Haber Nokia-symbian neden öldü

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
Microsoft Nokia'ı değil telefon kısmını satın aldı

0343434

0343434

Üye
O kadarını bilmesek gelip de buraya bir şey yazmazdık zaten.

iPhone 6 ile uygulamasından gönderildi.

Emre

Üye
Nokia telefon ve tablet pazarına geri dönüyor

blackjack8696

Üye
Nokia telefon ve tablet pazarına geri dönüyor
Bir şeye döndükleri yok. HMD global adlı şirkete danışmanlık ve lisans yardımı yapıyorlarmış. sizin anlayacağınız eski finlandiya ruhlu nokia ' nı artık telefon üretmesi hayalden başka bir şey değil. nokia ' ya acımak bir yana olan symbian ve meego gibi iki güzel işletim sistemibne oldu.

• Kahkaha
Tepkiler: 0sıfırcı

Emre

Üye
Bir şeye döndükleri yok. HMD global adlı şirkete danışmanlık ve lisans yardımı yapıyorlarmış. sizin anlayacağınız eski finlandiya ruhlu nokia ' nı artık telefon üretmesi hayalden başka bir şey değil. nokia ' ya acımak bir yana olan symbian ve meego gibi iki güzel işletim sistemibne oldu.
Hmd nokia'nın şirketi zaten.

0343434

0343434

Üye
Zaten Finlandiya'nın nufüs ancak 5 milyon civarı. İnsanların birbirlerini tanımasından daha normal bir şey var mı?

iPhone 6 ile uygulamasından gönderildi.

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Ürettide baş yardı :bangin:
Hayır başyapıt
Esker ve yaşlı kullanıcı telefonu
Ve tabi benim gibi nostalji severler için mükemmel telefonlar üretiyorlar
O son telefon Nokıa 300
35$ olcakmış
Elime yüklü para geçerse alırım.

PALA.

PALA.

Üye
Hayır başyapıt
Esker ve yaşlı kullanıcı telefonu
Ve tabi benim gibi nostalji severler için mükemmel telefonlar üretiyorlar
O son telefon Nokıa 300
35$ olcakmış
Elime yüklü para geçerse alırım.
Nokia neyi doğru yaptı ki son 20 yılda herşeyin içine etti.

ertin

ertin

Üye
5g teknolojisinin arge yapılanması patenti Nokiaya ait. Nokia artık telekomünikasyon firmasıdır. Çekilip gitmedi

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı, Notxr ve SymPsion
PALA.

PALA.

Üye
5g teknolojisinin arge yapılanması patenti Nokiaya ait. Nokia artık telekomünikasyon firmasıdır. Çekilip gitmedi
Patent hakkından 1 kazanılırken, üreten 100 hatta 1000 kazanıyor. Bunun örneği 5g teknolojisinin ana optimizasyon algoritmasını yazan Türk ama ihaleyi alan bin katını kazanıyor.

PALA.

PALA.

Üye
Tuşlu telefon sektöründe 1 numara.
Keşke sadece tuşlu üretseydi, Nokia 6130, 3310, 1100 bunların hepsini 3er yıldan fazla kullandım, dokunmatiğe gelirsek symbianı microsofta satmayacaktı, benim için orada bitti.

Üst Alt