Haber Nokia-symbian neden öldü

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Şu S^3 lere birşeyler getirseler de bari elimzidekilere ziyan olmasa. Yazık durup durup iç geçiriyorum elimdeki 500'e bakarak, ne günler geçirdiydik bu symbianla diye.

Hermaphroditos

Hermaphroditos

Üye
@BRKTNL O Symbian'ı bırakan hangi ........sa yazık etmiş. Symbian iyi bir sistemdi. Allah rahmat eylesin :/

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
evet symbian.com'a girince gördüğümüz manzara

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
daha önceden erişiliyor muydu :)

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
ve ayrıca kaynak kodlarını isteyen birine verilen cevap

daha önceden erişiliyor muydu :)
abi adamlar zaten öldürdük demişler yani :(

Emre

Üye
Sene sonunu bekleyip görelim...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: byibo
0MG90

0MG90

Üye
Gelemedi o 2016

• Beğen
Tepkiler: byibo ve key43
SpyChef

SpyChef

Üye
Nokia mı vardı

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
ve ayrıca kaynak kodlarını isteyen birine verilen cevap

abi adamlar zaten öldürdük demişler yani :(

girilmiyordu :) sen yeni fark ediyorsun :)

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
arkadaşlar nokia symbiandan 2016 da destek kesecekti değil mi

Emre

Üye
...

Son düzenleme:
Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
arkadaşlar biraz saçma bir hipotez ama nokia 2016 da symbianı bırakacak ama bizim sistemin adı nokia belle :hmmm

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
bakarsın destek yerine efsane canlanır ;)
bende onu diyorum mağza bile kapandı kaynak kodları açıklanmadı bu bile bir garip
nokia belle dışında bütün symbianın kaynak kodları açık (örneğin S60 v5)

Emre

Üye
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf0111_Oğuzhan
Hermaphroditos

Hermaphroditos

Üye
Beyler biraz umutlanalım... sitesinden aldığım son paragraf : We are confident that these are absolutely the right changes in the context of today’s market and economy, and we look forward to watching a new era of success for the Symbian platform unfold. (Biz bu bugünün piyasa ve ekonomi bağlamında kesinlikle doğru değişiklikler eminiz ve biz Symbian platformu için başarının yeni bir çağ izlerken ileri açılmak bakmak)
Bu arada açık kaynak kodundan SYMBİAN değil SYMBİAN VAKFI sorumlu.
Biz Symbian Vakfı elde önemli kilometre taşları için emeği geçen herkese en içten teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Biz bütün bu başarıları gurur duyabilir - gibi bazı yazılım tarihinin herhangi bir ticari kod temeli kaynağını açmak için en büyük geçiş tamamlanması gibi, bilgisayar tarihinin daha önce görmedim. Biz de Symbian platformu kendi devam bağlılık tüm üye topluluğuna sıcak teşekkürlerimi iletmek istiyorum. -

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Beyler biraz umutlanalım... sitesinden aldığım son paragraf : We are confident that these are absolutely the right changes in the context of today’s market and economy, and we look forward to watching a new era of success for the Symbian platform unfold. (Biz bu bugünün piyasa ve ekonomi bağlamında kesinlikle doğru değişiklikler eminiz ve biz Symbian platformu için başarının yeni bir çağ izlerken ileri açılmak bakmak)
Bu arada açık kaynak kodundan SYMBİAN değil SYMBİAN VAKFI sorumlu.
kaç senedir o yazı yazmakta orada ? :ehe

Üst Alt