Haber Nokia-symbian neden öldü

Sponsorlu Bağlantılar

RedMaker

RedMaker

Üye
ya onu deilde nokia hani x diye telefon çıkarmışya onu telefoncuda gördüm adama sordum adam bana X7 verdi ya bende ordayım :vur

___kaptan___

___kaptan___

Üye
o Elop varya yatacak yer bulamasın inşallah toprak kabul etmesin inşallah :angry:

• Beğen
Tepkiler: RedMaker
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Yani arkadaşlar biz Nokia kullanıcıları ve sağlamlık vb bakımdan da Nokia'dan vazgeçemeyenler olarak yapımız bu yani; Nokia gerçekten ahmakça bir strateji yürüttü symbian evet biraz geri de kaldı ama MeeGo gibi geleceği parlak bir projesi vardı devam edebilirdi bir yaptığı cihazın aynı özellikte birde bi üst versiyonunu yapacağına biraz daha geliştirebilirdi vs vs vs vs ne diyebiliriz ki çok geç kaldı ve bu yetmedi yetmedi Nokia'nın satışına kadar gitti bilemiyorum :züü: somuru:

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Yani arkadaşlar biz Nokia kullanıcıları ve sağlamlık vb bakımdan da Nokia'dan vazgeçemeyenler olarak yapımız bu yani; Nokia gerçekten ahmakça bir strateji yürüttü symbian evet biraz geri de kaldı ama MeeGo gibi geleceği parlak bir projesi vardı devam edebilirdi bir yaptığı cihazın aynı özellikte birde bi üst versiyonunu yapacağına biraz daha geliştirebilirdi vs vs vs vs ne diyebiliriz ki çok geç kaldı ve bu yetmedi yetmedi Nokia'nın satışına kadar gitti bilemiyorum :züü: somuru:
Nokia isterse Symbian-ı geliştirebilirdi. Ve ya MeeGo ile devam edebilirdi. Ama elop bunu engelledi.

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Nokia isterse Symbian-ı geliştirebilirdi. Ve ya MeeGo ile devam edebilirdi. Ama elop bunu engelledi.
işte sorun da bu ya :angry: hani daha önce bu duruma düşebilme ihtimalini düşünüp Nokia ona göre farklı planlar da yapsa iyi olurdu zamanında Google Nokia'ya Android işletim sistemini kullanması için teklifte bulundu bir kaç alt-orta-üst düzey cihaz çıkararak bir kaç yıl öncesi piyasanın nabzını ölçerek stratejiler geliştirebilirdi sanki android nokia'yı öldürecekti :bilmm: Ve de bu kaynak kodu konusu: sen sisteme desteği kesmişsin bu saatten sonra kaynak kodlarını elinde bulundurmanın manası yok değil mi saçma bir durum kaynak kodları verilse farklılaşmalar olabilirdi!!

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2381601

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
işte sorun da bu ya :angry: hani daha önce bu duruma düşebilme ihtimalini düşünüp Nokia ona göre farklı planlar da yapsa iyi olurdu zamanında Google Nokia'ya Android işletim sistemini kullanması için teklifte bulundu bir kaç alt-orta-üst düzey cihaz çıkararak bir kaç yıl öncesi piyasanın nabzını ölçerek stratejiler geliştirebilirdi sanki android nokia'yı öldürecekti :bilmm: Ve de bu kaynak kodu konusu: sen sisteme desteği kesmişsin bu saatten sonra kaynak kodlarını elinde bulundurmanın manası yok değil mi saçma bir durum kaynak kodları verilse farklılaşmalar olabilirdi!!
CEO değiştiğine göre kaynak kodlarını verme ihtimali varmı?

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
2016 Mı Ney Heralde Kodlar Verilecekti Ama Bilinmez Nasıl Olur O saattede Kim Uğraşir

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
  • Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
CEO değiştiğine göre kaynak kodlarını verme ihtimali varmı?
Vallahi bilemiyorum ama şuan Symbian kullanıcısı ve de meraklısı sayısı nedir bilemem! ve kodlar verilse kim uğraşır bir de orası var :bilmm:

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
2016 da verecekse hiç vermesin! Adama küfür ettiriyorlar kendilerini. 2016-da Symbian kullanan kalıcakmı?
Yapıcak Bişey Yok Kardeşim :) İstersen Şimdiden Al Bir Köşeye Koy Zamanı Gelince Kafa Patlatırsın Adamların Anlaşması Böyle Eğer BÖyle Yapmazsa Yeni Cihaz Almazsın Buda Adamın İşine Gelmez :dry:
Vallahi bilemiyorum ama şuan Symbian kullanıcısı ve de meraklısı sayısı nedir bilemem! ve kodlar verilse kim uğraşır bir de orası var :bilmm:
Bir Yere Kadar Uğraşilir En Azından N8 808 İçin Uğraşilir

• Beğen

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Mesela ben uğraşırım. Android falan portlayamam ama.

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
  • Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
  • Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Amiral Zor Ama Meegodan Devam Edecek Diye Duydum
valla gerçekse güzel olur :eller: MeeGo işletim sistemi nasıl bilmiyorum bi ara telefoncularda bulursam bakcam N9'a meego nasılmış bakayım bi çok merak ediyorum :tebessüm:

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
valla gerçekse güzel olur :eller: MeeGo işletim sistemi nasıl bilmiyorum bi ara telefoncularda bulursam bakcam N9'a meego nasılmış bakayım bi çok merak ediyorum :tebessüm:
Nette Videosu Var Bir Dünya İkinci El 300 400 Sıfır 500 600 TL Cıvarı İDi

• Beğen
0343434

0343434

Üye
Bu Stephen Elop kadar yüzsüz bir adam görmedim ben.Adam kendine ben truva atı değilim diyor ya

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2381601 ve DarkredBlue61

Üst Alt