Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

adry

Üye
forumda bir kaç arkadaş n70 e n80 yazılımı attım falan yazmışlar aslı varmıdır bunun kendi rm kodunun dışına çıkabilir mi telefon ?

Phoenix Trojan alarmı bilginize
Kardeşimiz Haklı Bendede Trojan uyarı verdi ama dedim belki farklı programdandır.Tarattım gerçekten Phoenix te avira antivirüs ile hemen buluyor zaten..date time diye...Selam ve Dua İle

sam-imam

Üye
nokiae72 tele yeni günceleme yaptım tel yabancı dil oldu yardım lütfen şimdiden teşekür

ben daha önce rapidshare kullanamdım ve ındıremedım rm yi nasıl yapmalıyım kredı kartı felanmı gereklı????

Arkadaşlar n95 güncelledikten sonra ingilizce oldu forumdaki bütün yazılanları yaptım fakat rm uygulamasını bilgisayara yüklerken hata veriyor.
>setupnew\setup.cpp(135)
PAPP:
PVENDOR:
PGUID:
$
@WİNDOWS VİSTA SERVİCE PACK 0 (6000) IE 8.0.7600.16385
diye yazı çıkıyor bilgisayarımda w7 kullanıyorum uygunluk sorunu olabilirmi yardım ederseniz sevinirim.

Arkadaşlar nemesis programıyla sorunumu çözdüm herkeze teşekkürler.

jeki01

Üye
Phoenix Trojan alarmı bilginize

ben 6730c Türkçe menü yaptım burdan indirdiğim programlarla.
hiç bir sorun çıkmadı.
hangi antivüris programı kullanıyorsun?

--------------- Ekleme ---------------

ben daha önce rapidshare kullanamdım ve ındıremedım rm yi nasıl yapmalıyım kredı kartı felanmı gereklı????

film indirdin mi hiç internet den merak ettimde
kredi kartına gerek yok.
rm gerekli her şey yazılmış zaten.

yeni üye oldugum için hiçbi kimse msj atamıorum konu actım ordanda kımse yardımcı olmadı.en son aktive sayfa bu oldugu ıcın son care burayı buldum :
bana yardım edebilir misiniiz? çok acil 5230 hakkında sormam gerekenler var?
lanet okuorum aldıgıma.. Msn yada ebuddy yüklenmior mu bu tel.e?

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

s60v3 uygulamalar kısmına bakın...

nokiae72 tele yeni günceleme yaptım tel yabancı dil oldu yardım lütfen şimdiden teşekür

1.sayfada anlatılan gibi türkçe dil kodunu secerek yeniden yazılım atın artık türkçe olur...

XleventX

Üye
teşekkürler telefonu güncelledim dili ingilizce olmuştu şimdi türkçe yaptım verdiğin proglamla emeğine sağlık

selim60

Üye
arkadaslar merhaba benım n86 telefonum var söylenen şekilde bütün yüklemeleri yaptım ancak fırmware update dediğimde (arkasındakı koda göre navifirmden dosyaları indirmiştim) telefonu arabistandan aldığım için ksa-indigo çıkıyo aa-tolga'da ''Eğer telefonunuz Türkiye ürün koduna sahip değilse ürün kodu satırının yanındaki Gözat kutusuna basın ve Türkiye ürün kodunu seçin ve OK'e basın'' dediği için bende gözata basıyorum ancak orda sadece ksa-ındıgo ve telefonumun arkasındaki kodun aynısı çıkıyo sorum şu bu fırmwareı yüklesem telefonum türkçe olur mu? olmuyosa ben oraya tolganın dediği gibi türkiye kodunu nasıl seçecem şimdiden teşekkürler

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

hayır türkçedil kodunu sececeksiniz otomatik secme kutucugundaki işareti kaldırın ve manuel olaral türkçe dil kodunu bulup secin ve anlattıgım gibi yükleme yapın...

selim60

Üye
ben navifirmden arkadaki product code a göre indirdim dediğiniz gözat listesinde türkçe çıkmıyo oraya nasıl ekleyebilirim

yani orda ksa - indigodan başka bişey çıkmıyo n86 rm-484 0580494 e göre indirdim çünkü arkasında yazan product code bu

sweo

Üye
slm arkadaşlar amerikadan alınma x6 16gb var bende.RM-551 tipli.bunu türkçe yapabililirmiyiz.yol gösterirseniz çok sevinirim.

a_e001

Üye
eline sağlık kardeşim çok saol
sayende büyük bi ızdıraptan kurtuldum.çok saol ...

N95 RM-159_EURO_35.0.002_v8.0.exe dosyasını asagıdakı rapıd lınkıne atmıslar. ve bu uyuz eden dosya her zmn yarına gelınce kesılıyor b 4 oldu denemem. allah rızası ıcın brı ındırıp. hotfile gıbı bı upload sıtesıne yukleyebılırmı rıca etsem. delirim burda

1011101

Üye
merhabalar. bende 6630 mevcut. ME yapmak için yazılım atmak istedim ancak verdiğiniz kodlarda benim telefonun kodu yok. benim telefonun kodu 0518141. buna me kurabilirmiyim? Birde navifirm programı çalışmadı bende. hata veriyor. xp 32 kullanıyorum.

kardeşim saolasın ben denedim türkçe oldu emeğine sağlık 3 saatimi aldı dorusu aramak ama yapmak sadece 20 dk alıyo tekrar tekrar teşekkür ederim