H.TOGAN
Üye
gerek symbian olsun gerek n900 un meego işletim sistemi olsun programlarda veya sistemin kendisinde özelleştirmeler yapabiliyordum ancak androidde bunların hiçbirini yapamıyorum dediğin gibi rootlayarak denemedim hiç ama canımı en çok sıkan bu arkaplan uygulamaları oldu işte o yüzden soğudum androidden
Nokia Aslında Yine Symbian Devam Edebilir NewKia İle Nokia Sadece Adını SatıSonuçta symbian öldü
Nokia kaynak kodlarını Android gibi yayınlasa Maxicep devrim yapar da işte Nokia bu
İnşallah Kardeşim Nokia Umarım Symbian Tekrar Döner NeWkia İle Elop olmasınSüper olur valla şu telefonlarla toplumda ayrıcalığımız var
hele benim telefonu gören herkes aa lumia diyor insan garip oluyor yok bu symbian diyince çin mi bu vb algılar oluşabiliyor buraya nerden geldiğimi de bilmiyorum
Sistemi öldürdü, bari kaynak kodlarını verse de rahatlasakSonuçta symbian öldü
Nokia kaynak kodlarını Android gibi yayınlasa Maxicep devrim yapar da işte Nokia bu
Sadece kaynak koduyla bitmiyor...Sistemi öldürdü, bari kaynak kodlarını verse de rahatlasak. Kaynak kodunu versinler söz bir daha Elopa beddua etmeyeceğim
Olsun. Hiç olmazsa onu versinSadece kaynak koduyla bitmiyor...
Sadece kaynak koduyla bitmiyor...
Aynen XDA var hem.Valla sadece kaynak koduyla olay bitiyor. Versin kaynak kodunu başımın çaresine bakalım
Ne yapacaksın kaynak kodunu alınca?Valla sadece kaynak koduyla olay bitiyor. Versin kaynak kodunu başımızın çaresine bakalım
Desteklemezse desteklemesin sananeNe yapacaksın kaynak kodunu alınca?
Stabil bir biçimde android yükleyebilecek misin?
Donanım desteklemez.
Desteklemezse desteklemesin sanane
kasa kasa kullanırız bizde
O şekilde kullanmaktansa symbian daha iyiBir sitede symbianın
Aynen. Kasa kasa kullanırız arkadaş symbianın gönlümüzdeki yeri ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?