aa-tolga
Üye
-
Konu Sahibi
-
şmdi de tlf numun yığın hafızası bozuldu...ne içine girebiliyorum..ne de biçimlendirebiliyorum...bilgisayardan da bişy yapamıyorm...
ne güzl tlf'nu tr yaptk derken...yığın hafıza kayboldu...
BUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM..???
N95 8GB için hard format nasıl atılıyor bilmiyorum...foruma baktım..yazanları uyguladım ama olmadı.
Tlf kapalı iken : Sırasıyla * , 3 , Yes ve açama-kapama tuşuna basın diyor...ama ben yaptım olmadı...
Acil bi yardımcı olrsanız sewinirim...Hafıza olmaynca bişy yapılmıyor..
----------Eklendi @ 22:44:03 ---------- Yazıldı @ 22:16:22 ----------
Hard formatı yaptım...ama yığın hafızam hala düzelmedi...biçimlenmiyor da gene...bunun başka bi çözümüm yok mu_?
ölü flash da atılmıyor.. ERROR veriyor...Ayrıca tlf numdan msj da yolluyamıyorum...Bana açıklayıcı olarak bi çözüm yollu önerirmisin lütfn...tlf numu konuşma dışnda kullanamıyorum...
bizm tlf 'larda hafıza kart yeri yok ki...hafıza sabit...(N95-8GB).......o şekilde de denedim olmuyo...ne gerekiyosa yaptk..nası olcak....msj da yollamıyor...:S:S
Allah razı olsun....
ÇOK Güzel bir çalışma olmuş, hoş hiç başıma gelmedi ama bir köşelere sakladım belki ileride lazım olur emeğine sağlık arkadaşım ...
ArkadaşLar böyLe bir hata raporu aLıyorum sebep ne oLabiLir??
teşekkürler
[sıze=1]----------eklendi @ 11:52:29 ---------- yazıldı @ 11:44:17 ----------[/sıze]
abi harikasın teşekkürler allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?