Nokia, "Symbian öldü" diyenlere nispet yapıyor: 12 Nisan'da yeni Symbian bombaları patlayacak!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tasarimx

Üye
    Konu Sahibi
Nokia, "Symbian öldü" diyenlere nispet yapıyor: 12 Nisan'da yeni Symbian bombaları patlayacak!

Microsoft ve Nokia'nın anlaşmasından sonra, Nokia telefonlarının Windows Phone 7 kullanacağı biliniyordu. Asıl bilinmeyen ve merak edilen ise Nokia'nın işletim sistemi Symbian'ın başına neler geleceğiydi.

Nokia, 12 Nisan'da Symbian'la ilgili bir basın toplantısı ve konferans yapacağını duyurdu. Yayınladıkları ilanda Nokia; "Symbian akıllı telefonlardaki yenilikleri keşfedin" yazıyor ve 12 Nisan tarihini gösteriyor. Bunun dışında Symbian'la ilgili açıklanacak olan bilgiler hakkında herhangi bir ipucu verilmezken, yeni bir güncellemeyle beraber gelebilecek olan özelliklerin açıklanabileceği konuşulanlar arasında.

Geçtiğimiz günlerde Symbian'ın açık kaynaklı bir işletim sistemi haline geleceği de açıklanmıştı.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
symbian haberlerş diye bir bölüm açsalarda haber konuları orda yayınlansa. Sonuçta bura sorunlar için açılmıs bir bölüm

hoss

hoss

Üye
program fakiri ve hantal symbian dan bi cacık olmaz , androide gecmeli nokia

musty24

Üye
nokia alanlar symbian olduğu için alıyor zaten..eğer symbian istemeseler gider androidli telefon alırlar..symbian çok iyi demiyorum yanlış anlaşılmasın..sadece sorunlu da olsa symbianı bu haliyle seven sayısı bi hayli fazla

• Beğen
Tepkiler: TheORCUN
k4nun1

k4nun1

Üye
şimdide 12 nisanı bekleticekler bize bak buraya yazıyorum bir cacık olmıyacak(modlar eger birşey olursa hemn bnm yorumu silin :ehe)

zelimhan

Üye
arkadaşlar telefonunuza SBP mobile shell yükleyin.Göreceksinizki hem performansı hemde görselliği ve kullanım kolaylığı şahane oluyor.Görsel paket yüklemeyide unutmayın.

yesilbereli

Üye
nokia alanlar symbian olduğu için alıyor zaten..eğer symbian istemeseler gider androidli telefon alırlar..symbian çok iyi demiyorum yanlış anlaşılmasın..sadece sorunlu da olsa symbianı bu haliyle seven sayısı bi hayli fazla
Aynen symbiansız nokia bir hiçtir, yavaşlığı konusunun symbianla bir alakası yok siz hala telefona 128mb ram 400mhz işlemci gpu dan yoksun telefon yaparsanız symbian ne yapsın, bu telefona ister android ister ios yükle millete saç baş yoldurur sadece. şimdi n8 çıkarmışlar oda donanım fakiri nokia bu kafayla w7phoneyide tutturamaz batar.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Konu zaten var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt