nokıa teknik servis hakkında bir soru

Sponsorlu Bağlantılar

cousin

cousin

Üye
    Konu Sahibi
nokıa teknik servis hakkında bir soru
arkadaşlar bokıa 5310 cep telefonum var ve tam 1 ay önce servise gönderdim...

şimdi 1 ay geçtiği için yeni telefon isteme hakkım olduğunu söylüyorlar...

şimdi hangi numarayı arayıp yeni telefon istemeliyim?

ayrıca telefonumun teknik servisteki durumunu hangi siteden öğrenebilirim?

lütfen yardımcı olun

--------------- Ekleme ---------------

teknik servis hakkında yardımcı olabilecek yokmu?

• Beğen
Tepkiler: SLX.DOGAN

ahenk

ahenk

Üye
Hic bir yeri arama tam 30 is gununu doldur cumartesi pazar haric 30 gun
Sonra faturani al servis evraki garanti belgesi dogru tuketici hakem heyetine az ve öz bir yazi ile dilekceni ver sonra bekle cok degil 10 bilemedin 15 gun sonra telefonlara cevap vermeye bikarsin servis arar nokia arar satici arar senhep para iadesi iste ceptelefonlari genel bolumunde boyle bi konu acmistim7 veya 8 sayfaya bak
Konu N 95 30is gunu oldu halayok diye yazilanlardan ne yapman gerektgini anlarsin
cihazin takibini kvknin sitesinden teknik servis /cihaztakibi bolumunden imei nmrni yazarak yapabilirsin eger genpa da ise ayni sekilde kendi sitesinden yap

duayen

Üye
benim 2600c telefonum var hala gelecek tam 1 ay oldu

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
Hic bir yeri arama tam 30 is gununu doldur cumartesi pazar haric 30 gun
Sonra faturani al servis evraki garanti belgesi dogru tuketici hakem heyetine az ve öz bir yazi ile dilekceni ver sonra bekle cok degil 10 bilemedin 15 gun sonra telefonlara cevap vermeye bikarsin servis arar nokia arar satici arar senhep para iadesi iste ceptelefonlari genel bolumunde boyle bi konu acmistim7 veya 8 sayfaya bak
Konu N 95 30is gunu oldu halayok diye yazilanlardan ne yapman gerektgini anlarsin
cihazin takibini kvknin sitesinden teknik servis /cihaztakibi bolumunden imei nmrni yazarak yapabilirsin eger genpa da ise ayni sekilde kendi sitesinden yap

Kardeş. benim n82 cep telefonum var antalyada oturuyorum dartyden sipariş etmiştim neyse ben burdan turkcell bayisine verdim telefonu o gönderdi kvkya ve faturayıda aldı ben ne yapmam gerek şimdi sadece elimde telefonun garantide olduğuna dair turkcellden verilen bi k.v.k kağıdı var..?

Üst Alt