Nokia Telefonlara Versiyon Atma Ve Türkçe Dil Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

onur1971

onur1971

Üye
N95 versiyonunu uzun zamandır yükseltmiyordum..Dün Version 31.*..... yükledim Ancak Pc Suite --Copier hatası vererek aldığım yedekleri geri yüklemedi... Ben yandım siz de yanmayın... Veriyon yükseltirken yanınızda uzman biri olsun...

pcbilgisayarcı

pcbilgisayarcı

Üye
yeni donanım bulundu demiyo :(

--------------- Ekleme ---------------

yeni donanım bulmuyoo :(((

lazokafkef

Üye
paylaşım için çok teşekkürler ama olmuyo nemesis de error veriyor ımeı göremiyorum.6630 telefonum var versiyon yükselttim telefonumun çalımasında hiç bir problem yok ama türkçe olmasını istiyorum verdiğiniz programla yapamadım .bir program daha denedim ondada hata veriyor nasıl yappcam yardımcı olursanız sevinirim.

byhk58

Üye
teşekkürler

meyraz

Üye
arkadaslar bendede nokıa5160 war bnde dıl pakatı yuklemek ıstıorumm ama bulamaıorumm yardımcı olursanız sewınırımm

ALİBARIŞ

ALİBARIŞ

Üye
Tşk ederim yokböyle bişiy teeeeeeeşkür paylaşımın için =)

stoa

Üye
allah razı olsun kardeş

safusta7346

Üye
n79 turkçeleştirme

duzyol

Üye
acil yardım arkadaşlar nokia 6300 telefonumu versiyon güncellemesi yaparken hata oldu ve telefon simdi çöktü
bilgisara

--------------- Ekleme ---------------

acil yardım arkadaşlar nokia 6300 telefonumu versiyon güncellemesi yaparken hata oldu ve telefon simdi çöktü
bilgisara bağladığımda telefonu bulamıyor bana yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

NewSoldier

NewSoldier

Üye
uzun zamandır bende 6630 telefonumu günçellem için düşünüyordum o kadar hata okudumkivaz geçtim ama yapan arkadaşlarda var genelde bozulduğu için vaz geçtim ama telefoncunun biri 10 liraya versiyon yükseltirim dedi tabi elinde özel cihazlarları vardı bizzat bana gösterdi bence telefonculardan yapmak gerekir bi sorun olursa onlar halleder 10 lire için telefonunuzdan olmayın :D sanırım ben 10 lira verecem :)

yamtarturkali

yamtarturkali

Üye
eline sağlık süpersin

salih_505050

salih_505050

Üye
arkadaşlar yeni site

cuneytcirka

Üye
kardes 2. seferdir bu konudan faydalaniyorum ilkinde N95`ime TR dil yuklemekde simdide bi arkadasin N73`une rus dili yuklemekde bu faydali paylasim icin cok tesekkur ederim....:evet::oke:

melis yıldız

Üye
Nokia 5800 XpressMusic V31.0.008 indirmeye çalışıyorum ama bulamadım yardımcı olabilirmisiniz ...

mavi_ay_101

Üye
skayfire nasıl indirebilirim yardımcı olursanız sevinirim

djfear27

Üye
kardes 2. seferdir bu konudan faydalaniyorum ilkinde N95`ime TR dil yuklemekde simdide bi arkadasin N73`une rus dili yuklemekde bu faydali paylasim icin cok tesekkur ederim....:evet::oke:

kardeş bnm n73 bağlanmıo olmuyo yani anlatımda yazanları uyguluyorum ama Scan yaptıqımda IMEI flan çıkmıo yardım plsss.................! :bilmm

Paranoya

Paranoya

Üye
teşekkürler .

Baser_50

Baser_50

Üye
Kardeş Diyelim Bunlar Olmadı Türkçe Olma Şansı Yokmu Bi Daha ?:ağlarım:

cesar40

Üye
kardeşler bnim telefon 6230a göre oyun varmı acil hemen lazım

senkoylu

Üye
emeğine sağlık,
benim telefon e72 türkçeleştirebilirmiyim, kodu hangisi acaba...

Üst Alt