aa-tolga
Üye
-
Konu Sahibi
-
ya çok teşekkür ederim,telin ana ekranını kullanamıyordum zaten virus filan girdi diye şüpheleniyordum,firmware ını sayende guncelledim simdi herhangibir sorun kalmadı ustune ustluk yazılımım da guncellenmiş oldu:d
cok cok tesekkur ederim kafayı yemıstım teli nası düzelticem diye
tolga Kardeş bak tam anlamadın sen hard format attım boş sim kartı takıyorum red ediyor hangi uygulamaya girerse girsin fark etmez ama 5 dk içinde hemen kapanıyor yazılım atacam pc suite moduna bağlandı diye 5 dk sonra kapanıyor ayrıca 5320 de eski versiyona döndüm N85 te ise jaf programı ile eski versiyona geçtim
ah tolga kardeş halen anlatmak istediğimi anlamadın bak telefona hiç bir şeye girmeyince kapanmıyor fakat ne zaman bir uygulamaya girince 5 dk sonra kapanıyor yani yükleme için açık olması gerekir ama kapanıyor işte bunun cevabını istiyorum ayrıca telefon kapalı haldeyken nasıl yazılım atılır kapalı halde iken...
Müthiş bir konu olmuş, çok teşekkürler.
bi yardımcı olursanız sevinirim.tel modeli n73.tefona pc suitden güncelleme yaparen pc takıldı yeniden başlattım o sıradada kabloları çıkardım haliyle telefon daha açılmıyor.phoenixle atılırmı yazılım eğer atılıyorsa, diyolar yazılım flashı onu indirmemiz gerekiyomu yada nereye atıyoruz bunu bi anlatırsanız çok iyi olur şimdiden teşekkür ederim
Ya yaşlılıktan ya da kalın kafalıktan dolayı yazılar uzun olunca kafam basmıyor1.sayfada anlattık ama tekrar bakın derim...
slm tolga abi benim telefon 5800 restart yapıyor 10 dakikada bir nasıl yapabilirim soft hard formatlar olmuyor başka yazılım atsamda aynı oluyor yardım lütfen
n96 telefona ne kadar cok ve boş yazı yazılmıs nemesis update yada süite proları görmüyor nasıl kod degisecez görmeyen telefonda adam gibi biri cıkıp yazsın bu konuyu haftalarıdr arıyorum her indirdigim pro cırt cıkıyor yeter artık
n97 ve n97 miniye nasil turkce yukleyecegim..??
yardimci olurmusunuz.
http://www.maxicep.com/symbian-dest...lerinin-rm-yazilim-ve-dil-kodlari-280646.htmlN73 ün dil kodu nedir
arkadaşlar telefon e72Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıze72 için türkçe yüklemeyi yaparken resimdeki hatayı aldım bilgisi olan yardım edebilecek bi arkadaş var mı acaba?
http://www.maxicep.com/[URL=www.res...upload.com/r8/thumb_388562338.JPG[/IMG][/URL]Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıze72 için türkçe yüklemeyi yaparken resimdeki hatayı aldım bilgisi olan yardım edebilecek bi arkadaş var mı acaba?
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar telefon e72
güvenilirlik konusunda bi sorun çıkarmı ve phoenix kim tarafından üretiliyor ya da bu güncelleme dosyaları nereden alındı ??
Ya yaşlılıktan ya da kalın kafalıktan dolayı yazılar uzun olunca kafam basmıyor
Belirli bir yerden sonra çorba oluyor herşey. O yüzden kusuruma bakmayın
Elimdeki telefon N97 RM 505 v 21.0.045
Phoenix'i kurdum. Üzerine n97'nin ovi suite programlarını kurdum. Gerekli olan 320 mb'lık flash dosyasını da indirdim.
Hatta usb kablomu da hazırladım. öylece bekliyorum
malesef tolga kardeş e72 de aynı sorun devam ediyo söylediklerini harfiyen yapmama rağmen
benimki ne yapsam bilinmeyen aygıt diyor bu phonixi yüklesem acaba o sorunu halldermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?