Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

tayphun

Üye
kardeş Allah senden razı olsun yaptım N73 me Türkçe oldu..çok çok çok çoooookkk sağollllll

freedag

Üye
Merhabalar, 5130 xm telefonum şu an hiç açılmıyor dead phone flash atmayı deniyorum fakat .

Loading secondary boot code: 14592 bytes
Secondary boot loaded
Loading update server code: 308032 bytes
Update server loaded
Error initializing Algorithm. 0x84009427
ERROR: Failed to set phone to flashmode

yazısı geldikten sonra

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84009427 (-2080336857)

Dtl: Could not send data to the driver, reason: 0x84004410. Common USB DCM: Message send failed, last error code = 0x8007001F. ??????????????e

bu şekilde bir hata alıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

mydoom777

Üye
x6 rm 559 8 gb dil paketini indirdim fakat kurulmuyo bi bakarmısın

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Merhabalar, 5130 xm telefonum şu an hiç açılmıyor dead phone flash atmayı deniyorum fakat .

Loading secondary boot code: 14592 bytes
Secondary boot loaded
Loading update server code: 308032 bytes
Update server loaded
Error initializing Algorithm. 0x84009427
ERROR: Failed to set phone to flashmode

yazısı geldikten sonra

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84009427 (-2080336857)

Dtl: Could not send data to the driver, reason: 0x84004410. Common USB DCM: Message send failed, last error code = 0x8007001F. ??????????????e

bu şekilde bir hata alıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

bakın usb kablosunu bilgisayara bağlamayın.(bu kısma kadar aynı işlemleri yapın.) refubishe basıyorsunuz ardından power tusuna bas yazısı gelinceye kadar takmıyorsunuz.power yazısı gelince kabloyu baglıyorsunuz ve güç tusuna basmanıza gerek kalmadan otomatik baslıyor tekrar deneyin.alt versiyon atmaya çalışmayın not olarak.

----------Eklendi @ 18:14:40 ---------- Yazıldı @ 18:07:54 ----------

x6 rm 559 8 gb dil paketini indirdim fakat kurulmuyo bi bakarmısın

dosyanızın boyutuna bakın ve tam indiğinden emin olun

168,29 MB

freedag

Üye
aa- tolga kardeşim dediğin gibi yaptım power tusuna basın dediğinde bagladım usb yi falat hiç tepki vermedi yani devam etmedi. Bu arada şunuda belirteyim ben normal bir şekilde her zaman ki gibi aynı 6.94 versiyonun yuklemeye calısırken son anda hata verdi ve telefon bir daha acılmadı. telefonun power tusuna bastıgımda nokia USB ROM diye bi surucu yuklenmeye calısıyor fakat basarısıs oluyor sorun burada mı acaba?

Bu arada yeni versiyon olan 7.95 i de denedim aynı durum oluyor.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
aa- tolga kardeşim dediğin gibi yaptım power tusuna basın dediğinde bagladım usb yi falat hiç tepki vermedi yani devam etmedi. Bu arada şunuda belirteyim ben normal bir şekilde her zaman ki gibi aynı 6.94 versiyonun yuklemeye calısırken son anda hata verdi ve telefon bir daha acılmadı. telefonun power tusuna bastıgımda nokia USB ROM diye bi surucu yuklenmeye calısıyor fakat basarısıs oluyor sorun burada mı acaba?

Bu arada yeni versiyon olan 7.95 i de denedim aynı durum oluyor.

phoenix son versiyonu yükleyin.

serdar000123

Üye
evet yüklenir.

--------------- Ekleme ---------------

siz muhtemelen navifirm ile yazılım indirdiniz 1. sayfadan verdiğim yazılımı indirin.birde RM kodunuz farklı ise yükleme şekli farklıdır.

benım telefonda n97 mini rm-553 yurt dışından aldıydım orada türkçe yapmaları istedim yaptılar güncelleme var dedi güncelledim bir hafta içinde türkçe dili gitti :( şimdi sizin yöenrgelerinizle yapmaya çaışacagım :) ama rm 553 türkçe bulamıyorum 555 ler var
kardeş ben şuan tam bu noktada kaldım rm555 i kabul etmiyor bu problemi nasıl aşacagız?

haruncenik

Üye
merhaba nokia 5800 da türkçe dil desteği yok ingilizce su an. nasil türkçeleştirebilirim ? şuan version 52.0.101.503.02 , Software version date ise 24,02,2011

----------Eklendi @ 11:33:24 ---------- Yazıldı @ 11:29:44 ----------

acil cvp bekliyorum kardeşim sana zahmet

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
benım telefonda n97 mini rm-553 yurt dışından aldıydım orada türkçe yapmaları istedim yaptılar güncelleme var dedi güncelledim bir hafta içinde türkçe dili gitti :( şimdi sizin yöenrgelerinizle yapmaya çaışacagım :) ama rm 553 türkçe bulamıyorum 555 ler var
kardeş ben şuan tam bu noktada kaldım rm555 i kabul etmiyor bu problemi nasıl aşacagız?

RM-555 yükleyeceksiniz ama metodu farklı olarak yapacaksınız.

http://www.maxicep.com/symbian-destek/rm-yazilimini-degistirmek-492209.html

----------Eklendi @ 19:24:21 ---------- Yazıldı @ 19:16:14 ----------

merhaba nokia 5800 da türkçe dil desteği yok ingilizce su an. nasil türkçeleştirebilirim ? şuan version 52.0.101.503.02 , Software version date ise 24,02,2011

----------Eklendi @ 11:33:24 ---------- Yazıldı @ 11:29:44 ----------

acil cvp bekliyorum kardeşim sana zahmet

son versiyon budur bu versiyonu türkçe dil kodunu secerek yükleyin...
5800 RM-356 52.0.007 v15 EMEA

tmacmacro

Üye
kardeş bigiler için eline koluna sağlık ben de kurdum oldu fakat 5800da sürekli sertifaka süresi doldu veya geçersiz hatası alıyorum naasıl düzeltbilirim bi yardımcı oluurmusun bana

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bigiler için eline koluna sağlık ben de kurdum oldu fakat 5800da sürekli sertifaka süresi doldu veya geçersiz hatası alıyorum naasıl düzeltbilirim bi yardımcı oluurmusun bana

telefonun tarihini kontrol edin.

seyos67

Üye
arkadaşım çok sağolasın n73 üm senin sayende tr oldu eline sağlık:bigstar:

alone151

Üye
Allah razı olsun

mehmet_fatal_21

Üye
bilader iyi güzel paylaşımda nasıl yüklüyecez bu dil paketini bea :S

ULASILMAZz

ULASILMAZz

Üye
ben de Nokia N95 8GB war.yazılım güncellerken dili ing. olmştu ve burdaki talimatları yerine getrdim..tlf'num eski haline geldi...

ÇOK SAĞOLUN...EMEĞİNİZE SAĞLIK...;)

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
ULASILMAZz

ULASILMAZz

Üye
şmdi de tlf numun yığın hafızası bozuldu...ne içine girebiliyorum..ne de biçimlendirebiliyorum...bilgisayardan da bişy yapamıyorm...

ne güzl tlf'nu tr yaptk derken...yığın hafıza kayboldu...

BUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM..???

Üst Alt