir türlü ekleyemedim
3-Bilgisayarıma yeni format atmışım uninstall falan kulanmama gerek yok. sırasıyla hangi sürücü ve programları yüklemem gerektiyor (örneğin önce pc suitle mi yoksa phonex mi kurulacak)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?