Navy Blue
Üye
-
Konu Sahibi
-
Konuyu yanlış yerde açmışsınız. Burası S^3 bölümü.
eğer gerçekten nokia bu özelliklerde bir tabçet çıkarırsa ve marketi de microsoft sayesinde insanların gözünü doyurursa(ki doyuracak) nokia eski yerini alır. Büde kaynaklarınızı yazabilirmisiniz?
kaynak eldar murtazin
O nasıl bir kaynak hünkarım??
ilk defa ipad dışında bir tableti tasarım olarak beğendim umarım donanım ve yazılım da aynı derecede iyi olur, işte o zaman ipad e rakip geldi diyecem ve hatta ipad'ten daha iyi bir tablet yapılmış diyecem...
Ancak iPad 3 dört çekirdekli olacakmış...
hünkarım bilmezmisin nokiada çift çekirdek bil lüxtür
Bilirim hünkarım da iPad'den iyi demiş ya ona cevaben demiştim.Yani Nokia'da çift çekirdeğin nasıl bir nimet olduğu malum
ama hünkarım yine söylüyeyim nokiada sistem donanımlarının birbiriyle uyumu o kadar güzelki konfigürasyon olarak kendinden daha yüksek sistemlerden daha iyi performans verir aynı casper i7 bir pcnin toshiba i5 geçildigi gibi
Tamam da hünkarım Apple'ın başarısı da baya iyi.Ama dediğiniz gibi muhtemelen Nokia'nın çift çekirdekli bir modeli,iPad2'yi geçer.
muhtemelen gerçi tabletler hiç ilgi alanım degil zaten lumia910 4.3" yarım tablet napıyım ipad i hünkarım
valla tasarım çok güzel görünüyo.sanki n9 biraz enine uzatılarak elde edilmiş gibi görüntü.her neyse bence böyle bir şey olursa nokia ortalığın tozunu attırır.eminim ki böyle bir ürün muadili bir apple ürününden çok daha ucuz olacaktır ve wp7.5 sistemine önceden güvenmesem de artık büyük beklenti işine girdim.piyasa liderliğinde apple'la kapışır mı dersiiz?
bu arada n9 demişken n9'u her incelememde n8'den soğuyorum yahu bu kadar mı güzel tasarım olur
evet kardesim bu kadar güzel tasarım olur ama bi kusurunu söylemeden yapamıycam ekran kasanın çervesinden bir milimetre kadar yüksekya o beni mahvetti bu kadar güzel bi tasarımda böyle bi hata yapılırmı diycem nokia bunu bilerek yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?