yunsago
Üye
her işlemi sırasıylan uyguladım ve flashing-firmware update- yaptıgımda product code kısmının yanındaki ... olan seceneğe basıyorum "neither dp1.0 nor dp2.0 was found for the product or the product cannot be identified" bunu yazıyor tamam dedikten sonra product codes available in current data package cıkıyor içi boş guncelleme yapacagım dosyaları navifirm dan indirdim galiba onları görmüyor yardımcı olurmusunuz lütfen ?
--------------- Ekleme ---------------
scanning image files
failed to send wait request
ERROR:Failed to set phone to set phone to flashmode şimdi bu hatayı veriyor arkadaslar digerini hallettim
flash mode normal olsada yazıyor kafayı yedim sayılır zatentelefon n86
yardım edecek arkadas yokmu lütfen ?
refurbish tıkladıktan sonra bunu gösteriyor "An optional file is missing. The file is: RM484_003_000_M011_PR3_8G.fpsx would you like to continue the flashing?" tamam diyorum ve sonra "failed to send wait request
ERROR:Failed to set phone to set phone to flashmode" tekrar dene diye birsey cıkıyor normal modda ne bunlar anlamadım nasıl yaparım arkadaslar yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler
oleyyy artık v50 oldu
kardeş ellerine sağlık Phoenix'i nereden yükleyeceğiz link verirmisin lütfen.
arkadaslar yaşadığım sorun bu ne olur yardım edin herseyi harfiyen yerine getirdim ama yok
kvk ya yollamana gerek yok ver 20 tl yaptır.bir yerde hata yapıyorsun veya windows güvenlik ayarların izin vermiyor tahminim bu...yok arakdaslar telefonum bozuk galiba onuda denedim daha gecerli bir acıklama varmı ki yada arasam sizinle iletişim kurup tek tek yool gösterseniz ?
arkadaslar yanlıs anlamayın ama herkes aynı seyi yazıyor fakat yapıyorum olmuyor ben galiba kvk ya yolluyacam yada 20 liraya atıyorlar ne kadar komik olsada verecez yaptıracaz
anladım dostum ama hata yaptıgım yer olmadıgna inanıyorum kendim de bilgisayar bölümdeyim teknik arıza bakıyorum tam ne kadar telefon ayrı dunya gözüksede bu hatayı kaldıramadım bir turlu her yolu denedim telefonda arıza olması mumkun degilmi peki ? veya eksik birsey olması ?
evet arkadasım tam indirdim hersey tam suan eksik hiç birsey yok ne nokia updater nede phoenix işe yaramıyor işletim sistemim win7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?