aa-tolga
Üye
-
Konu Sahibi
-
Saol Kardes Tesekkür Ederim.
Kardeşimiz Haklı Bendede Trojan uyarı verdi ama dedim belki farklı programdandır.Tarattım gerçekten Phoenix te avira antivirüs ile hemen buluyor zaten..date time diye...Selam ve Dua İlePhoenix Trojan alarmı bilginize
Phoenix Trojan alarmı bilginize
ben daha önce rapidshare kullanamdım ve ındıremedım rm yi nasıl yapmalıyım kredı kartı felanmı gereklı????
yeni üye oldugum için hiçbi kimse msj atamıorumkonu actım ordanda kımse yardımcı olmadı.en son aktive sayfa bu oldugu ıcın son care burayı buldum :
bana yardım edebilir misiniiz? çok acil 5230 hakkında sormam gerekenler var?
lanet okuorum aldıgıma.. Msn yada ebuddy yüklenmior mu bu tel.e?
nokiae72 tele yeni günceleme yaptım tel yabancı dil oldu yardım lütfen şimdiden teşekür
teşekkürler telefonu güncelledim dili ingilizce olmuştu şimdi türkçe yaptım verdiğin proglamla emeğine sağlık
tşkler
arkadaslar merhaba benım n86 telefonum var söylenen şekilde bütün yüklemeleri yaptım ancak fırmware update dediğimde (arkasındakı koda göre navifirmden dosyaları indirmiştim) telefonu arabistandan aldığım için ksa-indigo çıkıyo aa-tolga'da ''Eğer telefonunuz Türkiye ürün koduna sahip değilse ürün kodu satırının yanındaki Gözat kutusuna basın ve Türkiye ürün kodunu seçin ve OK'e basın'' dediği için bende gözata basıyorum ancak orda sadece ksa-ındıgo ve telefonumun arkasındaki kodun aynısı çıkıyo sorum şu bu fırmwareı yüklesem telefonum türkçe olur mu? olmuyosa ben oraya tolganın dediği gibi türkiye kodunu nasıl seçecem şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?