saçmalama![]()
İPhone 4 uygulama 5-6tane uygulama varken bile kapsıyordu ios 7 deapple ıphone 4 kasmıyomu ? Üstelik 20 uygulama filan yüklüyken ? Ayrıca 512 mb ram var ?Kasıyor kardeşim
aynİPhone 4 uygulama 5-6tane uygulama varken bile kapsıyordu ios 7 de
Bir şeye döndükleri yok. HMD global adlı şirkete danışmanlık ve lisans yardımı yapıyorlarmış. sizin anlayacağınız eski finlandiya ruhlu nokia ' nı artık telefon üretmesi hayalden başka bir şey değil. nokia ' ya acımak bir yana olan symbian ve meego gibi iki güzel işletim sistemibne oldu.Nokia telefon ve tablet pazarına geri dönüyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hmd nokia'nın şirketi zaten.Bir şeye döndükleri yok. HMD global adlı şirkete danışmanlık ve lisans yardımı yapıyorlarmış. sizin anlayacağınız eski finlandiya ruhlu nokia ' nı artık telefon üretmesi hayalden başka bir şey değil. nokia ' ya acımak bir yana olan symbian ve meego gibi iki güzel işletim sistemibne oldu.
HMd Global çin menşeili bir şirket diye biliyorum.Hmd nokia'nın şirketi zaten.
FinlandiyalıHMd Global çin menşeili bir şirket diye biliyorum.
Üretti üretmeye de devam ediyorNokia 2024'de kadar tuşlu telefon üretmeyecek.
Ürettide baş yardıÜretti üretmeye de devam ediyor

Hayır başyapıtÜrettide baş yardı![]()
Nokia neyi doğru yaptı ki son 20 yılda herşeyin içine etti.Hayır başyapıt
Esker ve yaşlı kullanıcı telefonu
Ve tabi benim gibi nostalji severler için mükemmel telefonlar üretiyorlar
O son telefon Nokıa 300
35$ olcakmış
Elime yüklü para geçerse alırım.
Patent hakkından 1 kazanılırken, üreten 100 hatta 1000 kazanıyor. Bunun örneği 5g teknolojisinin ana optimizasyon algoritmasını yazan Türk ama ihaleyi alan bin katını kazanıyor.5g teknolojisinin arge yapılanması patenti Nokiaya ait. Nokia artık telekomünikasyon firmasıdır. Çekilip gitmedi
Tuşlu telefon sektöründe 1 numara.Nokia neyi doğru yaptı ki son 20 yılda herşeyin içine etti.
Keşke sadece tuşlu üretseydi, Nokia 6130, 3310, 1100 bunların hepsini 3er yıldan fazla kullandım, dokunmatiğe gelirsek symbianı microsofta satmayacaktı, benim için orada bitti.Tuşlu telefon sektöründe 1 numara.