Nokia Telefonlara Versiyon Atma Ve Türkçe Dil Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

By-Fearless

Üye
Arkadaş Olmadı Yaa :(

--------------- Ekleme ---------------

Ya dahada Beter oldu pcden bişiler atıyodum kablo yoluyla o da olmuyo yaa öff ! :S :S

ebabil__

Üye
tşkler

hasanbg

Üye
beceremedim ben
tel yeni aldim bulgarca
taktim sarja sonra bagladim bilgisayara 3. asamada scan diyorum eror yaziyor mail numarasi gorunmuyor

egitimist

egitimist

Üye
Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Geçen gün kendiliğinden kapanan telefonumu telefoncuya götürdüm. Yeni yazılım yükledim dedi ama tema bile değişmemişti. Oysa ben fabrika ayarlarına geri döndürdüğümde tema varsayılana dönüyordu. Telefoncu benim telefonuma yazılım yüklemiş mi? Nereden anlayabilirim? Teşekkürler.

mekanik

Üye
sağolasın kardeşim...

istanbullu74

Üye
Benim telefonumda kendiliginden kapanma ve donma sorunlari var yeni versiyonla duzelecegini umuyorum Dilerim ise yarar simdiden cok tesekkurler emeklerin icin

WhiTeGoHsT

Üye
tesekkürler pasam emegine saglik güzel paylasim.

xdoganx

xdoganx

Üye
>>supersin=======>>>>>

mustafasem

Üye
sagolasin

karizmakankiler

karizmakankiler

Üye
ya su konuyu biraz daha açarmısın ben bi şey anlamadım bu programı kurduktan sonra ne yapacaz....,

karizmakankiler

karizmakankiler

Üye
ayvayı yedim telefon baska dil de ben baska dilde konusup duruyoz aksama kadar:kop:
bana yardım ederseniz sevinirim bu arada nemsis diye bi program war ordan denedim hiç bi işe yaramıyo yani en azından benim tel de eror verip duruyo baska bir yolu warsa söyleyin....

--------------- Ekleme ---------------

bu program benim telefonda hiç bi işe yaramıyo ayrıyetten nevırım diye program war oda bi şe yaramıyo telefoncu 35 tl para istiyo napacam:ağlarım:

iskailhan

Üye
n95 hangi modeli yüklüyoruz bi bilen varmı

tufanaksoy

tufanaksoy

Üye
çok güzel bilgiler ..elinize sağlık..

kadirelektronik

Üye
teşekkürler.

ekc-103

ekc-103

Üye
emeğine sağlık...

gokbeg

Üye
selamünaleyküm arkadaşlar...nokia 2700 classic telfonumu türkçe yapmak istiyorum ama forumdaki programlarla yapamadım...tavsiyaesi olan arkadaşlar varsa şimdiden teşkkür ederim

exorcis

Üye
evet arkadaşlar bende de 2700 var yardımcı olursanız çok iyi olur

cologlu

Üye
ya arkadaş sitenin içerigi anlaşılır değil

yasadışıblack

yasadışıblack

Üye
eywallah haccı

erkangunes87

Üye
slm
kardes ben turkce yukledim n97 mini kilavye deyisti kilavye azerty istiyom nasil yapmamm lagzim

Üst Alt