asigsasi
Üye
çoğu teknoloji aleti maalesef böyle ve biz Türkiye'de bunları kendimiz üretmediğimiz sürede paramız fazlasıyla dışarıya her zaman gidecektir.Bu urunler yurt disindan geldigi icin buna mecburlar dostum.
Yurt disindan ne kadar az alisveris yaparsak o kadar iyi devlet icin cunku binbir zorlukla kazandigimiz dovizleri telefon almak icin gevurlara veriyoruz :P
Arkadaşım bir üst modeli çıkmış diye evdeki televizyonu veya buzdolabını veya herhangi bir elektronik eşyayı değiştiren pek nadirdir, ama söz konusu telefon olunca bir üst model çıkınca elindeki telefondan kurtulmak isteyen bir çok (sözüm meclisten dışarı) akılsız var. Örneğin benim tanıdığım sadece bir kişiden bahsedeyim, kartına taksitlendirilmiş 4. cü telefon ve hala 1. telefonun taksitleri devam ediyor. memleket telefon çöplüğüne dönmüş... Tamam insanların zevkine karışılması doğru değil ama durum böyle devam ederse bir süre sonra ortada karışılabilecek bir zevk kalmayacak, bilmem anlatabildim mi..Taksit olayını kaldırmak hangi akla hizmet etmektir anlamış değilim zaten onca yabancı markalara ait teknolojik alet varken sadece cep telefonuna taksit yapılmasının kaldırılması çok saçma gündemi değiştirmek için de yapılan bişey olabilir. Zaten kimse memnun değil bu durumdan bari yaptığımız alışverişe karışmayın be kardeşim herşeye karışıosunz yeteri kadar bu çıkışın inişi de elbet var yani de neyse siyasete girmenin lüzumu yok.
Her koyun kendi bacağından asılır. Telefondan taksit olayını kaldırdılar ancak olan telefonculara olucak onun dışında teknomarketler ise tüketici kredisi olayına girceklerini söylediler. Durum daha da vahim olcak anlıcağın halkımız enayiliğe doymadığı için telefon konusunda o yönteme de başvurcaklar ve olmadık faiz oranlarıyla daha da sömürülcekler taksiti kaldırmak çözüm değil yani bunu anlatmaya çalışıyorum devletin yapması gereken bankaların olur olmadık kişilere kart vermesini engellemek halkın herşeyine karışmak değil, en basitinden üniversite kafelerinde bile müşteri avına çıkan 10larca banka çalışanı var kart satmak için.Arkadaşım bir üst modeli çıkmış diye evdeki televizyonu veya buzdolabını veya herhangi bir elektronik eşyayı değiştiren pek nadirdir, ama söz konusu telefon olunca bir üst model çıkınca elindeki telefondan kurtulmak isteyen bir çok (sözüm meclisten dışarı) akılsız var. Örneğin benim tanıdığım sadece bir kişiden bahsedeyim, kartına taksitlendirilmiş 4. cü telefon ve hala 1. telefonun taksitleri devam ediyor. memleket telefon çöplüğüne dönmüş... Tamam insanların zevkine karışılması doğru değil ama durum böyle devam ederse bir süre sonra ortada karışılabilecek bir zevk kalmayacak, bilmem anlatabildim mi..
Her koyun kendi bacağından asılır ama kokusu herkesi rahatsız eder, bu yapılan bir önlem.Her koyun kendi bacağından asılır. Telefondan taksit olayını kaldırdılar ancak olan telefonculara olucak onun dışında teknomarketler ise tüketici kredisi olayına girceklerini söylediler. Durum daha da vahim olcak anlıcağın halkımız enayiliğe doymadığı için telefon konusunda o yönteme de başvurcaklar ve olmadık faiz oranlarıyla daha da sömürülcekler taksiti kaldırmak çözüm değil yani bunu anlatmaya çalışıyorum devletin yapması gereken bankaların olur olmadık kişilere kart vermesini engellemek halkın herşeyine karışmak değil, en basitinden üniversite kafelerinde bile müşteri avına çıkan 10larca banka çalışanı var kart satmak için.
Konu symbian neden öldü, mevzunun geldiği yere bak
Belkide symbianın ölmesindeki en büyük etken biz doyumsuz tüketiciler...
Evet devamli androidde var bizde niye yok diye diye delirttik adamlari onlarda kapiya kilidi vurdu en sonunda
Şu androidede halâ alışamadım gitti. Herşey süper şu arkaplanda çalışan uygulamalara bi çözüm bulamadılar gitti sinir oluyorum.
gerek symbian olsun gerek n900 un meego işletim sistemi olsun programlarda veya sistemin kendisinde özelleştirmeler yapabiliyordum ancak androidde bunların hiçbirini yapamıyorum dediğin gibi rootlayarak denemedim hiç ama canımı en çok sıkan bu arkaplan uygulamaları oldu işte o yüzden soğudum androidden
Ben root atmadan symbianda yaptigim herseyi yaptim yani bi eksiklik hissetmedim sen neyi yapamadin?
Arka plan uygulamalardan kastin ne hala anlamadim bu calisan uygulamalarin ne zarari var sana?
ne çektiysem lumia 620 yüzünden çektim 512mb ram i yüzünden başıma gelmeyen kalmadı şimdide kurtulmaya çalışmak istiyorum 512mbtan biraz daha 2gb falanlı düsünüyorum 1020 gibielop nerede ise uzak duracan ileride wp için de oyunlar yapar zatı muhterem
Bence de wp nasıl ortaya çıktı anlasınlarBu konu Üst olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?