Amin. Nokia’nın yeni CEO’su Rajeev Suri oldu - MaxiCepo Elop varya yatacak yer bulamasın inşallah toprak kabul etmesin inşallah![]()
Yani arkadaşlar biz Nokia kullanıcıları ve sağlamlık vb bakımdan da Nokia'dan vazgeçemeyenler olarak yapımız bu yani; Nokia gerçekten ahmakça bir strateji yürüttü symbian evet biraz geri de kaldı ama MeeGo gibi geleceği parlak bir projesi vardı devam edebilirdi bir yaptığı cihazın aynı özellikte birde bi üst versiyonunu yapacağına biraz daha geliştirebilirdi vs vs vs vs ne diyebiliriz ki çok geç kaldı ve bu yetmedi yetmedi Nokia'nın satışına kadar gitti bilemiyorum

Nokia isterse Symbian-ı geliştirebilirdi. Ve ya MeeGo ile devam edebilirdi. Ama elop bunu engelledi.Yani arkadaşlar biz Nokia kullanıcıları ve sağlamlık vb bakımdan da Nokia'dan vazgeçemeyenler olarak yapımız bu yani; Nokia gerçekten ahmakça bir strateji yürüttü symbian evet biraz geri de kaldı ama MeeGo gibi geleceği parlak bir projesi vardı devam edebilirdi bir yaptığı cihazın aynı özellikte birde bi üst versiyonunu yapacağına biraz daha geliştirebilirdi vs vs vs vs ne diyebiliriz ki çok geç kaldı ve bu yetmedi yetmedi Nokia'nın satışına kadar gitti bilemiyorum![]()
![]()
işte sorun da bu yaNokia isterse Symbian-ı geliştirebilirdi. Ve ya MeeGo ile devam edebilirdi. Ama elop bunu engelledi.
hani daha önce bu duruma düşebilme ihtimalini düşünüp Nokia ona göre farklı planlar da yapsa iyi olurdu zamanında Google Nokia'ya Android işletim sistemini kullanması için teklifte bulundu bir kaç alt-orta-üst düzey cihaz çıkararak bir kaç yıl öncesi piyasanın nabzını ölçerek stratejiler geliştirebilirdi sanki android nokia'yı öldürecekti
: Ve de bu kaynak kodu konusu: sen sisteme desteği kesmişsin bu saatten sonra kaynak kodlarını elinde bulundurmanın manası yok değil mi saçma bir durum kaynak kodları verilse farklılaşmalar olabilirdi!!CEO değiştiğine göre kaynak kodlarını verme ihtimali varmı?işte sorun da bu yahani daha önce bu duruma düşebilme ihtimalini düşünüp Nokia ona göre farklı planlar da yapsa iyi olurdu zamanında Google Nokia'ya Android işletim sistemini kullanması için teklifte bulundu bir kaç alt-orta-üst düzey cihaz çıkararak bir kaç yıl öncesi piyasanın nabzını ölçerek stratejiler geliştirebilirdi sanki android nokia'yı öldürecekti
: Ve de bu kaynak kodu konusu: sen sisteme desteği kesmişsin bu saatten sonra kaynak kodlarını elinde bulundurmanın manası yok değil mi saçma bir durum kaynak kodları verilse farklılaşmalar olabilirdi!!
2016 da verecekse hiç vermesin! Adama küfür ettiriyorlar kendilerini. 2016-da Symbian kullanan kalıcakmı?2016 Mı Ney Heralde Kodlar Verilecekti Ama Bilinmez Nasıl Olur O saattede Kim Uğraşir
Vallahi bilemiyorum ama şuan Symbian kullanıcısı ve de meraklısı sayısı nedir bilemem! ve kodlar verilse kim uğraşır bir de orası varCEO değiştiğine göre kaynak kodlarını verme ihtimali varmı?
:Yapıcak Bişey Yok Kardeşim2016 da verecekse hiç vermesin! Adama küfür ettiriyorlar kendilerini. 2016-da Symbian kullanan kalıcakmı?
İstersen Şimdiden Al Bir Köşeye Koy Zamanı Gelince Kafa Patlatırsın Adamların Anlaşması Böyle Eğer BÖyle Yapmazsa Yeni Cihaz Almazsın Buda Adamın İşine Gelmez
Bir Yere Kadar Uğraşilir En Azından N8 808 İçin UğraşilirVallahi bilemiyorum ama şuan Symbian kullanıcısı ve de meraklısı sayısı nedir bilemem! ve kodlar verilse kim uğraşır bir de orası var:
Mesela ben uğraşırım. Android falan portlayamam ama.Vallahi bilemiyorum ama şuan Symbian kullanıcısı ve de meraklısı sayısı nedir bilemem! ve kodlar verilse kim uğraşır bir de orası var:
Mesela ben uğraşırım. Android falan portlayamam ama.
Şuan Nokia nasıl ne derece ne kadarı satıldı bilmiyorum ama ister misiniz androidle veya MeeGo ile tekrar bomba gibi gelsin 
Amiral Zor Ama Meegodan Devam Edecek Diye DuydumŞuan Nokia nasıl ne derece ne kadarı satıldı bilmiyorum ama ister misiniz androidle veya MeeGo ile tekrar bomba gibi gelsin
![]()
valla gerçekse güzel olurAmiral Zor Ama Meegodan Devam Edecek Diye Duydum
MeeGo işletim sistemi nasıl bilmiyorum bi ara telefoncularda bulursam bakcam N9'a meego nasılmış bakayım bi çok merak ediyorum 
Nette Videosu Var Bir Dünya İkinci El 300 400 Sıfır 500 600 TL Cıvarı İDivalla gerçekse güzel olurMeeGo işletim sistemi nasıl bilmiyorum bi ara telefoncularda bulursam bakcam N9'a meego nasılmış bakayım bi çok merak ediyorum
![]()
Bu saatten sonra Nokia adına herşeyin hayırlısıNette Videosu Var Bir Dünya İkinci El 300 400 Sıfır 500 600 TL Cıvarı İDi

Bu saatten sonra Nokia adına herşeyin hayırlısı![]()

İntel, Samsung La Beraber Meego - Tizen Os Olarak İsim Verdi.Amiral Zor Ama Meegodan Devam Edecek Diye Duydum