Haber Nokia Telefon Üretimini doğruladı!

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
100 Mp? :blink: :zuhaha:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Haha Nokia geliyomuş. Vay be efsane gerçekten geri dönüyor demek. Z Launcher'lı Android bir telefon fena olmaz sonra da Symbian'ı yeniden ortaya çıkarmak iyice kolaylaşır, belki de Jolla ortaklığı falan. Nokia piyasaya çıktıktan sonra gerisi kolay zaten ilk olarak Apple ve Android'in dört atlısının(Samsung, Sony, LG, HTC) gerisinde olacak, satılacak illaki alanlar da hatrı sayılır bir kitle olacak ama ondan sonraki atakları onu ileri ya da geriye taşıyacak ki ilk hedef geçmişte Symbian ile yaptığı gibi Windows Mobile'ı geriye düşürmek olur. Nokia gibi bir devin asla oyun dışı kalmaması gerekir. Blackberry bile bişeyler yapmaya çabalıyor gitmişler Android telefon bile çıkarmışlar yuh dedim. Gel Nokia gel eskisi gibi gel gitme ve rekabet tüm firmalar arasında hatsafhaya ulaşsın ki ortam şenlensin.

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Sıradan veya piyasada olan cep telefonu örnekleri ve benzer işletim sistemleriyle hiç bir katkıda bulunamaz, piyasayı da sallayamaz.
Öyle sıradışı ve kullanıcnın işini kolaylaştıracak, kullanıcıya vavvvvvv dedirtecek özellikler olmalı ki piyasayı sallayabilsin.
Aksi halde nostaljik dönüşten öte bir görüntü vermekten başka bir işe yaramaz.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
nokia android işletim sistemleri cihazlar çıkarırsa varya ooofff direk alırım

• Beğen
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Sıradan veya piyasada olan cep telefonu örnekleri ve benzer işletim sistemleriyle hiç bir katkıda bulunamaz, piyasayı da sallayamaz.
Öyle sıradışı ve kullanıcnın işini kolaylaştıracak, kullanıcıya vavvvvvv dedirtecek özellikler olmalı ki piyasayı sallayabilsin.
Aksi halde nostaljik dönüşten öte bir görüntü vermekten başka bir işe yaramaz.
Artık ortak görüş bu değerli insan . Fantazi ve konsept cihazlar ile insanlar yemiyor .

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Haha Nokia geliyomuş. Vay be efsane gerçekten geri dönüyor demek. Z Launcher'lı Android bir telefon fena olmaz sonra da Symbian'ı yeniden ortaya çıkarmak iyice kolaylaşır, belki de Jolla ortaklığı falan. Nokia piyasaya çıktıktan sonra gerisi kolay zaten ilk olarak Apple ve Android'in dört atlısının(Samsung, Sony, LG, HTC) gerisinde olacak, satılacak illaki alanlar da hatrı sayılır bir kitle olacak ama ondan sonraki atakları onu ileri ya da geriye taşıyacak ki ilk hedef geçmişte Symbian ile yaptığı gibi Windows Mobile'ı geriye düşürmek olur. Nokia gibi bir devin asla oyun dışı kalmaması gerekir. Blackberry bile bişeyler yapmaya çabalıyor gitmişler Android telefon bile çıkarmışlar yuh dedim. Gel Nokia gel eskisi gibi gel gitme ve rekabet tüm firmalar arasında hatsafhaya ulaşsın ki ortam şenlensin.
adamlar zaten inkar etmiyor biz finliyiz deyip geçiyor :)

Son düzenleme:
hasim38

hasim38

Üye
bilsem lumia almazdım ama markası nokia tabii lumiamın :D

phasan

phasan

Üye
gelsin gelsin iyi olur

Emre

Üye
    Konu Sahibi
eski nokia çalışanları halen orada ;)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Unutmayın nokia ismini çinli bir firmaya lisanslıyor yani size çin'den uyduruk çakma telefonları satacaklar. Nokia N1'de gördüğümüz gibi güya nokia'dan gelen tasarım bile ipad çakması.
Yakında elinize Nokia ismi yazan iphone 6 çakması telefonları verirler.
Herşeyini Nokia kendi yapsa ve Ms'ye satılmadan önceki gibi adamları olsaydı bende olumlu bakardım ama adamlar ciddi ciddi kazık atacak millete benden söylemesi.

Çinli bir araba markası gidip Mercedes ismini lisanslasa ve kendi arabalarına mercedes amblemi taksa alır mıydınız o arabaları?

yeumyang

yeumyang

Moderator
Unutmayın nokia ismini çinli bir firmaya lisanslıyor yani size çin'den uyduruk çakma telefonları satacaklar. Nokia N1'de gördüğümüz gibi güya nokia'dan gelen tasarım bile ipad çakması.
Herşeyini Nokia kendi yapsa ve Ms'ye satılmadan önceki gibi adamları olsaydı bende olumlu bakardım ama adamlar ciddi ciddi kazık atacak millete benden söylemesi.

Çinli bir araba markası gidip Mercedes ismini lisanslasa ve kendi arabalarına mercedes amblemi taksa alır mıydınız o arabaları?
kime lisanslıyacagı bilgisi var mı acaba telefon üretsin alır bakarız inceleriz hoşumuza gitmezse almayız illa nokıa yazıyor diye alacak degiliz

• Beğen

Emre

Üye
    Konu Sahibi

bekleyip görelim belki kendi fabrikasını kuracak ;) ayrıca nokianın n8 n9 tasarımcısı axel meyer nokia bünyesinde halen.
N1 isimli tablet de yalnızca Nokia ismi basılmış bir Foxconn tableti. Nokia'nın bu tablete yalnızca yazılımsal katkıları var. Bunun dışında her yönüyle Android'li bir iPad Mini'ye benziyor.

Hermaphroditos

Hermaphroditos

Üye
Eğer Nokia giriş seviyesinde ki cihazlarla başlarsa umarım Symbian efsanesi geri döner...

wpfurkan

wpfurkan

Üye
bekleyip görelim belki kendi fabrikasını kuracak ;) ayrıca nokianın n8 n9 tasarımcısı axel meyer nokia bünyesinde halen.
N1 isimli tablet de yalnızca Nokia ismi basılmış bir Foxconn tableti. Nokia'nın bu tablete yalnızca yazılımsal katkıları var. Bunun dışında her yönüyle Android'li bir iPad Mini'ye benziyor.
İşte benimde endişem bu gidip yine öyle sıradan bir çin telefonunu alıp üstüne Nokia ismini basmaları. Sonuçta Nokia'da bütün firmalar gibi para peşinde yani hayrına yapmıyorlar ya.

yeumyang

yeumyang

Moderator
İşte benimde endişem bu gidip yine öyle sıradan bir çin telefonunu alıp üstüne Nokia ismini basmaları. Sonuçta Nokia'da bütün firmalar gibi para peşinde yani hayrına yapmıyorlar ya.
kendileri bilir kaybederler sırf üstünde nokıa yazıyor diye kimse almaz tasarıma güncellemeye bakarlar alacak kişiler performansıda önemli zaten piyasada o kadar cok firma var ki telefon üreten tüketici yenilik tasarım arıyor nıkıanında tutunabilmesi icin tüketiciye kendine özgü farklı bir şey sunacakki satabilsin aksi halde microsoft gibi satışları düşük olur

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia dandik is yapmaz n1 test idi ayrıca Suri, yeni cihazlarının tedarikçisinin Foxconn olmayacağının da ipuçlarını verdi ;) belki jolla ile işi resmiyete dökecekler sistem hazır

Hermaphroditos

Hermaphroditos

Üye
Yeni sistem çıkaracaklar gibi gözüküyor...
Jolla ile de devam ederler.

savaza

savaza

Üye
NOKİA BİR EFSANEDİR ZAMANIN TEKNİK SERVİSİ OLARAK SÖYLÜYORUM...

Üst Alt