• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia:Symbianı 2016ya kadar destekleyeceğiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
byilmazZ

byilmazZ

Üye
    Konu Sahibi
Nokia:Symbianı 2016ya kadar destekleyeceğiz
Nokia CEO'su Stephen Elop, Nokia Conversations ile yaptığı bir röportajda şunları söyledi: “Her ne kadar öncelikli akıllı telefon platformumuz olan Windows Phone’a geçiş aşamasında olsak da, Symbian işletim sistemi tabanlı cihazlara 2016’ya kadar yazılım güncellemeleri sunacağız.“

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ozaman nokia batar telefon piyasasi lideri samsung olur olur biter hep nokia birinci samsung 2 diye gidiyodu artık nokia ikinci bile olamaz sonuncu olur

PureFood

PureFood

Üye
Symbian derken ?
S60V5 mi yoksa sadece S^3 mü...

byilmazZ

byilmazZ

Üye
    Konu Sahibi
ozaman nokia batar telefon piyasasi lideri samsung olur olur biter hep nokia birinci samsung 2 diye gidiyodu artık nokia ikinci bile olamaz sonuncu olur

ben katilmiyorum, Nokia sandiginiz kadar basit bir sirket degil, mutlaka planlarini, hazirliklarini yapmistir. Koskoca Nokia tek umudunu Symbian a baglamaz. Su an oyle gozukuyor, fakat windows phone un potansiyelini bilmiyoruz. Buyuk bir cikis yasanabilir wp ile :oke:

Silinen Üye 1518837

Silinen Üye 1518837

Kapalı Hesap
bence daha da yenilikçi çözümler getirerek güçlerine güç katarlar nokıa da mecbur devam etmek zorunda kalır...

ilkayyy17

ilkayyy17

Üye
eninde sonunda nokia androidi kullanacak yazın bunu bir kenara...

selmangulec

selmangulec

Üye
symbian dan bıktım. insan bari yazılımı biraz değiştirmez mi yav.. bende bir iphone sevdası var . herkes diyor onun yerine daha iyileri var ama vazgeçemiyorum. isimden ve kalitesinden dolayı cezbedildim ...

selman

technoblue

technoblue

Üye
nokia yıllardır bi gram ilerleme kaydedemedi. sadece kamera biraz da tasarım değiştirmekle ilerleme kat edeceğini sanıyorlar. aslında ediyorlar da bizim millette nokia sevdası almış başını gitmiş. şahsen 500 tl verip nokianın symbianlı bi modelini alacağıma android işletim sistemi kullanarak smartphone konusunda kendini geliştiren ve adını bu aralar sıkça duyduğumuz, daha da uzun süre duyacağımızı düşündüğüm lg alırım androidin keyfini çıkartırım.

hoss

hoss

Üye
bu saatten sonra symbianli bir telefona para vermek bana pek mantikli gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt