Nokia takıntısı olan varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
    Konu Sahibi
Nokia takıntısı olan varmı?
Nokia takıntısı olan varmı? Nokia dan şaşmayacak

symbianbelle

symbianbelle

Üye
ben....

awdil

awdil

Üye
ben....

codblackops2

codblackops2

Üye
ben

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
    Konu Sahibi
Logosu yeter

- - - Eklendi - - -

Bi sonraki telefonunuz ne olur ben lumia800 veya 900 dusunuyorum

great14

great14

Üye
ya takıntı değil aslında ama alışkanlık olabilir bu forumda elinde s2 olup da sıkıntı çeken bi benimdir çünkü 603'e alıştım s2'de sorun yaşıyorum

FRAPSDH

Üye
Bendede vardı öyle bir takıntı , her ortama gidince Nokia telefon kullanma ihtiyacı hissediyordum.Diğer markaların ürünleri bana soğuk geliyordu. Ama şimdi değişiklik yaptım , bakalım samsungla nereye kadar gideceğiz : )

- - - Eklendi - - -

Nasıl bir sıkıntı çekiyorsun ? Bende yeni yeni sgs2 kullanıyorum, gayet seri ve sorunsuz bir alet , önceden Belleli n8 kullanıyordum, sonra iphone aldım şimdi ise sgs2 var.

- - - Eklendi - - -

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
ben...

caglar b

caglar b

Üye
saglam yapıyor abi

kalkan_yumruk

kalkan_yumruk

Üye
nokia hayranıyım.

akinorta

Üye
sağlamlık ve malzeme kalitesi beni çeken noktası. Lumiaları 4 gözle bekliyorum açıkçası..

Alperen Şuayb

Üye
Forever Nokia :ehe

emirsaltik

emirsaltik

Üye
forever tabi ya n8 kullanıyorum yeminle kaç metrelerden kaç kere betona mermere elimden kayıp merdivenlerden aşşamı düşmedi maşallah banamısın demiyo çizik bile yok galaxy s2 nin bi kac metreden mermere düştüğünü hayal bile edemiyorum.

dejavu178

dejavu178

Üye
arkadaşımda sgs2 vardı sanırım düşürmüş ekran boydan boya çatlamıştı :ehe

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
ben nokiadan başka telefon kullanmam diyorum hep sağlamlığı yeter

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
hicbriniz benim kadar nokiaci olamazsiniz. Kafayi yicem wala elop yuzunden adam batırcak ote beri sirketi yaa ah nokya bi ceo olsam basına varya iste o zaman korksun benden o apple samsung htc filan. Citti citti bende takıntı olmaya basladı bu telefon mevzu yaa.

- - - Eklendi - - -

arkadaşımda sgs2 vardı sanırım düşürmüş ekran boydan boya çatlamıştı :ehe

bende dun bi video izledim adam lumia 920 ile ekran tarafını kullanarak tahtaya çivi çaktı ve ekranda çizik bile yoktu resmen çivi çaktı tak tak tak diye yaa. Hatta hemen öncesinde de tokmak mıydı neydi insaatlarda çivi çakmak için kullanılan aletle ekranın çesitli yerlerine çiviyi tokmakla çakmaya çalıstı ama yine de cizik dahi yoktu . En sonunda tam biseyler soylerken telefon çaldı gitti adam video bitti oyle. Gözlerime inanamadım yemin ederim.

- - - Eklendi - - -

demek istedigim nokianın farkı.

• Beğen
Tepkiler: FeRhAt0152
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
sağlamlığı yeter kamerası yeter tasarımi yeter. Ben...

- - - Eklendi - - -

hicbriniz benim kadar nokiaci olamazsiniz. Kafayi yicem wala elop yuzunden adam batırcak ote beri sirketi yaa ah nokya bi ceo olsam basına varya iste o zaman korksun benden o apple samsung htc filan. Citti citti bende takıntı olmaya basladı bu telefon mevzu yaa.

- - - Eklendi - - -

bende dun bi video izledim adam lumia 920 ile ekran tarafını kullanarak tahtaya çivi çaktı ve ekranda çizik bile yoktu resmen çivi çaktı tak tak tak diye yaa. Hatta hemen öncesinde de tokmak mıydı neydi insaatlarda çivi çakmak için kullanılan aletle ekranın çesitli yerlerine çiviyi tokmakla çakmaya çalıstı ama yine de cizik dahi yoktu . En sonunda tam biseyler soylerken telefon çaldı gitti adam video bitti oyle. Gözlerime inanamadım yemin ederim.

- - - Eklendi - - -

demek istedigim nokianın farkı.

o videodaki lumia 900 ama gerçekten Sağlamlık dedin mi akla nokia gelir.

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
Beeen... Şu an 701 kullanıyorum. Bi sonraki telefonu da WP işletim sistemli bir Nokia olacak. Nokiadan asla şaşmadım ve hiç bir zaman pişman olmadım...!!!

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bi ara 0 salaklık edip galaxy ace s5830 aldım 2 ay zor dayandım sonra hemen n8 aldım askerlik sorunum olmasa şimdi gidip 808 pureview alacağım ama askerlik |-)

• Beğen
Tepkiler: FeRhAt0152
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...