Haber Nokia-symbian neden öldü

H.TOGAN

Üye

cihazının modeli nedir bilmiyorum ? eğer samsung kullanıyorsan telefonu yeniden başlat ve cihaz açılırken devamlı sol tarafta bulunan kapasitif seçim tuşuna bas ; cihaz pc deki gibi güvenli modda açılacak ! ayarlardan uygulama yöneticisine gel arka planda çalışmasını istemediğin uygulamaları devre dışı bırak ve cihazı yeniden başlat. işlemin tamamlanır. ayrıca n900 maemo sistemine sahip , meego değil ; tabi sen sonradan meego kurduysan o başka....

Tepkiler: Silinen Üye 2480407
Sonuçta symbian öldü
Nokia kaynak kodlarını Android gibi yayınlasa Maxicep devrim yapar da işte Nokia bu

Emre

Üye
Süper olur valla şu telefonlarla toplumda ayrıcalığımız var
hele benim telefonu gören herkes aa lumia diyor insan garip oluyor yok bu symbian diyince çin mi bu vb algılar oluşabiliyor buraya nerden geldiğimi de bilmiyorum

Tepkiler: ID68

Emre

Üye
İnşallah Kardeşim Nokia Umarım Symbian Tekrar Döner NeWkia İle Elop olmasın

İnşallah çıkar Androidli Nokia ya inanmadık doğru çıktı bu da gerçekleşir inşallah

Elopa sevgilerle...

Tepkiler: ID68, Silinen Üye 2381601 ve RetaXter

BRKTNL

Üye
Yaş bu işler umut yok ki. Bu günden sonra kim symbian için uğraşsın? Symbian (eski nokia) kullanıcılarının çoğu göçtü gitti zaten Herkes Android, Ios ya da Wp'de düzenini kurmuş.
Diyeceğim şu Nokia'nın niyeti yok, bunu X serisini çıkararak belli ettiler.

ID68

Üye
Beyler gene en iyisi dumanla haberleşme çalı çırpı bişey bulalımda bi sms atıyım